0882 928 703 vipreklama@abv.bg
Брандиране на автомобили

Контактна форма

3 + 6 =

  Брандиране на автомобили

  Брандиране на автомобили с помощта на каст (cast) фолио. Облепване на автомобили на ниски цени. Евтина авто реклама.

  Силата на добрата реклама

  При съвременната засилена конкуренция между фирмите, иновациите в автомобилните реклами са добър подход за привличане на клиенти. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на рекламиращата се компания. Затова облепването (брандирането) на автомобили е незаменима част от стратегиите на фирмите за налагане на собствената търговска марка. Брандирането на фирмения автомобилен парк спокойно може да се сравни по сила на рекламното внушение с подвижен билборд. Брандираното превозно средство, което ползва всяка фирма, е нейната визитка навсякъде, където се появи автомобилът. Рекламните надписи и графики преобразяват вида на еднаквите иначе фирмени превозни средства. С тях всяка компания е лесно разпознаваема за потребителите на нейните услуги.
  Благодарение на ежедневната безплатна реклама на фирмените автомобили, компаниите спестяват от разходите за реклама.

  Значението на дизайна

  Най-важното изискване пред този тип реклама е дизайнът на рекламната графика на автомобилите да бъде атрактивен, за да грабне вниманието на преминаващите хора за краткото време, в което те виждат рекламата. Основен материал при брандирането на автомобили е ПВЦ фолиото във всичките му разновидности. Използва се за пълно или частично облепване. Може да се избира между широкоформатен печат за изображение на снимки, продукти, картини или прецизно рязане на фабрично оцветено фолио с плотер, което се ползва за надписи и фигури, както и за поставяне на фирмено лого.
  Какви са възможните начини за брандиране?На практика може да се задоволи всяко изискване. Възможно е семпло представяне на фирмата и информацията за контакт с нея. Такова брандиране се прави обикновено на предната или задната врата, на задния капак, а понякога и на предния. Друга възможност е облепяне с рекламни графики с името на фирмата и информация за контакт в опростен минималистичен вид.

  Позициониране на рекламата при брандиране на автомобили

  Най-често те се лепят върху равните части на превозното средство. Тази реклама позволява използването на по-евтиното полимерно фолио. По-сложно, но по-ефектно е частичното облепяне. При него освен фирмената информация се дава пространство и на тематични за съответния бизнес изображения. Така те се превръщат в запазена фирмена марка. В този тип брандиране се използва по-висок клас каст филио. С него се облепват качествено и 3D неравностите, характерни за повечето автомобили. Най-значително и зрелищна реклама се постига с цялостно брандиране на автомобила. То е добър избор както за новостартирал бизнес, така и за утвърдена вече на пазара компания. При този тип реклама инвестицията е най-голяма, но пък ефектът е налице в по-краткосрочен план. Цялостното облепване дава много по-широки възможности – не само привличането на потенциални клиенти, но и превръщане на идентичността на компанията в запазена и разпознаваема марка на пазара.

  Използван материал при облепване на автомобил

  Задължително при това брандиране е използването на най-висок клас фолио със съответния ламинат, който удължава експлоатационния живот на материала. Опциите са металик и специфични текстури на ламинатите – карбон, шагрен и други. Може да се използва и фолио за цялостно облепяне на автомобил. Каст фолиата се разтягат и нямат физическа памет, което ще рече, че не се връщат в първоначалната си форма и затова са отлично средство за тази дейност. Дизайнът може да бъде по предложение на клиента или да се изработи от фирмата. Трайността на фолиото, с което се облепват автомобилите, е наистина голямо – гаранцията е от 2 до 5 години, в зависимост от продукта, който се използва. Рекламните самозалепващи фолиа са с висока устойчивост, предвидени да работят при натоварени външни условия. Когато фирмата реши да свали рекламата, не е необходимо да пребоядисва на ново превозното средство, защото фолиата са с лепилен слой, позволяващ лесно отлепване.

  Предимства на брандирането на автомобил

  Елиминирани са всякакви възможности за нежелани следи от лепило. Тази иновативна технология позволява лесно сваляне на фолиото, без нужда от намеса на професионалисти.
  Първоначалната инвестиция в тази подвижна реклама се изплаща винаги и то в кратки срокове. Рекламата работи денонощно за фирмата, дори по време на престой на автомобила на паркинг, защото визуалната комуникация е от първостепенно значение. Рекламна агенция ВИП Реклама повече от 10 години предлага дизайн, проект и рязане или печат и монтаж на надписи от фолио за отличаване на фирмения автомобил, а защо не и на личната кола. Предлагаме Ви различни услуги на изделието като рязано цветно фолио или широкоформатен печат върху автомобилно фолио с каст ламинат. Отпечатаните части от фолиото е нужно да се ламинират с автомобилен (каст) ламинат, за да може изображението да се запази ярко и да не се драска с течение на времето.

  Защо да изберете нас?

  При изискване да се облепят и прозорците на автомобила, препоръчваме перфофолио, за да се запази видимостта на водача.
  Нужно е да поясним, че вече не се налага регистрация на промяната на визията на автомобила, стига на част от него да се вижда фабричният му цвят. С услугите на ВИП Реклама мобилността ще се превърне във Ваша печеливша рекламна стратегия. Ще се възползвате от всичките предимства на мобилната реклама – имиджова, информативна и организационна.
  Има няколко причини да изберете ВИП Реклама за свой доверен партньор в света на мобилната реклама:
  – Индивидуален подход към клиентите
  – Голям опит в бранша
  – Качество и гаранция на използваните материали
  – Качествено изпълнение на поръчката

  Ще осъществим Вашите идеи за транспортна реклама

  ВИП Реклама ще осъществи всички Ваши идеи за транспортна реклама. Повишете рекламния си капацитет, утвърдете успешния си имидж или създайте такъв, докато бизнесът Ви върши ежедневните си задачи. Увеличете териториалния обхват на рекламните си послания чрез възможностите на автомобилния Ви парк с наша помощ. Използването на собствен рекламоносител е възможност, която не бива да се пропуска. Свържете се с екипа на ВИП Реклама за брандиране на автомобили! Съветваме Ви да разгледате нашите извършени проекти!