Изберете страница

Брандиране на витрини

Брандиране на витрини – витрина на магазин, цени, брандиране на витрини, магазини и салон за маникюр с фолио в Пловдив и София, цена.

Какво означава?

Брандиране на витрини е рекламна услуга, която представлява облепване на витрини (частично или пълно) на търговски обекти с рекламни надписи, графики или декоративни елементи от рекламно фолио.

Друг вариант за този вид реклама е брандиране с винилни транспаранти или директно печатане върху плоскости, но те са приложими само при много голяма или неравна площ на обекта.

Брандирането на витрини е процес, състоящ се от няколко етапа.

Дизайн

Първата и най-значителна стъпка е оформянето на дизайна.

Съдействие

В случай, че нямате готов дизайн, ние имаме възможността да Ви предложим няколко наши идеи.

Обработка на файлове

Вторият етап е обработката с компютър на файловете за плотерно рязане.

Широкоформатен печат

Следва използване на широкоформатен печат за принтиране на избраната от Вас реклама върху самозалепващо фолио.

Край на обработвателна фаза

Чрез рязане с плотер обработвателната фаза приключва. Важно е да се отбележи, че рязането на фолиото трябва да се осъществи с прецизни размери. Друг ценен устрем е да се следва максимално идеята на клиента.

.

Точни размери

>

Качество

Придържане към идеята

Брандиране на витрини

Ние сме насреща

Ние от рекламна агенция Випреклама можем да Ви съдействаме от началото до края на целия процес.

Какво предлагаме?

Предлагаме всякакви видове брандиране на витрини, в това число: брандиране на магазин и салон за маникюр с фолио.

Къде?

Оферираме услугите си в гр. София, гр. Варна, гр. Бургас и всички други градове на територията на България или извън България.

Самото обработване на рекламата се извършва в София, а монтажът може да се осъществи навсякъде.

Образуване на цени

При сформирането на цени важат много фактори, съответно Ви съветваме да изпратите запитване с детайли или директно да ни позвъните.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Начин за подчертаване на Вашия бранд

Брандирането на витрини е начин да се подчертае с рязани букви лого от фолио, текст от фолио, декорация от рязано фолио.

Евтино решение

Фолиото като материал за рекламата е едно от най евтините решения за Вас.

Различни варианти

Лого от цветно фолио може да се комбинира с различни нюанси на цветовете, като по този начин могат да се постигне визуален резултат на светлосенки с името на фирмата или текст за магазин с информация какво предлагате.

ПВЦ фолио

Широко разпространено е мястото на фолиото за пазара. ПВЦ фолиото позволява на потребителите да разберат посланието което искате да представите, да придобиете неповторимост за магазина или за уют и спокойствие в дома или офиса.

Предпочитан рекламен продукт

Рекламните надписи с фолио са едни от най-предпочитаните рекламни продукти заради отличните им рекламни качества, устойчивостта на материалите на въздействие на околната среда и ниската себестойност.

Разнообразие

Рекламна агенция ВИП Реклама предлага разнообразие от решения за брандиране на витрина. Можете да избирате измежду различни възможности и комбинации. Най-често поръчваните са:

  • Рекламни надписи изпълнени с матиращо фолио. Представлява бледо сив цвят фолио, който матира стъклото и може да бъде прорязано с рекламни надписи.
  • Надписи с цветно фолио, което се реже на плотер по контур и се използва за надписи и изображения без преливка на цветовете.
  • Фолио пълноцветен печат с бял гръб или прозрачно, което се използва при пълноцветни изображения с преливка на цветовете.
  • Перфо фолио пълноцветен печат, което представлява фолио на малки дупки, пропускащо светлина в помещението, а от отпечатаната страна се вижда печатно изображение.

Какво би се получило, ако се комбинират различни видове фолиа?

Например рязано цветно фолио с използване на перфо фолио. Посредством перфо фолиото не се намалява дневната светлина в търговския обект, с което не се налага допълнително осветяване на помещението. Освен че е ефектна и бързо и лесно осъществима, тази реклама е и на ниска цена.

Защо да използвате рекламни надписи от фолио за витрината на Вашия магазин?

Рекламните надписи от фолио са лесен, евтин и удобен начин за рекламиране на дейността Ви, както и за поставяне на съобщение за разпродажби за Вашия обект. Може да се използва и за празнична или сезонна декорация.

По Ваше желание

Можете да изрежете рекламни надписи за желан от Вас текст, както и фигури за реклама или декорация или да отпечатате фотореалистично изображение.

Индивидуалност

Ние от рекламна агенция ВИП Реклама изготвяме индивидуален проект на база нуждите и визията на клиента. Подготвяме дизайн, въз основа на който рекламните надписи се изработват и са готови за монтаж. Той се извършва от нашия професионален екип с необходимия опит, което гарантира точното изпълнение. Ако клиентът е поставил условие рекламният надпис да бъде с продължителен живот в рамките на 3-5 години, удачно е да се положи допълнително ламинат.

Много на брой реализирани проекти

Ако търсите интересни варианти за подобряване на визията на Вашия търговски обект, можете да се запознаете с някои интересни варианти на нашия сайт, както и да разгледате готови реализирани продукти.

Какъв тип рекламни надписи да изберем?

Рекламна агенция ВИП Реклама ще Ви предложи различни решения, както и ще Ви даде добри идеи за приятни впечатляващи комбинации. След нашата работа ще имате  красива декорация, която ще освежи вида на Вашия обект, а заедно с това ще получите подходяща реклама на изгодна цена. Трябва само да се свържете с екипа на vipreklama.org.

Местоположението няма значение

Предлагаме брандиране на витрини във всяка точка на картата на България, както и в Западна Европа.