Услуги

Брандиране
на витрини

Облепване на витрини, брандиране на витрини, евтино и качествено фолиране за Вашия офис.

Какво представлява брандирането на витрини

Добрата интериорна реклама е важен момент в дейността на всяка фирма. Тя е Вашето послание към клиентите и партньорите Ви в бизнеса.

За да представите по най-добрия начин своята дейност пред партньорите си още при първото съприкосновение с Вашата фирма, ние от ВИП Реклама ви предлагаме като избор за Вашата витрина надписи с рязано цветно фолио. Нашата рекламна стратегия включва както изработка и монтаж на реклама от печатано и рязано фолио, също така и матиране на стъкла и витрини. Те са отличен начин за брандиране  и декоративно оформяне на панорамни стъкла, витрини и прозорци. Можете да украсите достъпно, елегантно и красиво не само Вашия търговски обект, но и служебния Ви автомобил.

Фолио

Ние от ВИП Реклама ще Ви осигурим висококачествени фолиа на световния лидер 3М.

ВИП Реклама предоставя на клиентите си широк набор от фолиа: каст фолио за режещ плотер, специално транслуцентно фолио, светлоотразително, ламиниращо, трансперантно, фосфоресцентно, шаблонно, пясъкоструйно фолио, матиране на стъкла, перфофолио. За брандиране на витрини разполагаме с разнообразни витражни фолиа с широкоформатен дигитален печат. Друго приложение на фолиото е за светещи реклами, при което се използва транслуцентно фолио, което запазва цвета си при светене.

Режещ плотер

В работата си използваме режещ плотер, с който можем да изработим прецизно, качествено и бързо Вашата рекламна визитка върху стъкло. Плотерното рязане на фолио е технология за изрязване на надписи за стъкла, която позволява да се правят апликации от няколко избрани цвята, като всеки отделен цвят се изрязва от отделен слой фолио. Надписите, получени чрез тази технология, са с голяма устойчивост при външни условия. Нашите клиенти ще получат компетентно съдействие при избора на вид фолио и шрифт за избрания надпис.

Характеристики на брандиране на витрини

Защо Ви предлагаме рекламни надписи от фолио?

Фолиото е материал с достъпна цена, с висока трайност и здравина и лесен монтаж и демонтаж. В същото време е пълноценна рекламна стратегия, която не отстъпва по нищо на по-скъпи рекламни решения. Като Ваш партньор в начинанието да представите  запомнящо се  и оригинално своята фирмена дейност,  ние от ВИП реклама ще направим така, че да привлечете и задържите вниманието.

b

Достъпна цена

Висока трайност

Лесен монтаж и демонтаж

Опит

Като опитни професионалисти, ние от ВИП Реклама ще изработим, монтираме и поддържаме Вашия рекламен надпис от фолио.

Цели

Ще се съобразим с целите, които поставяте за Вашите рекламни послания.

Отговор на вашите очаквания

С добри идеи и оригинални решения, с прецизност и опит ще отговорим на Вашите очаквания.

Тук се предлагат най-добрите решения относно услугата брандиране на витрини.

Защо нас

Вашата идея ще бъде успешно реализирана от екипа ни от професионалисти, който ще предложи за Вас индивидуален дизайн за витрина, прозорец, матирано с фолио стъкло или брандиране на автомобил.

Ще направим Вашето бизнес място широко известно, ако изберете нас за свой партньор в рекламната си кампания.

проекти

Вижте вече реализираните ни висококачествени проекти. Предоставяме всякакъв вид брандиране на витрини!

Нека работата върху вашия проект започне
Пратете ни запитване!

Вашето запитване относно брандиране на витрини ще получи отговор възможно най-скоро.