Контактна форма

  Външна реклама

  Външна реклама, светещи табели на ниски цени, рекламни билбордове, пвц рекламни табели на ниски цени. Свържете се с нас!

  Рекламата лице на дейността, която развивате. Това е най-атрактивният вид реклама и затова е станала символ на цялата рекламна индустрия. Независимо дали е луксозна или опростена и по кой от многобройните варианти е изработена, външна светеща реклама е всеки рекламен продукт, който носи информация и е осветен. Тук спадат обемните светещи букви със светещо лице, както и букви с контражурно светене, обемните букви от полистирол със светодиоди, букви или текст от фибран, рязани букви от фолио, светещи кутии, изработени от различни материали, светещи рекламни табели, неонови светлинни табели, пикселни модули и много други.
  За да бъде светеща, рекламата трябва да бъде оборудвана с електрическа инсталация и осветителни тела – диодни модули, крушки, луминисцентни пури, неонови тръби или да бъде осветена отвън с прожектори. Веднага възниква въпросът за разхода на енергия. Той е решен с използването на енергоспестяващи материали. Диодното осветяване почти напълно е изместило всякакъв друг вид осветление заради енергоспестяващата си същност. Другото условие, което стои пред осветлението на рекламите, е за безопасност, тъй като те работят във външна неблагоприятна среда. Всички външни реклами се изработват с материали, устойчиви на външни влияния и това осигурява тяхната безопасна експлоатация.

  Как се изработват светещите реклами?

  Всяка светеща реклама е едно инженерно творение и по тази причина не може да бъде създадено в масово производство, а се прави по индивидуален проект. Той се изработва според изискванията и визията на поръчителя за рекламния продукт, в зависимост от мястото, където ще се позиционира, планиран бюджет и цели и задачи на рекламната стратегия, на която ще служи.
  При конструирането на светещите реклами обикновено присъства метална конструкция – скелет от олекотени метални профили или дистанционер, на които се закрепват.

  Другият постоянен конструктивен елемент е електрическата инсталация, окабеляването, трансформаторите, които ще осигурят осветлението. Към тях се числят и осветителните тела, избрани от клиента – диоди, пури, крушки и други. Всички други конструктивни решения зависят от вида на светещата реклама, нужна на компанията, за която се изработва. Някои от видовете светеща реклама са особено впечатляващи и затова са най-предпочитани. Ще представим най-интересните от тях.
  Светещи обемни букви и надписи.
  Обемните надписи са изработени от плексиглас, ПВЦ или алуминий, много атрактивни заради обема на всяка буква и нейната 3D визия. Лицето на светещите обемни букви обикновено се изработва от плексиглас, в различни цветове, за да пропуска светлината, материалът е изрязан с 3D фреза. Могат да се монтират на стени и сгради или над покриви чрез метални конструкции.

  Светещи табели

  Светещите табели представляват рекламно съоръжение с 3D форма и размери. Конструкцията се състои от метален скелет, върху който се монтират различни по големина и форма плоскости – квадрат, правоъгълник, кръг или неправилна форма и електрическа инсталация. Осветяването става с диодни модули, пури, неон и други. Те са най-впечатляващия и мощен рекламен инструмент, защото работят 24 часа за имиджа на обекта, който рекламират – през деня информират и впечатляват с визия, през нощта насочват към обекта и са особено атрактивни. Материалите за изработка се избират в зависимост от специфичните особености на рекламата, бюджета, мястото на позициониране. Със силен имиджов ефект са двустранните светещи табели, тъй като двойната им визия осигурява видимост от всяка точка и достига до по-голям кръг потребители. Много популярна е за обекти с нощен режим на работа.

  Светещи кутии

  Светещите кутии са много разпостранен тип външна светеща реклама. Представляват конструктивна сглобка от различни материали и крепежни елементи. Те са обемни по своята същност, за да може светлината от вътрешността, където е монтирана електрическата инсталация, да се разпръсне равномерно по цялата повърхност. Лицето им обикновено се прави от плексиглас, при дълги лица се използва винил. Другите материали са обикновено алуминий и напечатано фолио. Осветяват се най-често с диодни модули или неонови тръби, когато се търси драстично намаляване консумацията на ток или увеличаване интензитета на светене.
  Надписи и букви с контражурно светене.
  Това е тип реклама, която се осветява чрез задно осветление. Буквите изпъкват на осветения фон и се създава сияние като ореол, което свети с мека, отразена светлина. Силуетът на буквите е ясен, наситен и внушителен. Поради тези характеристики контражурните букви се използват за външно декориране на фасадите. Представляват много красива и елегантна имиджова реклама.

  Проучванията на пазара показват, че използването на външна светеща реклама увеличава приходите на фирмите, които са я избрали за своя рекламна стратегия. Тя е един атрактивен начин за поява на фирмата или марката Ви на светло.
  Осветете пътя си към успеха!