Изберете страница

Външна светеща реклама

Външна светеща реклама – външни светещи реклами, цени на светещи реклами – външна светеща реклама в София, Пловдив, Бургас.

Външна Светеща Реклама
Външна Светеща Реклама
Външна Светеща Реклама

Значение и характеристики

Външната светеща реклама е отличителният знак за всеки бизнес, търговски обект, офис или търговска марка. Ние предлагаме изработка и монтаж на този, както и всякакъв вид реклама за София, Пловдив, Бургас, както и всяка точка на територията на България и Западна Европа.

Предимството на външната светеща реклама е ясното изразяване на рекламни послания, което има силен ефект през тъмната част от денонощието.

Контраст

През деня се откроява чрез контраста между цветове на рекламно лого или послание.

Диодно светене

В днешно време осветяването на рекламите се осъществява с помощтта на диодно светене.

Енергоспестяваща реклама

Светещите реклами стават енергоспестяващи и се отличават с висока продължителност на живот, която осигурява LED осветлението.

Удължен живот

За целта е нужно да се подберат подходящи захранвания с показатели, които спомагат за удължения живот. Като видове могат да бъдат изработени от много различни материали, като основните са с лице плексиглас/изрязан еталбонд/винил с текст или лого, които са вътрешно засветени.

С какво ще ви помогне

За всеки бизнес или търговска дейност е нужно да бъде поставена външна светеща реклама. Това допринася за визуалната комуникация между Вашия бизнес/магазин/офис или търговска марка и потенциални и настоящи клиенти.

Визуална комуникация

Уникалност

>

Престиж

Външна Светеща Реклама
Външна Светеща Реклама

Цени

За да бъде уточнена една цена за външна светеща реклама трябва да се има предвид големината и сложността на изпълнение. Различните видове материали в зависимост от обема на използвания материал са с различна ценова стойност. За да бъде установена цена за нуждите Ви, трябва да се вземе предвид съвкупността от материали, осветление, захранване, височина за монтаж и сложност на реализация.

Лице на дейността

Рекламата е лице на дейността, която развивате. Външната светеща реклама е най-атрактивният вид  сред всички рекламни послания и затова е станала символ на цялата  индустрия. Независимо дали е луксозна, или опростена и по кой от многобройните варианти е изработена, външна светеща реклама е всеки рекламен продукт, който носи информация и е осветен.

Видове

Тук спадат обемните светещи букви със светещо лице, както и букви с контражурно светене, обемните букви от полистирол със светодиоди, букви или текст от фибран, рязани букви от фолио, светещи кутии, изработени от различни материали, светещи рекламни табели, светещи реклами, неонови светлинни табели, пикселни модули и много други.

Ние гарантираме висококачествен и устойчив краен продукт. Станете наш клиент, а ние ще станем Ваш партньор в динамичния рекламен пазар. Посетете галерията ни и изберете своята рекламна поръчка!

Външна Светеща Реклама

Как се изработват светещите реклами?

Всяка светеща реклама е едно инженерно творение и по тази причина не може да бъде създадено в масово производство, а се прави по индивидуален проект. Той се изработва според изискванията и визията на поръчителя за рекламния продукт, в зависимост от мястото, където ще се позиционира, планиран бюджет и цели и задачи на рекламната стратегия, на която ще служи. При конструирането на светещите реклами обикновено присъства метална конструкция – скелет от олекотени метални профили или дистанционер, на които се закрепват. Другият постоянен конструктивен елемент е електрическата инсталация, окабеляването, трансформаторите, които ще осигурят осветлението. Към тях се числят и осветителните тела, избрани от клиента – диоди, пури, крушки и други. Всички други конструктивни решения зависят от вида на светещата реклама, нужна на компанията, за която се изработва. Някои от видовете светеща реклама са особено впечатляващи и затова са най-предпочитани. Ще представим най-интересните от тях.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Светещи обемни букви и надписи

Обемните надписи са изработени от плексиглас, ПВЦ или алуминий, много атрактивни заради обема на всяка буква и нейната 3D визия. Лицето на светещите обемни букви обикновено се изработва от плексиглас в различни цветове. За да пропуска светлината, материалът е изрязан с 3D фреза. Могат да се монтират на стени и сгради или над покриви чрез метални конструкции.

Светещи табели

Светещите табели представляват рекламно съоръжение с 3D форма и размери. Конструкцията се състои от метален скелет, върху който се монтират различни по големина и форма плоскости – квадрат, правоъгълник, кръг или неправилна форма и електрическа инсталация. Осветяването става с диодни модули, пури, неон и други. Те са най-впечатляващия и мощен рекламен инструмент, защото работят 24 часа за имиджа на обекта, който рекламират – през деня информират и впечатляват с визия, през нощта насочват към обекта и са особено атрактивни. Материалите за изработка се избират в зависимост от специфичните особености на рекламата, бюджета, мястото на позициониране. Със силен имиджов ефект са двустранните светещи табели, тъй като двойната им визия осигурява видимост от всяка точка и достига до по-голям кръг потребители. Много популярна е за обекти с нощен режим на работа.

Светещи кутии

Светещите кутии са много разпостранен тип външна светеща реклама. Представляват конструктивна сглобка от различни материали и крепежни елементи. Те са обемни по своята същност, за да може светлината от вътрешността, където е монтирана електрическата инсталация, да се разпръсне равномерно по цялата повърхност. Лицето им обикновено се прави от плексиглас, при дълги лица се използва винил. Другите материали са обикновено алуминий и напечатано фолио. Осветяват се най-често с диодни модули или неонови тръби, когато се търси драстично намаляване консумацията на ток или увеличаване интензитета на светене. Надписи и букви с контражурно светене. Това е тип реклама, която се осветява чрез задно осветление. Буквите изпъкват на осветения фон и се създава сияние като ореол, което свети с мека, отразена светлина. Силуетът на буквите е ясен, наситен и внушителен. Поради тези характеристики контражурните букви се използват за външно декориране на фасадите. Представляват много красива и елегантна имиджова реклама.

Вградени светещи букви

Системата с вградени в еталбонд светещи букви е перфектен начин за  брандиране на всякакви видове търговски обекти. Разнообразието от светещи букви и различни цветове еталбонд дава една много ефектна и същевременно практична реклама. Трябва само да се изработи еталбондовата кутия, в която да се вгради осветлението. На местата на буквите еталбондът е изрязан и е поставен плексиглас, който пропуска светлината. Върху всеки шаблон се залепват релефни букви тип сандвич с  прозрачна основа и лице в избран цвят. Светлината прозира през табелката и прозрачния слой на буквите и те светят.

Контурно осветени надписи

Светодиодните пана от контурно осветени надписи и лога са още един ефектен тип светеща външна реклама. Те  привличат клиенти с необичайната си атрактивна визия, описвайки знаци и символи и осветявайки и най-малкия детайл в рекламата. Това превръща външната светеща реклама в една колоритна динамика без ограничения.

Кога е необходимо?

Кога е необходимо да се постави външна светеща реклама? Ако стартирате нов бизнес, или обновявате съществуващ вече и са ви необходими нови свежи идеи и вдъхновение ефектната външна реклама ще бъде най-добрият помощник на бизнеса. Но дори впечатляващата реклама трябва да бъде добре обмислена, да се намери точният баланс, който е печелившата формула за момента. Светещата външна реклама привлича погледа към определен обект през нощта, както и на места, където е оживено откъм търговски обекти и поток от хора и е трудно да се възприеме многото информация на един път ,за да се отсее необходимата. Има и случаи, в които без светеща реклама с достатъчно голям размер и добре изразени цветове е трудно обектът да бъде открит. Факторите на околната среда и естеството на самата дейност са от голяма важност при избора на светеща външна реклама.

Проучвания

Проучванията на пазара показват, че използването на външна светеща реклама увеличава приходите на фирмите, които са я избрали за своя рекламна стратегия. Тя е един атрактивен начин за поява на фирмата или марката Ви на светло. Осветете пътя си към успеха!

Въздействие

Колкото и впечатляващ да е екстериорът, който използвате, ако няма външна светеща реклама, която да подчертае детайла, ефектът на красивото околно пространство се губи. Затова изборът Ви е от изключително значение.

Рекламно осветление на екстериор

Екипът на ВИП Реклама разглежда рекламното осветление на фасадата или цялата сграда като важен детайл от общия екстериорен план на един 3D проект. Осветлението трябва да се откроява на фона на цялата екстериорна композиция и едновременно с това да бъде идеално интегрирано с нея.

Единен стил

Ние се придържаме към идеята за единен стил на цялата композиция, която се осъществява чрез хармония и единство на отделните детайли, подредеността им – симетрична и асиметрична, поставяне на акцент върху определен водещ детайл и баланс между всички елементи във външната светеща реклама.

Индивидуален проект

За всяка отделна поръчка се прави индивидуален проект, за да се определи начина на осветяване:

  • Светещ надпис
  • Светещи букви с вграден източник на светлина
  • Светодиодни надписи и изображения

Интеграция

Следващата стъпка е интегриране на рекламното осветление с помощта на външна светеща реклама в цялостния дизайн на фасадата. Изборът на определен дизайн и подходящо осветление се прави от нашия професионален екип в пълно съгласие с възгледите на клиента, като основното е синхронът с околното пространство.

Избор на материали

По-нататък в работата по външната светеща реклама идва изборът на вида осветителни тела и материали. Най-обикновеният вариант е изграждането на така наречените светещи кутии с луминисцентни лампи, които вече напълно са заменени от диодното осветление, което намалява драстично консумацията на електроенергия, а освен това визията им е активна 24 часа в денонощието. Луменът създава по-приятна атмосфера за работа и осветява по-добре от LED осветлението.

Вид рекламно осветление

Друг вид рекламно осветление е чрез прожектори, използвано за билбордове или табла. Прожекторите обикновено са с метал-халогенни лампи с висока мощност и висок клас на защита от проникване на вода.

Неоново осветяване

Неоновите рекламни продукти са незаменими, изключително красиви, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия, с дълъг живот, през който запазват интензитета на светене. През деня те доминират по интензитет на светене.

Диодни пиксели

Приложението на диодни пиксели набира все по-голяма популярност със своята многофункционалност, ефектна динамика и възможност за многократно препрограмиране и персонализиране.

Видове рекламно осветление

Рекламна агенция ВИП Реклама Ви предлага динамично, художествено, цветно и променливо(RGB), декоративно, архитектурно, фасадно и креативно рекламно осветление под формата на външна светеща реклама. Можем да Ви осигурим всички възможни приложения за светеща реклама. Изработваме светещи реклами за магазини. Продуктите ни са тествани и имат максимална издръжливост, защита и безопасност.

Светлинно проектиране

ВИП Реклама също така Ви предлага светлинно проектиране, одити, инженеринг за намаляване на енергоразходите и измервания. Продуктите ни се отличават с изключителен дизайн и качество.

Разнообразие

Разнообразието на видовете външна реклама, което ще намерите при нас, ще задоволи всеки вкус, ще отговори на изискванията за всяка част от интериорното пространство.