Изберете страница

Вътрешна реклама

Вътрешна реклама – светещ надпис за стена, обемни букви за интериор, интериорна реклама.

Вътрешна Реклама
Вътрешна Реклама
Вътрешна Реклама

Атрибути

Често вътрешната реклама се подценява, защото не се възприема като рекламен продукт, но точно това е нейната сила.

Атрибутите на вътрешната реклама трудно могат да се групират по определени признаци поради това, че изпълняват различни функции, заемат различни местоположения, изглеждат различно.

Функция

С вътрешната реклама можем да посрещнем, насочим, приемем и упътим по най-приятния за хората начин.

Ведро настроение

С вътрешната реклама можем да придадем ведро настроение и да създадем свежа и светла обстановка и ненатрапчиво присъствие, а това привлича клиенти, заздравява бизнес контакти или създава нови.

Имидж

Деликатната интериорна реклама работи за Вас и Вашия имидж неусетно и незабележимо, но е сигурен и мощен Ваш рекламен агент.

Мултифункционалност

Вашата интериорна реклама ще изпълнява няколко функции. Ще има не само рекламна роля, но и имиджова, информативна, указателна, организационна и насочваща. Ще осигури функционалността, както и добрата визия на помещението.

Част от видовете вътрешна реклама

Като вътрешна реклама могат да се споменат детайлите като:

 • Плакати;

Плакатите в повечето случаи са изработени от хартия, като повърхността на хартията е гланцова, матова или сатенена. Предназначението на плакатът като вътрешна реклама е да обозначи на потенциалния клиент видове промоционални оферти или съобщението, което се опитвате да предадете чрез рекламна кампания.

 • Постери;

Постерът като вътрешна реклама може да бъде от винил, ПВЦ плоскост, хартия, пенокартон (лек, но устойчив материал, позволяващ залепване на фолио или диретно печатане и кунтурно рязане).

 • Банери

Изработени предимно от винил или винилна мрежа, като в случая вътрешната реклама тип „банер“ е лесна за смяна и е перфектен вариант за краткосрочно рекламиране за мероприятия, промоции и информация.

Плакати

Постери

$

Банери

Вътрешна Реклама
Вътрешна Реклама

Стикери за под

Под вътрешна реклама можем да приемем облепване на под със стикери с подов ламинат за насочване на потенциални клиенти към обекти, подбуждащи интерес. Най-често използваните подови стикери са със стрелка и лого на дадения търговски обект.

С какво може да Ви помогне

Вътрешната реклама Ви спомага с насочването на потенциални клиенти към Вашия обект/магазин и затова е ценна част от маркетинговата стратегия. С помощта на този тип реклама вие сформирате и предавате съобщението на собствения си бранд.

Персонализиране

Когато една фирма започва свой бизнес и взима под наем или купува помещение, където ще развива дейността си, започва с персонализирането му по начин, който да го направи свое място, разпознаваемо и уникално. Вътрешният дизайн е факторът, който отличава една фирмена марка от друга, придава идентичност на организацията на работния процес.

Вътрешната реклама е важна част от визията на заведения, офиси, търговски обекти. Целта му е да привлече вниманието на всеки влязъл или минаващ клиент.

Вътрешна Реклама

Професионализъм

За да придадете  разпознаваемо лице на своя фирмен обект, можете да се обърнете към услугите на професионалистите. Рекламна агенция ВИП Реклама ще осъществи всичките Ви идеи за вътрешен интериор, създавайки дизайна, който Ви е необходим.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Широк спектър рекламни продукти

Към интериорната реклама спада един забележително широк спектър рекламни продукти. Към нея се включват всички видове табели, изпълнени по всички възможни начини, от обикновената указателна табелка до голямото рекламно или художествено пано, зрелищните светещи табели или обемни букви с контражурно светене. Тук можем да отличим нестандартните рекламни конструкции, обособяването на различни кътове с помощта на рекламни материали, етажни схеми, банери и всякакви информационни материали, поставени на видими достъпни места. Интериорна реклама са и рекламните вази, чаши и химикалки, които напомнят, подсещат за фирмата, на  която сте посетители. Забележителна интериорна реклама са също брандираните с фолио преградни стъкла, паравани, обособените чрез матиране пространства на конферентните зали, облепени с подходящите видове фолиа, които едновременно създават подходяща атмосфера за работа и рекламират фирмата, ако са комбинирани повече рекламни похвати.

Иновативност

С подходящата интериорна реклама ще разчупите стереотипите, ще бъдете иновативни. Не просто ще имате подходяща атмосфера и отпускаща среда, но ще покажете креативност, с което ще събудите интерес към Вашата марка, дейност, работа.

Дизайн

Ние от рекламна агенция ВИП Реклама сме готови да се погрижим за Вашия по-нестандартен  и впечатляващ интериор, като ще подготвим дизайна на Вашето вътрешно пространство, ще Ви препоръчаме най-подходящите материали, технологии и идеи, а нашият екип от професионалисти ще изработи и монтира интериорната Ви реклама. При нас ще откриете всичко, което е необходимо за реализиране на всяка визия в интериорната реклама, където единствен закон е Вашето желание. Ние знаем как се прави ВИП Реклама и ще приложим знанията си при създаването на Вашата интериорна реклама. Свържете се с vipreklama. оrg!

Рекламно решение

Интериорната реклама и още така наречената вътрешна реклама е решение за известяване на хората каква дейност извършва Вашата фирма или офис.

Изработка

Този вид реклама включва изработка на табели за информация на фирми,указателни табели, табелите с и без светлина, лого на фирми и предприятия които могат да бъдат изработени по много различни и ефектни варианти.

Множество варианти

Интериорната реклама или табелките могат да са изпълнени от плексиглас със фолио, плексиглас със лазерно гравиране, cnc плотерно гравиране, табели от неръждаема стомана със или без печат, неръждавейка с лазерно гравиране или ецване на материала. Интериорна реклама може да се счита и декорацията на стени и тавани с фолио, която допринася един стил и уют в работни помещения и офиси.

Богат избор

Апликацията с фолио по стените или таваните е с богат избор на цветове и нюанси, както и различните видове фолиа дават неотразим ефект за клиенти и служители.

Впечатляващи картини

Интериорно решение е и репродукцията на картини които могат да донесат допълнително свежест в работното помещение и у дома, предлагаме голямо разнообразие от картини за стена и репродукции на големи художници, напечатени върху канава (платно за художници) където картините оживяват.

Декорация

Вътрешната реклама (интериорна реклама) не спира до тук – тя се пренася дори и във Вашата баня, където може да бъде декорирано огледалото или шкафчето за баня, декорация на огледало в антрето или фризьорския салон.

Индивидуалност

С декорацията на огледала Вие печелите забележителна индивидуалност а клиентите Ви остават с чувство за топлота и хармония.

Вътрешни указателни табели

Разнообразието от решения за вътрешни указателни табели с еталбонд и плексиглас, еталбонд и стъкло декорирано с фолио също дават едно добро решение за информиране. Вътрешните указателни табели могат да бъдат и оформени като указателни стрелки с лого на фирма или текст от изрязани букви от фолио. Буквите от фолио са също разновидност на интериорната реклама (вътрешната реклама).

Различен поглед

Един различен поглед на нещата това е изработката на фототапет със снимки на пейзаж или семейни снимки. Фототапета се изработва строго индивидуално за всеки клиент без значение от формата на желаното изображение.

Фототапет

Фототапета е едно добро решаване за допълнителна топлина и запълненост на пространството за Вас.

Различни решения

Има още много различни решения за вътрешната реклама (интериорна реклама) освен изброените до тук видове:

 • информационна табела за фирма
 • светеща табела на фирма
 • светеща реклама на закрито
 • плексиглас със фолио
 • лазерно гравиране
 • плотерно (cnc) гравиране
 • диодно LED осветяване на елементи
 • скрито осветление
 • табели от неръждаема стомана (неръждавейка)
 • ецвани табели(елементи)
 • декорация на стени
 • декорация на тавани
 • репродукция на картини(печат на картини) за дома и офиса върху канава
 • декориране на огледала
 • фолио за фризьорски салон, магазин, офис или у дома
 • фолио за шкафчето в банята
 • стойка или табела от еталбонд и плексиглас или стъкло
 • указателна табела
 • табели на фирма
 • букви от фолио
 • фототапет

Всичко това и още много е част от вътрешната реклама – така наречената интериорна реклама.