Изберете страница

Декоративно фолио за стъкла

Декоративно фолио за стъкла – декоративно фолио за стъкло, витражно, за прозорци.

В интериорният дизайн намира приложение така нареченото декоративно фолио за стъкла. С него могат да се облицоват обикновени стъкла на врати, за да се създаде илюзия, че е остъклено с армирано стъкло. Освен чисто естетически свойства, самозалепващото декоративно фолио може да се окаже практично решение за временно подобряване на състоянието на стъклени елементи с пукнатини и други дефекти.

Използването на декоративно фолио за стъкло е една сравнително нова разработка. То служи за декорация на различни стъклени компоненти – най-често остъкления на интериорни врати, витрини, стъклени прегради и по-рядко на прозорци. Всеки стъклен орнамент в дома може да промени визията си и да придобие облика на стилен витраж, а обикновеното прозрачно стъкло се преобразява в скъпо и красиво матирано стъкло с декоративно фолио.

Самозалепващо витражно фолио на своите прозорци поставят преди всичко хората, които по някаква причина не използват щори или завеси, но въпреки това искат да създадат известна визуална преграда между себе си и външния свят. С фолиото те могат да направят вътрешността на помещението по-уютна и приятна.

С лека декорация или ярки пъстроцветни фризове, прозорците в дома стават  оригинални и красиви с минимум разход на средства и усилия. Уникален старинен ефект може да се постигнете, ако се покрият с декоративно фолио за стъкла витрините на шкафове, бюфети и други мебели в рустик и бароков стил.

Дори прозрачните вратички на кухненските шкафчета могат да придобият допълнителен чар с помощта на фолиото за декорация. С тези изделия наистина може да се твори и да се преобрази вида  на тези части, които изглеждат скучни, неугледни и захабени.

Стъклените прегради и врати с голямо остъкление  са най-ползотворно поле за приложение на декоративното фолио за стъкла. С него може да се спестят средства и обикновеното стъкло да се направи ефектно.

Огромният избор от  декоративно фолио за стъкло дава пълната свобода за създаване на различни интериорни ефекти. С него може да се намали слънчевата светлина, да се осигури уединение, да се украси – лесно и достъпно.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас