Услуги

Дизайн и
Предпечат

Ние сме винаги в готовност да реализираме вашата визия – изработваме флаери, етикери, календари, плакати, транспаранти, брошури, каталози и проспекти.

Какво представлява услугата дизайн и предпечат

Ние предварително изготвяме 3D визуализации на външни и интериорни реклами, за да може да видите крайния продукт възможно най-скоро. По този начин Вие ще разберете от какъв тип реклама се нуждаете, за да може бързо и ефикасно да ви помогнем.

С помощта на 3D визуализацията можете да видите най-близък до реалността вариант на Вашата бъдеща реклама, която ще атрактира хора към вашия бизнес.

Предпечатна подготовка

Предпечатната подготовка е задължителен елемент на печата. За целта е нужно вече одобрена визуализация да бъде пригодена за вида печат, чрез използването на дизайнерска програма, а именно CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и много други. Цветовият модел задължително трябва да бъде CMYK, с предвиден и съобразен за съответната реклама размер, както и подходяща резолюция. Също така важно е да споменем файловите формати, които се използват при създаването на файл за печат – JPG, EPS, TIF, PDF. Необходимо е шрифта на текста да бъде конвертиран в криви, защото е напълно възможно да не разполагаме с използваните от Вас шрифтове. Подходящата резолюция за големи реклами, които ще се гледат отдалече (например билборд реклама) е 320 dpi. За фолио и винили, които ще се гледат от по-близо и няма да са толкова големи реклами е препоръчителна резолюция 760dpi. За реклама, която ще се наблюдава отблизо, широкоформатен печат най-подходяща за файла резолюция ще бъде 1024 dpi, а 1440 dpi+ е много висока резолюция с най-висока разделителна способност.

Изготвяне на визия за печат

Ключов е моментът, в който се създава визия за печат. Задължително е при вече одобрена визуализация да има файл, пригоден за печат. Когато не е изготвена визия за печат голям проблем става фактът, че може самият файл да бъде в грешен цветови модел. Друга възможност за проблем на печат при вече изготвената визуализация е това, че например размерът на Вашия надпис от фолио не е съобразен с реалните размери и резолюция. Винаги може да ни се доверите при изготвяне на визия за печат, тъй като нашите професионалисти винаги предвиждат потенциалните грешки и винаги сме готови да пригодим файлът, съдържащ Вашата красива и изпипана реклама за печат.

Характеристики на дизайн и предпечат

Атрибутите на тази услуга са: високо качество, кратки срокове, удовлетвореност на нашите клиенти.

b

Уникален дизайн

Високо качество

Превръщане на идеята ви в реалност

Ценообразуване

Нашите професионални услуги са на много добри цени и не съществува проект, който ние не сме способни да реализираме.

В случай че търсите услугата дизайн и предпечат, то сте намерили правилното място!

Индивидуален подход

Уверяваме Ви, че към всеки наш клиент ние се отнасяме с индивидуален подход. Нашата крайна цел е Вашите нужди в сферата на дизайна и предпечата да бъдат презадоволени.

Други завършени проекти

Погледнете завършените ни проекти, свързани с дизайн и предпечат.

Нека започнем новия ви проект
Свържете се с нас!

Ще получите отговор на своето запитване възможно най-скоро.