Изберете страница

Защитен параван за бюро

Защитен параван за бюро – защитни паравани за рецепция, защитни стени и екрани за защита от covid 19.

Полезна информация

Предпазването на служители, клиенти и партньори във всеки бизнес вече е основен приоритет пред ръководството на фирмата, независимо от естеството на нейната дейност. Защитни паравани се появиха и наложиха бързо на пазара, тъй като са най-бързото и лесно средство за защита на работното място.

Заявката за защитен параван за бюро е най-често срещана в офис средите. Изискванията са разнообразни и се определят от особеностите на работата във всеки офис или трудов колектив. Предпочитанията за големи или малки защитни паравани се определят от възможностите на обекта, в който ще се поставят.

Основна характеристика

Основното при поръчката на защитен параван за бюро е размерът на отвора, през който се осъществява физическият контакт между клиента и служителя зад бюрото. Ако практиката не налага пространството да бъде по-широко, обикновено изискването е да се изработи максимално тесен отвор.

Качествени материали

За производство на защитни паравани се използват качествени материали, за да бъде изделието дълготрайно и да може да се използва и само като средство за хигиена.

Защитни паравани

Всеки защитен параван за бюро се изработва от плексиглас с нулева оптична плътност, за да се запази максимално зрителната и слуховата комуникация с клиента. Сглобяемата модулна конструкция е създадена така ,че да заема минимум място, да не изисква преоборудване на работния плот и дава възможности за регулиране на височината на предпазния екран. Отново възможност за избор на клиента е между подвижни и стационарни защитни паравани, в зависимост от нуждите. Те действат и като защита срещу злонамерени действия и като гарант за спазване на нужната хигиена, без значение дали предпазват хора, или стоки, които се предлагат без опаковка.

Нулева оптична плътност

Сглобяема модулна конструкция

1

Подвижни и стационарни паравани

Ние можем да изработим и монтираме всякакъв продукт от този тип. Свържете се с нас!

За стационарни работни места

Защитният параван за бюро може да бъде инсталиран в офиса, банката, катедрата и други стационарни работни места. Предимствата му са, че не се нуждае от специален монтаж, може просто да се постави на работния плот и когато вече не е необходим, лесно да се демонтира. Почистването му също е бързо, не създава трудности и не изисква прекъсване на работния процес в офиса.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас