Изберете страница

Защитни прегради от плексиглас срещу COVID 19

Защитни прегради от плексиглас срещу Covid 19 – защитни прегради от плексиглас, цени, за бюро, защитна преграда срещу Covid 19 за гише.

Защитни Прегради от Плексиглас срещу Covid 19

Изберете нас

Живеем в безпрецедентни времена, когато на преден план излезе грижата за здравето и защитата на работници и служители на разнообразни работни места – офиси, банки, магазини, производствени фирми и всички обекти, където се наблюдава значителен поток от хора. Световната пандемия от Covid 19 създаде риск за всички работещи, като най-силно са застрашени тези, които постоянно са в открит контакт с клиенти.

Наложителната социална дистанция, непрекъсната дезинфекция и личните предпазни средства не винаги са достатъчни, защото предаването на вируса е по всички възможни начини – от високорисковия въздушно-капков път, до контактен чрез заразени повърхности.

Опазване на служители и клиенти

За всички, които днес продължават да работят в много рискова среда, най-важното е да опазят своите служители и клиенти от възможно предаване на заразата. Само с общи усилия и отговорност от цялото общество можем да излезем победители срещу този невидим, но особено коварен враг.

Допълнителна сигурност и превенция

Защитни прегради от плексиглас срещу Covid 19 дават допълнителна сигурност и са превантивна мярка срещу разпространението на епидемията. Плексигласовият параван напълно елиминира опасността заразен човек, с който служител или работник се сблъска в работния процес, да предаде вируса. Параванът действа като противовирусен и защитен екран, който изключва проникване на капки, въздушни струи или други заразни агенти.

Всеобща инициатива

Фирма ВИП Реклама участва във всеобщата инициатива чрез продукцията си, с която компанията ни иска да бъде максимално полезна на всички свои клиенти. Изработваме и монтираме защитни прегради от плексиглас срещу Covid 19, които представляват уникални предпазни средства по индивидуални размери и в зависимост от нуждите на поръчителя. Изделията ни в максимална степен ще защитят клиенти и служители, независимо от естеството на работата и контактите им.

Запазване на визуалния контакт

Но всеки бизнес, освен наложената от сегашните обстоятелства нужда от защита, има и други належащи потребности. Работният процес не бива да пострада заради необходимостта от премахване на прекия контакт между общуващите страни. Нужно е да се запази както визуалният контакт, така и гласовата комуникация, независимо че събеседника ни може потенциално да бъде вирусоносител.

Идеална видимост

Затова фирма ВИП Реклама използва прозрачен плексиглас с нулева оптична плътност, за да осигури идеална видимост на своите изделия. Екраните са лазерно изрязани от плексигласови плочи, а размерите са по заявка на клиента.

Функции

Сред функциите на преградата е и още една възможност- да не пречи на всички дейности, които компанията – ползвател извършва в дейността си. Затова конструкцията е създадена с изрязан отвор, за да може да се предават различни документи през преградата.

Сглобяема и модулна

Улеснението при ползване се създава от типа конструкция на преградата – тя е сглобяема и модулна. Това на практика значи, че предният предпазен екран и двете страници са отделни елементи, свързани чрез пластмасови винтове, включени в комплекта, който се изработва. Има възможност за добавяне на няколко прегради в една редица или под ъгъл.

Какви продукти предлагаме на нашите клиенти?

Защитни прегради за бюро, както и за гише могат да бъдат изработени във вариант на свободно стоящи или фиксирани на работния плот с винтове или двойно лепящо фолио. Този вариант се прави с акрил с дебелина 6 милиметра и осигурява 90% защита при кашлица или кихане. Изключителната му устойчивост е неговото основно предимство.

Разгледайте галерията ни!

С какво нашите изделия печелят пред други предложениа на пазара?

Съществува широко предлагане на защитни прегради от плексиглас срещу Covid 19, но болшинството са серийна изработка и представляват свободно стоящи прегради с фиксиран размер. Ние решихме да вървим по вече утъпканата с други наши изделия пътека. Това е индивидуалният подход към нуждите на клиентите. Затова предлагаме изработка, доставка и монтаж на плексигласови  екрани с индивидуални размери и визия по поръчка. Преградите са снабдени с две крачета – от ляво и от дясно, което позволява лесния им монтаж.  Оразмеряването на местата за поставяне на преградите и прецизната калкулация на използваните материали са определящ фактор за реализиране на продукт с приемлива цена, което е в интерес на всеки клиент.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Защитна преграда за гише

За клиентите ни – магазини, банки и хипермаркети с гише или каса сме предвидили вариант на продукта с отвор във форма на елипса. Той осигурява както надеждната защита поради малкото по размер отворено пространство, така и добра маневреност при боравене с пари.

Рискова обстановка

В условията на пандемия най-уязвими са фирмите с многоброен персонал. Масово заразяване или поставяне под карантина на големи звена във фирмата може да разстрои сериозно нейната дейност . Затова преграждането на работните места е правилният алгоритъм за оцеляване на всеки бизнес в толкова рисковата обстановка, сред която сме принудени да живеем и работим.

Няма категоричен отговор

Въпросът, който повечето си задаваме, е до кога ще продължи това положение? Категоричен отговор не може да се даде, а прогнозите не са оптимистични. Затова не по-малко важен е въпросът екраните от плексиглас да бъдат качествени и трайни изделия, които ще осигурят дълготрайна защита в неясно дългата пандемична обстановка. Фирма ВИП Реклама е доказала се във времето компания, която работи стриктно спазвайки всички изисквания за качество и надеждност на всеки свой продукт, зад който застава.

За какво още може да се използват защитните прегради от плексиглас?

Освен за предпазване на служители и посетители, плексигласовите паравани може да се използват за защита на определени стоки, които се предлагат неопаковани. Такива са плодовете, зеленчуците и някои други хранителни продукти.

Гарант на добрата хигиена

След отминаването на пандемията тази прегради няма да останат излишни. Те могат да продължат да се използват като уникално средство за предпазване от кражби и други злонамерени действия. Те са и гарант на добрата хигиена, което ще остане като изискване от всеки, загрижен за своето здраве.

Дезинфекция

Фирма ВИП Реклама излага своите препоръки за дезинфекция на преградите от плексиглас, които изработва. За целта те трябва периодично да се пръскат с дезинфектант, препоръчително на спиртна основа и после екранът да се почиства с еднократна кърпа. Лицевата страна, обърната към клиенти и посетители, е по-рисковата и към нея вниманието е нужно да бъде по-заострено. Препоръчително е и по-честото обработването на работната площ около отвора на преградата.

Предимства

Предимствата на защитна преграда за бюро са в олекотената конструкция и стабилните крачета, които я правят устойчива на усукване или накланяне. Идеята е модулите да могат да варират като бройка и размер и така дължината на защитната стена да се променя според конкретните нужди, без това да влияе на нейната сигурност. В изпълнението на тази задача може да се увери всички настоящ и бъдещ клиент на фирмата.

Цени

На тема „защитни прегради от плексиглас цени“ можем да Ви гарантираме, че цените ни са целесъобразни и множеството фактори, свързани с изработка и монтаж не ни позволяват да изявим конкретна цена без да сме запознати с детайлите на Вашата поръчка.