Изберете страница

Защитно фолио за прозорци

Защитно фолио за прозорци – цени, противоударно, предпазно – защитно фолио за прозорци.

Обикновено за стъклата на прозорците се поставя фолио с цел реклама, предпазване от интензивна светлина, декорация и други. Има обаче и друг вид фолио – защитно фолио за прозорци, което е не по-малко търсено и любопитно като предложение.

Какво представлява тази опция на рекламния пазар?

Става въпрос за многослойно прозрачно защитно фолио за прозорци. Това са серия устойчиви на климатични условия полиестерни фолиа, които повишават сигурността. Те осигуряват защита от нараняване на хора и причиняване на щети, следствие на взлом или бомбен взрив.

Благодарение на многослойната структура и използваната нанотехнология на изработка, тези фолиа са в пъти по-устойчиви на късане и опън от обикновените защитни фолиа. В случай на чупене на стъклото, парчетата от него, се държат едно за друго, благодарение на силното акрилно лепило на фолиото. Освен това защитното фолио за прозорци спира почти напълно проникването на UV лъчи и така пази хората и мебелировката в помещението.

Подчертано защитно фолио за прозорци е и енергоспестяващото фолио. Названието му подсказва, че през лятото то спира притока на топлина и светлина навътре, а през зимата спира загубата на топлина навън.

Тип защитно фолио е също рефлекторното самозалепващо фолио с огледален ефект. То намира широко приложение както за прозорци в домовете, така и за прозорци на офиси, магазини и обществени сгради за защита от любопитни погледи. Огледалното фолио за стъкла е фолио за безопасност и сигурност.

Цени

Защитно фолио за прозорци на цени оптимални за тяхното качество е предложение на фирмите за реклама, които се стремят да отговорят на всички изисквания на своите клиенти.

Фолиата за прозорци са създадени така, че да изпълняват повече от една функция. Често те са реклама, декорация, защита, средство за пестене на енергия през екстремните летен и зимен сезон, а креативната дизайнерска мисъл може да намери начин да използва всички техни възможности само чрез един продукт. Нужно е просто да се познават всички опции, които фолиата включват.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас