Изберете страница

Изработване на стикери

Изработване на стикери – печатане на стикери – по поръчка, за кола, за стена, самозалепващи.

Бърза, евтина и ефикасна реклама

Самозалепващите стикери са бърза, евтина и ефикасна реклама с широко приложение за всякакъв род рекламна дейност. Самият стикер представлява фина лента от PVC фолио, изрязана  на машина за рязане – плотер. Рязането на самозалепващо фолио е процес, при който от лист самозалепващо фолио се изрязва текст, изображение или лого. Плотерът се управлява от компютърен файл с предварително зададени големина, шрифт или извивки на елементите. Всеки детайл или надпис е със строга форма, зададена според изискванията на всеки клиент и това позволява да се постигне невероятно разнообразие от цветове и графики.

Изработка на стикери

Изработка на стикери с нестандартна форма, изрязване на продукти с големи размери и други са интересни възможности, благодарение на машината за рязане  плотер. Тя работи с векторни файлове.  Очертанието за рязане на плотер задължително трябва да е векторен тип. Дребните елементи трябва да не са разположени твърде близо един до друг, за да не се получат дефекти.  При добре подготвен файл резултатът е  изключително прецизно изпълнение, тъй като плотерът повтаря всеки контур и форма, зададени чрез графичното изображение, режейки само ПВЦ материала, а силиконовата подложка остава цяла. Това е много удобно за апликирането, тъй като изрязаният стикер се пренася до мястото, където ще бъде залепен.

Стандартна и нестандартна форма

На плотера всеки елемент може да се изгради поотделно в съответен цвят и да се апликира върху рекламния носител. Възможността за прецизно изрязване на отпечатаните изображения позволява изработка на стикери със стандартна и нестандартна форма.

Печатане на стикери

Изработване на стикери се прави като върху ПВЦ самозалепващо фолио се отпечатва желаното изображение. Печатане на стикери се извършва с висока резолюция на печат с екосолвентни мастила. След това изображението се изрязва по контур на режещата машина – плотер. Изрязването с плотер става много бързо и е изключително прецизно, благодарение на това, че процесът се управлява по компютърен път.

Различни видове фолиа

Фолиата, върху които се печати, могат да бъдат бели, полупрозрачни, прозрачни, металикови, така че да отговорят на всякакви рекламни замисли. Стикерите са устойчиви на UV лъчи, на температурни промени, на мокрене с вода и миещи препарати. Имат дълъг живот при експлоатация и са евтин вариант за реклама. Поради отличните възможности и разнообразието си, стикерите намират приложение не само в рекламата, но и при мебелите и в други области.

 

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас