Изберете страница

Изработване на табели

Изработване на табели – изработка на табели за улици, с имена, рекламни, улични.

Изработване на Табели
Изработване на Табели
Изработване на Табели

Детайли

Под табели могат да се считат рекламни табели, табели за улица, табелки с имена, както и информационни табели за офис, номерация за склад, зала и други.

Услугата „изработка на табели за улици“ може да бъде осъществена за външни условия. С този рекламен продукт се обозначава номер на блок, адрес на къща или терен.

Атмосферни условия

Табелите могат да бъдат и не за външни условия, като част от тях биват за монтаж за вътрешни условия, изпълняващи функциите: надписване на офиси, зали, работни помещения и предаване на информация за структурата на работата и работния персонал в дадена фирма.

Качествени материали

Понякога е нужно да се предвиди изработване на табела с материали, неотговарящи на изискванията за външни условия.

Външни условия

Когато изработката на табела ще е за външни условия, трябва да се подбере материал, който издържа на слънце и метеорологичните условия на дадения район.

Издръжливост

В случай, че табелата не отговаря на изискванията за външни условия, тя се налага задължително да се позиционира на северна фасада или без директно изложение на слънчева светлина.

Материали

Изработването на табели може да бъде от различни видове материали, които са за вътрешна или външна употреба.

Изработване на Табели
Изработване на Табели

Цена

От нашата практика можем да сме сигурни в това, че ще Ви предложим добра цена във и извън пределите на България. Имаме изработени табели за Белгия, Германия, Франция и цяла Западна Европа.

Важно

Най-лошият враг за табелите е южното изложение, а също така и тъмните цветове като фон.

Местоположението няма значение

Ние изработваме табели както за територията на гр. София, така и в големите и малки населени места в България и Западна Европа.

Предлагаме Ви изработка на табели с имена, изработване на рекламни табели, изработка на улични табели. Разгледайте нашата галерия!

Изработване на Табели

Видове табели

Рекламните табели могат да бъдат изработени от много различни видове материали в зависимост от тяхното предназначение, ефект и крайна цел за Вашите нужди. Те могат да бъдат изработени като светещи, несветещи, информационни или с цел посочване на някаква информация.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас