Изберете страница

Изработка и печат на рекламни материали

Изработка и печат на рекламни материали – Пловдив, Варна, София, Бургас – изработка и печат на видове фирмени рекламни материали.

Полезна информация

Изработка и печат на рекламни материали е важна за всеки производител и търговец услуга, защото така се рекламира даден продукт или марка, информират се клиентите за фирмения Ви адрес или дейността, която развивате, представят се продукти или артикули.

Рекламните материали се правят най-често с печат на фолио, винил, брошури, флаери и много други.

Печатна реклама

Печатната реклама е бърза, евтина и ефикасна и включва много раздели.

Искрящ цвят

Основата на този тип фолио, наричано още пясъчно, е такава, че се получава искрящ цвят на изображението или логото.

Пясъкоструйно фолио

Един от тези разделите, които включват изработката и печатът на рекламни материали е печат върху пясъкоструйно фолио.

Недостатък

Недостатъкът на пясъчното фолио е, че не може да се постигне белотата на бялото като цвят, затова има машини, които го поддържат, но това оскъпява продукта.

Силно въздействие

Отпечатването на пълноцветно или графично изображение има силно въздействие върху зрителите.

Променлив ефект

Пясъчното фолио има променлив ефект в зависимост от количеството светлина в помещението, но запазва четимостта на текста и въздействието на изображенията и от двете страни на наблюдение и затова е предпочитано.

Технология

Технологията е подходяща за лепене върху стъкло и други плоскости, които пропускат светлина, защото на такива плоскости фолиото реализира целия потенциал на светене.

Стандартно и нестандартно

Изработката на тези реклами е строго ориентирана към всяка поръчка и не съществува шаблон и стандарт, който да се следва.

Изпъкнете над конкуренцията!

Къде?

Предлагаме изработка, както и печат на фирмени рекламни материали, както и всякакви други видове рекламни материали на територията на Пловдив, Варна, София, Бургас, както и всички други населени места в България и Западна Европа.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас