Изберете страница

Информационна табела за строеж

Информационна табела за строеж – информационна табела на строителен обект, за строителни обекти.

Кога и къде се поставя информационна табела за строеж? Това е тип външна информационна табела,  с която се гарантира извличане на специфични ползи, които предлагат пространствата извън дома. Бързата и подходящо поднесена информация в света на строителния бизнес е гаранция за успех, а най-достъпното средство за тази цел са всички информационни табели за строителни обекти.

За информационна табела за строителен обект се избира продукт от типа несветеща табела. Поставената информационна табела на строителен обект представлява плоскост от еталбонд, ПВЦ, плексиглас, метал и други материали, подходящи основно за външни условия. Върху тях се нанасят бои с директен печат или се залепят надписи и изображения от един или няколко вида фолио.

Информационна табела на строеж се поставя най-често на нивото на очите, за да бъде непосредствено в полезрението на потенциалните клиенти. Обикновено тези продукти са двулицеви. Стандартно за парцели, където все още няма строеж, информационната табела се прави с метална конструкция, удобна за забиване в почвата. Стикерите, които се лепят на нея, могат да бъдат сменяни лесно, за да отговорят на динамиката на строителния пазар.

Там, където вече тече строителна работа, информационният продукт се захваща за ограда, мрежа или се разпъва между дърветата. Информационна табела за строеж можем да срещнем дори вързана за балкона на апартамента или къщата. Задължителната информация, която се поставя върху информационна табела на строителен обект включва телефонен номер на собственика или посредника. Целта е всичко, което е необходимо да бъде сведено до знанието на клиентите като предварителна информация, да бъде направено максимално бързо и достъпно.

Информационна табела строителен обект е възможност за строителя бързо и лесно да сменя информацията, дори да се налага ежедневно тя да бъде променяна.

Информационни табели за строителни обекти се правят от материали, подходящи основно за външни условия. Върху тях се нанасят бои с директен печат или се залепят надписи и изображения от един или няколко вида фолио.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас