Изберете страница

Информационни табели

Информационни табели – изработка, за строеж, по европейски проект, за видеонаблюдение – всякакви видове информационни табели.

Информационни табели

Популяризация

В днешния динамичен делник рекламата е всичко. А къде по – добре можете да популяризирате своята дейност, ако не по ежедневните трасета на забързания градски човек. Въображението в света на рекламата няма предели, а забележимите рекламни табели са сред основните източници за информация.

Информиране

С външна информационна табела Вие ще си гарантирате извличане на специфичните ползи, които предлагат пространствата извън дома. Най-ценната от тях е своевременното информиране. Бързата и подходящо поднесена информация в света на бизнеса е гаранция за успех. Най-достъпното средство за тази цел са информационните табели.

Разгледайте проектите ни!

Рекламна агенция ВИП Реклама стъпва на повече от 10 години опит в изработка на информационни табели в София, страната и чужбина.

Всяка реклама, която изработваме, не се ограничава само до представените реализирани проекти, защото ние не спираме да творим.

Видове информационни табели

Те могат да бъдат светещи и несветещи.

  • Светещи

Светещите информационни табели се определят като триизмерно рекламно съоръжение. Те се конструират според размера и теглото на използваните материали -плоскости и крепежни елементи. Светещите информационни табели имат двойно приложение – атрактивни и изпъкнали през деня и светещи, забележими и отличителни през нощта. Използват се както за външна, така и вътрешна реклама. Забелязваме ги на места с интензивен пътникопоток  – гари, летища, големи вериги магазини.

  • Несветещи

Стандартните несветещи информационни табели представляват плоскост от еталбонд, ПВЦ, плексиглас, метал и други материали, подходящи основно за външни условия. Върху тях се нанасят бои с директен печат или се залепят надписи и изображения от един или няколко вида фолио.

Светещи

Несветещи

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Смяна на информацията

Информационните табели, предлагани от ВИП Реклама дават възможност за бърза и лесна смяна на информацията, когато се налага ежедневно тя да бъде променяна.

Местоположение

Информационните табели се поставят най-често на нивото на очите, за да бъдат непосредствено в полезрението на потенциалните клиенти. Обикновено те са двулицеви.

Най-често срещани табели

Най-често забелязваните външни табели са за продажба на имот, терен или даване под наем. Такъв род информационни табели се изработват от материали, избрани в зависимост от това къде ще бъдат монтирани рекламните продукти.

Метална конструкция

Стандартно за парцели, където няма строеж, информационната табела се прави с метална конструкция, удобна за забиване в почвата. Стикерите, които се лепят на нея, могат да бъдат сменяни лесно, за да отговорят на динамиката на имотния пазар.

Табела за продажба на имот

Там, където има постройка, информационният продукт се захваща за ограда, мрежа или се разпъва между дърветата. Табела за продажба на имот, терен или даването им под наем можем да срещнем дори вързана за балкона на апартамента или къщата. Задължителната информация върху табела за продажба или наем на имот включва телефонен номер на собственика или посредника. Целта е всичко, което е необходимо да бъде сведено до знанието на клиентите като предварителна информация, да бъде направено максимално бързо и достъпно.

Доверете се на нас!

Нашите клиенти получават пакетна рекламна услуга на конкурентна цена. Тя включва проучване на идеята Ви за реклама и предложение за нейната реализация. Подготвяме дизайна, съобразен с Вашата визия, а изработката и монтажът се поемат от професионалния ни екип. Гарантираме и поддръжката на поръчания рекламен продукт. Разгледайте сайта ни и изберете своята рекламна информационна табела!