Изберете страница

Лепене на фолио на прозорци

Лепене на фолио на прозорци – монтаж, поставяне, облепване – всичко за лепене на фолио на прозорци.

Полезна информация

Фолиото е материал с достъпна цена, с висока трайност и здравина и лесен монтаж и демонтаж. В същото време може да изпълнява функцията на пълноценна рекламна стратегия, която не отстъпва по нищо на по-скъпи рекламни решения.

Какво може да се облепи с фолио?

С фолио може да се облепи всяка равна или огъната повърхност. Ние от ВИП РЕКЛАМА знаем как с този материал се прави всяка повърхност да изглежда като дърво, карбон, инокс, или да имитира друг материал според Вашата представа за визията на обекта, да бъде матова или да е истинско произведение на изкуството. Това става с умело използване на възможностите, които дават различните видове фолиа.

Индивидуалност

Техниката лепене на прозорци с фолио е вариант за реклама или декорация на обекти. Ако замисълът да се направи облепване на прозорци с фолио е с рекламна цел, то посланието за рекламиране на дейността се прави строго фиксирано към всеки клиент, без шаблон за рекламата.

Променен облик

Чрез облепване на прозорци с фолио  се постига промяна на облика на пространството, придаване на търсен характерен стил, както и изпълнение на чисто защитни функции с помощта на различни видове фолиа.

Термозащитно фолио

Термозащитното фолио за прозорци намалява загубите на топлина до 50% и подобрява комфорта в помещението през студените зимни месеци. Затъмняващото фолио за прозорци спира UV лъчите и е почти прозрачно, тъй като степента му на прозрачност е 70%. Огледалното фолио за прозорци има отразяваща функция. То спира притока на топлина и нежелано външно вмешателство в ритъма на живот и работата на обитателите на помещението.

Различни апликации

Върху избраното фолио могат да се апликират изображения, знаци, лога или текст и прозорците да се използват също и като рекламни продукти в обществени пространства.

Изображения

Знаци

Лога / текст

Разгледайте галерията ни, изпълнена със завършени проекти!

Какво предлагаме?

Фирма ВИП Реклама извършва монтаж на фолио за прозорци на своите клиенти, като предлага и консултация при избора на подходящо фолио според визията и целта, които се търсят. За декорация, за практични нужди или с рекламна цел, техниката лепене на фолио на прозорци има своите основания за избор, защото наред с практичните функции, тя е бърза, масова и качествена рекламна стратегия на ниска цена, която носи запомнящо се послание.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас