Изберете страница

Лепене на фолио на прозорци

Лепене на фолио на прозорци – монтаж, поставяне, облепване – всичко за лепене на фолио на прозорци.

Полезна информация

Фолиото е материал с достъпна цена, с висока трайност и здравина и лесен монтаж и демонтаж. В същото време може да изпълнява функцията на пълноценна рекламна стратегия, която не отстъпва по нищо на по-скъпи рекламни решения.

Какво може да се облепи с фолио?

С фолио може да се облепи всяка равна или огъната повърхност. Ние от ВИП РЕКЛАМА знаем как с този материал се прави всяка повърхност да изглежда като дърво, карбон, инокс, или да имитира друг материал според Вашата представа за визията на обекта, да бъде матова или да е истинско произведение на изкуството. Това става с умело използване на възможностите, които дават различните видове фолиа.

Индивидуалност

Техниката лепене на прозорци с фолио е вариант за реклама или декорация на обекти. Ако замисълът да се направи облепване на прозорци с фолио е с рекламна цел, то посланието за рекламиране на дейността се прави строго фиксирано към всеки клиент, без шаблон за рекламата.

Променен облик

Чрез облепване на прозорци с фолио  се постига промяна на облика на пространството, придаване на търсен характерен стил, както и изпълнение на чисто защитни функции с помощта на различни видове фолиа.

Термозащитно фолио

Термозащитното фолио за прозорци намалява загубите на топлина до 50% и подобрява комфорта в помещението през студените зимни месеци. Затъмняващото фолио за прозорци спира UV лъчите и е почти прозрачно, тъй като степента му на прозрачност е 70%. Огледалното фолио за прозорци има отразяваща функция. То спира притока на топлина и нежелано външно вмешателство в ритъма на живот и работата на обитателите на помещението.

Различни апликации

Върху избраното фолио могат да се апликират изображения, знаци, лога или текст и прозорците да се използват също и като рекламни продукти в обществени пространства.

Изображения

Знаци

Лога / текст

Лепене на фолио на прозорци

Разгледайте галерията ни, изпълнена със завършени проекти!

Лепене на фолио на прозорци

Какво предлагаме?

Фирма ВИП Реклама извършва монтаж на фолио за прозорци на своите клиенти, като предлага и консултация при избора на подходящо фолио според визията и целта, които се търсят. За декорация, за практични нужди или с рекламна цел, техниката лепене на фолио на прозорци има своите основания за избор, защото наред с практичните функции, тя е бърза, масова и качествена рекламна стратегия на ниска цена, която носи запомнящо се послание.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас