Изберете страница

Лепене на фолио на стъкло

Лепене на фолио на стъкло – лепене на фолио върху стъкло – самозалепващо, слънцезащитно, ПВЦ, матиращо.

Лепене на Фолио на Стъкло
Лепене на Фолио на Стъкло
Лепене на Фолио на Стъкло

Лепене на PVC Фолио

PVC фолиото е изключително подходящ материал, който позволява на потребителите да разберат посланието, което искате да отправите, да направите неповторим магазина си, или да осигурите уют и спокойствие в дома или офиса си.

Пясъкоструйното фолио матира приятно стъклата с цел ограничаване на видимостта. Пясъчното фолио създава усещане за мека и приятна светлина, която не дразни очите и навява асоциации за стил, лукс и уют. И най-вече за дискретност.

Декоративни цели

Облепването на стъкла с фолио се използва и за декоративни цели. Най-вече за декориране на витражи и паравани в интериора. Можете напълно да обновите вида на тези интериорни предмети с помощта на техниката лепене на фолио на стъкло.

Рекламни цели

Чрез фолиране върху стъкло можете да промените облика на своето работно пространство, да му придадете характерен стил, търсен от Вас, не на последно място да използвате тази възможност в рекламната стратегия на компанията, за да работи за Вашия фирмен имидж.

Фирма ВИП Реклама ще бъде Вашият надежден партньор в осъществяването на тези намерения.

Ограничена видимост

Ако главната цел на фолирането на стъклата е ограничаване на видимостта, тогава се използва перфо фолио. То, за разлика от плътното, което ограничава видимостта и в двете посоки, позволява видимостта отвътре навън да се запази почти напълно. Спира се видимостта само отвън навътре, за да се осигури спокойствието в помещението, както и да се защитят продуктите  и материалите от избеляване. Светлопропускливостта при облепване с перфо фолио е добра и не затруднява работата, което прави перфо фолиото идеален  вариант за фолиране на стъклата на обекти с работен процес в тях.

Лепене на Фолио на Стъкло
Лепене на фолио на стъкло
Лепене на Фолио на Стъкло

Хвърлете поглед върху нашата галерия!

Лепене на Фолио на Стъкло

Обновена визия

Най-подходящи за лепене на фолио на стъкло са витрините на магазини или офиси на нивото на земята, които са големи по площ помещения, както и кабинети, ателиета или студия. С техниката лепене на фолио върху стъкло бързо, лесно и евтино може да се обнови визията им. Тя позволява да се осигури необходимия комфорт и спокойствие чрез матиране на стъклата с перфо фолио или затъмняване с плътно фолио. Възможно е да се осъществят две цели – реклама и запазване на неприкосновенността на работното пространство като се съчетаят двата вида фолио – плътно фолио или перфо фолио.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас