Изберете страница

Лепене на фолио

Лепене на фолио – цени, монтаж, на прозорци, на стъкло – всичко, свързано с лепене на фолио.

Лепене на фолио
Лепене на Фолио

Монтаж на фолио

Ние предлагаме лепене на фолио с високо качество. Предлагаме рекламна услуга лепене на фолио във всякакви видове и размери – защитно, витражно, прозрачно, слънцезащитно, огледално, матиращо, перфорирано, пясъкоструйно. При образуване на цени влизат в сила няколко основни обстоятелства – размер, дали фолиото е за интериорен (вътрешен) или екстериорен (външен) монтаж, детайли, свързани с повърхността, върху която ще се лепи и други. Като цена металиковите фолиа са една идея по-скъпи, но разликата не е съществена, а ефектът е много по-впечатляващ.

Какво предлагаме

Рекламна агенция Vipreklama Ви предлага Лепене на всякакви видове Фолио върху табели, стъкла, витрини, прозорци и автомобили.

Лепене на фолио на прозорци

Можете да хвърлите поглед върху страницата ни за лепене на фолио на прозорци.

Лепене на фолио на стъкло

Имате възможността да разгледате страницата ни за лепене на фолио на стъкло!

Галерия с проекти

Прегледайте най-актуалните ни проекти.

Лепене на Фолио
Лепене на Фолио
Лепене на Фолио
Лепене на Фолио

От монтажът и видът фолио зависи периода на експлоатация на дадената реклама от фолио.

Стъпки за лепене

Тази рекламна услуга представлява многостепенен процес. Първоначално трябва повърхността, върху която ще бъде лепено pvc самозалепващо фолио да бъде почистена. Следващата стъпка е да се прецени дали фолиото ще бъде лепено с помощта на вода или на сухо. Желателно е при лепенето с вода е желателно да се използва сапунена такава. Сапунената вода представлява разтвор на вода и течен сапун/детски шампоан с неутрално pH. Това се решава от екипът монтажисти. Следва същинския монтаж на фолио, а при процеса на поставяне се извеждат въздухът и водата. Накрая е необходимо да се извършат допълнителни операции. 

Процес

Професионализъм

Лепене на Фолио
Лепене на фолио

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас