Изберете страница

Магнитно фолио

Магнитно фолио – магнитни фолиа и ленти, самозалепващо, гъвкаво – магнитно фолио.

Как търговските площи могат да бъдат преобразени в рамките на няколко минути? Начинът се нарича магнитно фолио.
С този иновативен продукт на рекламната индустрия лесно може да се промени визията на магазин, заведение, шоурум, конферентна или учебна зала.
Самозалепващо магнитно фолио може да се ползва и за солвентен и екосолвентен печат, с който се създават желани изображения без ограничения.

Едно от големите предимства на магнитното фолио е фактът, че е подходящ за печат рекламен носител . Точно затова намира много широко приложение. Другото му основно предимство е магнитният му ефект. Силата на привличане на всяко магнитно фолио зависи от дебелината на материала, върху който се полага и от дебелината на самото фолио. Изборът е голям.

Експлоатацията на продукта е лесна. Магнитното фолио може да се реже с обикновена ножица или да се изрязва в желана форма. Трябва да се има предвид, че самозалепващото магнитно фолио не служи като магнитно табло за закрепване на магнити. За тази цел има прекалено малко съдържание на желязо. Размерите на магнитното фолио варират в широки граници и затова най-малките от тях се предлагат като магнитни ленти.

Магнитното фолио, както и магнитните ленти, могат да се използват като основа на различни табели, рекламни постери, сувенири, цифри и букви, които се закрепват върху повърхности от желязо. Най-често става въпрос за хладилници, магнитни дъски и повърхности на различни производствени машини.

Разликата с обикновените самозалепващи фолиа или лепила, закрепените с помощта на магнитно фолио предмети могат лесно да бъдат отлепени, без да се  повреди повърхността, върху която са били поставени, или да остане следа върху нея.

Магнитното самозалепващо фолио на листове с размер А4 е подходящо за изработка на магнитни сувенири, табелки и други. Върху него могат да се правят разрези и така да се получат изрязани елементи. Цветното магнитно фолио е особено ефектно и е в много разцветки.

Този гъвкав материал, предлаган в различни дебелини, дава широта за проява на креативни решения.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас