Изберете страница

Матиране на стъкло с фолио

Матиране на стъкло с фолио – матиране на стъкло с всякакви видове фолио – матово, матиращо.

Матиране на Стъкло с Фолио
Матиране на Стъкло с Фолио
Матиране на Стъкло с Фолио

Полезна информация

Посредством матиращо фолио могат да се затъмняват помещения, без да се намалява видимостта вътре в тях, защото това фолио пропуска голям процент от дневната светлина, но матиране на стъкло с фолио осуетява пряка видимост в обекта.

Матиране на стъкло с фолио е широко използвана услуга във фирмените сгради, като офиси, конферентни зали, витрини на търговски обекти и много други.

Комфортна работна среда

Матирането на стъкло осигурява комфортна и спокойна работна среда, дискретност и уют на служителите и посетителите на обекта.

Продължителност на живот

Матиращото фолио е с голяма продължителност на живот, което е отличителна негова характеристика.

Слънцезащитни характеристики

Със своите слънцезащитни характеристики матиращото фолио е много подходящо за складови помещения, където се съхраняват материали или готова продукция, тъй като ги пази от избеляване или други повреди, които се получават от пряката слънчева светлина.

Интериорно оформяне

Матиращото фолио може да се използва като част от интериорното оформяне на работното помещение с красивата и оригинална орнаментика, която може да се постигне с него, а също и като част от общата рекламна стратегия на фирмата, тъй като позволява поставяне на лога, фирмени надписи и изображения върху всяка матирана стъклена повърхност.

Различни приложения

Освен за работни и фирмени помещения матиране на стъкло с фолио е подходящо и за дома. Намира приложение при стъклени прегради между отделни помещения от една група, най-вече в дневната група, където отделя визуално отделните кътове – за готвене, хранене, почивка и забавления. Възможностите при матиране в такива случаи са неизчерпаеми и дават възможност за постигане на различна, отличаваща се визия. Може да се матира както цяла стъклена преграда, така и части от нея, може да се поставят различни елементи за украса, а матиране на стъкло с фолио е в основата на интериорните врати, витражи, паравани и някои витрини. С негова помощ се създава усещане за лукс и елегантност на цялата обстановка.

Матиране на Стъкло с Фолио
Матиране на стъкло с фолио
Матиране на Стъкло с Фолио

Обзавеждане на баня

Матирането на стъкла все по-често се използва при обзавеждането на баня в съвременния дом. Матирането на стъклата в това помещение става с водоустойчиво фолио и влагата и температурата не са фактор. Възможно е цветово разнообразие, а не само черно или бяло.

Душ кабини

Душ кабините, облечени с матиращо фолио и стъклените паравани от матирано стъкло ще превърнат банята от обикновено помещение в място за релакс, удоволствие и наслада от уединението и почивката след дългия работен ден.

Цветови решения

Ултрамодерните цветови решения ще удовлетворят и най-претенциозния вкус. Моделите при матиране могат да бъдат създадени специално за клиента според неговата визия за вида на помещението му или изведени от декора на банята.

Ние, от рекламна агенция vipreklama.org гарантираме за качественото изпълнение на всяка поръчка, бързината на изпълнението и съобразяване с желанията на всеки клиент.

Матиране на Стъкло с Фолио

Индивидуален проект

Ще изготвим индивидуален проект съвместно с Вас, основата на който ще бъде Вашата визия за това как искате да изглежда стъклото след матиране по отношение на площ за покриване, цветови решения, орнаменти и украси, фирмени надписи или лога, изображения. Професионалният ни екип ще изработи проекта с качествени материали и в кратки срокове. Остава само да се свържете с нас на посочените телефон или мейл за контакт и да направите своята поръчка, независимо дали сте в Люлин, Младост, Центъра или извън София. Ние сме на Ваше разположение!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас