Изберете страница

Матиращо фолио за прозорци

Матиращо фолио за прозорци – матово, матирано, витражи – матиращо фолио за прозорци.

Важна информация

Матиращо фолио за прозорци се използва при матиране на стъкла, витрини, паравани, което е ефектно и приятно изделие, което ние от ВИП Реклама предлагаме на нашите клиенти от кварталите Младост, Дружба, Студентски град, София Център, Люлин, Манастирски ливади, Бояна, Драгалевци, както и извън територията на София и в Западна Европа.

Използваме матово фолио за прозорци за облепяне, то има UV защита и създава мека и приятна атмосфера. С този продукт си осигурявате ярка индивидуалност и лична, разпознаваема идентичност. Ако наетото помещение има обособена със стъкло зона за персонала или за изделията, които произвеждате, матирано фолио за прозорци е точният избор за запазване на дискретността на помещението или чисто практически може да пази продукцията от слънчевата светлина.

Външни условия

Важно е да се знае, че матиращото фолио е предназначено за външни условия и реално през фолиото минава около 70% от дневната светлина, но то може да се използва и като затъмняващо фолио.

Матирано стъкло

Ако се комбинират фолиа и печат върху матирано стъкло се получава отличен ефект. Белият матов ефект на фолиото за матиране отлично се комбинира с черни ПВЦ букви, рязани на плотер, лого изображения, символи или едноцветни графики. Възможностите са много, изборът е според визията на всеки клиент.

Как се осъществява

На практика матирането  се постига чрез механично премахване на най-горния слой на стъклото, при което прозрачността се нарушава и матирано стъкло вече спира притока на пряка слънчева светлина.

Фирмени помещения

Често при матиране на фирмени помещения, най-вече фризьорски салони или салони за красота има изискване върху матираното стъкло да се постави печат или рекламен надпис. Отпечатването на изображения върху матирана стъклена повърхност, съчетани с марки и лога на фирмата създава ефект на осветяване. Той е подходящ за паравани или разделящи преградни стъкла в офиси или салони за красота.

Приложимост

Матиращо фолио фолио за прозорци може да се приложи при витрина, прозорец, конферентна зала, или да се ограничи видимостта между две помещения, разделени със стъклена преграда. Възможностите за матиране на преграда са или тя да бъде цялостно матирана, като стъклото се покрива цялото, или да бъде ограничена видимостта чрез поставяне на различни детайли или орнаменти в последователен ред, образуващ фигури,  или като разхвърляни детайли.

Витрини

Прозорци

Конферентни зали

Матиране на стъкло

Услугата матиране на стъкло може да се използва и с декоративна цел. Поставянето на декоративни ленти от матово фолио създава стил, уют, спокойствие и ограничава видимостта към помещението.

Какво предлагаме

Рекламна агенция vipreklama.org Ви предлага този рекламен продукт за Вашето фирмено помещение или дом, за да създадете в него атмосферата, която Ви е необходима за работа или живот.

Свържете се с нас!

Разгледайте работата ни на нашия сайт и се свържете с нас за поръчка на посочените телефон или имейл за контакт!

Ние ще осъществим Вашите идеи на практика.

Промяна на видимост

Матирането на стъклата на конферентни зали се прави с цел заседанията да не бъдат обезпокоявани от служителите в други помещения, или случайно преминаващи хора покрай залата. Погледнато отвън, видими са само силуетите на хората в близост до матираната преграда. Същият ефект се наблюдава и при матирането на стъкло, прозорец или витрина.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас