Изберете страница

Матиращо фолио за стъкла

Матиращо фолио за стъкла – матово фолио за стъкло, матиране на стъкло, матиращо.

Какво предлагаме

Матиращо фолио за стъкла е от най-поръчваните рекламни продукти за брандиране на офиси, конферентни зали, фирмени помещения, в банки и други административни сгради.

Известно е и с наименованието пясъкоструйно фолио, тъй като при залепване върху гладка повърхност наподобява бели ситни пясъчни частици, а ако се погледне от друг ъгъл имитира замръзнало заскрежено стъкло.

Матиране на стъкло с фолио

Фолирането с матово фолио за стъкло се прави заради комфорта, дискретността и спокойствието на работното място и заради меката приглушена светлина, разсейвана от многобройните частици. Омекотената светлина не е дразнеща за очите и осигурява защита от UV лъчите на силното лятно слънце. Използва се и за ограничаване на видимостта в двете посоки, без това да пречи на осветеността на помещението.

Ефектна визия

Матиращото фолио се комбинира идеално с цветни, сиви или черни надписи. Най-ефектната визия се получава, когато материалът се използва като основа при широкоформатен печат. Отпечатаните изображения направо засияват на дневна светлина и създават усещане за лукс и комфорт.

Облепване на стъкла

Облепването на стъкла с матиращо пясъкоструйно фолио може да бъде цялостно или частично  – на фигури, линии или други форми. По тази причина може да се възприеме като част от цялостния интериорен дизайн. Може да съдържа лого, надписи или графичен печат.

Декорация

Тъй като има няколко различни нюанса, пясъкоструйното фолио е подходящо не само за реклама, но и за декорация на витрини, прозорци, стъклени паравани или витражи. За реклама се поставят надписи, лого или букви с рекламно послание или с информационна цел.

Матиращо пясъчно фолио

Матиращото пясъчно фолио е самозалепващо и има собствен лепилен слой, прилепен плътно за лицето и това го прави един от лесните начини за реклама или декорация. Препоръчително е почистване на стъклото преди матиращото фолио да бъде приложено върху него.  Това фолио често служи и за украса на витрини, офиси, големи търговски обекти.

1

Собствен лепилен слой

Украса

Реклама

Подходящ избор за по-голяма забележимост

Ако рекламата се направи от матиращо фолио за стъкла от два или повече цвята фолио, то тя ще бъде по-забележима. Подходящ избор е да съдържа ефекти като контури, светлосенки, хвърлени сенки и други начини за подобряване на четимостта на текста.

Фолио, рязано на плотер

Фолиото, рязано на плотер, има предимства пред печатните фолиа, тъй като се отличава с по-голяма трайност на цветовете срещу  ултравиолетовите лъчи. При добавяне на контур се гарантира перфектна четимост на рекламата при всякаква светлина. Тя ще работи за Вас 24 часа.

Матиращо пясъкоструйно фолио

Матиращото пясъкоструйно фолио дава наистина големи възможности за ефектна реклама. Може да се комбинира с видове гланцови  фолиа. Апликирането се прави поетапно до постигане на желаната визия. Най-често се използва матова бяла основа с гланцирани букви, лога или изображения.

Разгледайте галерията ни!

Реклама с матиращо фолио за стъкло

Рекламата с матиращо фолио за стъкло няма нужда да бъде узаконявана и това е предимство и улеснение, което работи в негова полза. Надписите от пясъчно фолио са дискретни и ненатрапващи се и това придава на рекламното послание стилен и приятен ефект. От него могат да се изрязват също различни орнаменти и флорални мотиви, декоративни графики и други елементи за украса.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Свържете се с нас!

Предлагаме Ви рекламна услуга матиране на стъкло с фолио. Ако вече имате изградена представа как да изглежда вашия офис, фирмена сграда, дом и имате за идея това да стане с матиращо фолио за стъкла, свържете се с рекламна агенция vipreklama.org на посочените възможности за контакт. Ние ще осъществим Вашите идеи или заедно ще създадем такива!