Контактна форма

  Машинно огъване на обемни букви

  Нашинно огъване на обемни букви на ниски цени. Обадете ни се или изпратете запитване!

  Обемните надписи са едно от най-съвременните решения във външната реклама. Те са изключително атрактивни заради своята 3D визия и обема на всяка отделна буква. Дизайнът, изработката и изяществото им са наистина впечатляващи, независимо дали се използват в интериора, върху фасади или на открити пространства в градска среда. Те придават стил на представяната марка и са изборът на компаниите, които се стремят към по-авторитетна презентация пред клиентите си. Много са факторите, които определят стойността на обемните букви. На изключително важно място, освен материалите, дизайнът и трайността на продуктите, се нарежда качеството на изработката. В съвременното производство качествената изработка се постига в най-голяма степен с помощта на машини с възможности. Едно от тези иновационни изобретения е машината за огъване на обемни букви. Какви възможности предлага тази технология?

  Водещата на пазара на огъващи машини технология за машинно огъване на бордовете на светещи обемни букви предлага високоефективни решения в огъването на борда на светещата буква, благодарение на серията машини с цифрово програмно управление.
  Този тип машина работи със софтуерно управление, което осигурява най-прецизно настройване към файла на конкретното задание. Исканите параметри се задават съобразно с това дали лицето на буквата е рязано с рутер или с лазер. Супер прецизността, която се постига, не позволява да се допускат никакви неточности под формата на луфт. Двустранните врязвания на ъгли по 45 градуса са много прецизни. Така огъването в определения ъгъл е абсолютно точно. Машината има възможности да прави такива врязвания както откъм лицето, така им откъм гърба, но това зависи от материала, с който се работи. След това машината прецизно огъва материала по зададена форма. Ползването на фабрично произведени листове от алуминий и неръждаема стомана също е сред възможните опции.

  Дебелина на материала

  С каква дебелина може да бъде материалът, с който се работи? Параметрите на материала предполагат добър избор по отношение на дебелината на обемните букви. От 0,4 до 1 милиметър е дебелината на използваната лента, а ширината е в граници от 20 до 130 милиметра, позволяващи да бъде изпълнен всеки смел дизайнерски замисъл. Радиусът на огъване също впечатлява. Само минималният е 12 милиметра. Грешки са изключени на практика, защото човешкият фактор не играе роля. Машината работи със софтуерно управление, което контролира работата и позволява сложни идейни замисли. Материалът се захваща с пневматика и така точността на рязане се повишава.

  Създават се файлове за всяка конкретна задача и машината реже и огъва борда. Технологията на рязане е толкова прецизна, че ръбовете остават гладки и изглеждат издържани естетически. Постигнатата прецизност е идеална, движи се в рамките на 0,05 милиметра.

  Тъй като обемните букви са впечатляващи именно с това си качество – обема, дълбочината на буквите е важна. Тя се движи в широки граници, достига до впечатляващите 130 милиметра. Скоростта на подаване също е висока, стига до 20 метра в минута, което позволява бърза и точна работа. Какви са основните предимства на този начин за изработване на обемни букви и как това се отразява на крайния продукт?

  Изискванията относно производителност, качество и скорост са причина за нарастване на търсенето на автоматизирани системи за огъване на обемни букви. Благодарение на иновациите в хардуера и софтуера вече може да се получи максимална точност, съчетана с висока производителност и рентабилност. Високата рентабилност се получава от управлението на машината, която се извършва само с една програма. Тази възможност позволява да се работи и с непрекъснат режим на работа при нужда.

  Производителност и машини, използвани при машинно огъване на обемни букви

  Поради автоматичните настройки машината обработва всичко по-бързо и не е необходимо да се спира често. Така се увеличава производителността. Мощният софтуер осигурява свръх бърз производствен процес на принципа всичко в едно. Въз основа на 3D чертеж машината симулира решение на сгъваемата последователност на материала и в същото време програмира машината. Всичко това сега става за минути, вместо за часове при ръчната работа. Този режим позволява лесно да се превключва от една серия в друга и да се произвеждат по-малки серии по начин, който е изгоден финансово. Основното предимство на автоматизираното огъване е в печелившото производство на малки серии. Машината изпълнява ефективно работата една след друга, без да се губи време за подготовка и инсталиране на материалите. Производството и на малки бройки е изгодно. За изключително тежки или сложни детайли дори единичната бройка може да бъде произведена чрез автоматичното машинно огъване по икономичен начин.

  Машинното огъване е продуктивно непрекъснато при постоянно високо качество. Вградените сензори гарантират, че ъглите се сгъват точно и дължините на страните се измерват правилно. Персоналът, който работи на тези машини не се нуждае от специална висока квалификация, което решава проблема с намирането на квалифициран персонал за извършване на така отговорната работа в създаването на сложни замисли при обемните светещи букви. За клиентите това е възможност да получат това, което искат, на изгодна цена. За дизайнерите означава свобода на въображението и постигане на невъобразими по сложност огънати обемни букви, а за производителите – избягване на всякакви неточности, изразени в луфтове. Фирма ВИП Реклама залага на иновациите в своята работа и инвестира във високото качество, постигнато на оптимална за клиента цена. Затова производството на обемни светещи надписи във фирмата се извършва с помощта на машинно огъване на бордовете на буквите. Машината с цифрово програмно управление е част от нашия машинен парк. Галерия