Изберете страница

Метална табела

Метална табела – метални табели с надписи по поръчка, метална табела гараж не паркирай, за земя, с имена.

Важна информация

Табелите, които срещаме навсякъде, са обикновено рекламни, целят рекламиране на фирмата или дейността, и гонят висок имидж, залагат на креативност и визия, на интересно послание, което да грабне клиента и да направи марката разпознаваема. Но на богатия рекламен пазар има място и за табели, които нямат чисто рекламна функция, а указват за посока или разположение на обекти, както и информират за някакво създадено статукво, което гостите или посетителите се очаква да спазват.

По гореспоменатата причина табелите, на които е поверена указателна или информираща роля, не се нуждаят от специален дизайн и визия, които да привличат вниманието,  да отправят някакво рекламно послание, да интригуват и впечатляват. Те се правят с изчистен и семпъл дизайн, а усещане за лукс или практичност не се гони като главна цел.

За външно приложение

Споменатото вляво описание се отнася за всяка метална табела, на която е отредена указваща или информираща функция. Метални табели се правят основно за външно приложение. Такъв тип са метални табели с надписи или метални табели с имена. Става въпрос за имена на улици или съдържащи някаква информация, която упътва хората.

Разположение

Информационните табели се поставят най-често на нивото на очите, за да бъдат непосредствено в полезрението на потенциалните клиенти или хора, които трябва да се информират за съдържанието на табелата.

Метални табели по поръчка

Има ли опция метални табели по поръчка? Такава възможност съществува. Изборът е широк – за форма на табелата, за стикерите или надписите, които да се поставят на нея. Всъщност стандартните табели са в няколко утвърдени размера и всички останали се произвеждат по индивидуален проект, с персонален дизайн и размери, зададени от клиента.

Трайност

Знаем, че трайността на една табела зависи от качеството на вложените материали. Всяка метална табела е защитена от корозия, а материалът позволява бърза и качествена изработка. Металните табели са изключително бюджетен начин за представяне на някаква информация на заинтересованите лица и клиентите на всеки бизнес.

Изпратете ни запитване чрез нашата контактна форма!

Всяка наша табела отговаря на изискванията

Независимо дали се изработва метална табела гараж не паркирай или се прави метална табела за земя, тя трябва да отговоря на изискванията за твърдост, устойчивост и приятен външен вид. Прецизната изработка също е нещо, което прави впечатление и е задължително изискване.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас