Изберете страница

Надпис за кола

Надпис за кола – надписи за кола, коли – брандиране чрез надпис, направен от фолио.

Надпис за Кола
Надпис за Кола
Надпис за Кола

Рекламирайте Вашия бранд

Ключовият момент в рекламната дейност се крие в нейната уникалност. Да бъдеш забележим, да представиш своя бизнес и услуги по най-добрия начин, да бъдеш интересен и различен. Да бъдеш разпознаваем.

Как се прави бизнесът Ви да бъде запомнен веднага и разпознаван лесно? Това е колкото интересна и приятна, толкова и трудна задача. Тя е не само работа, но и предизвикателство. Изисква познаване на законите на рекламния бизнес, усет към детайла, креативност и новаторско мислене, каквито ВИП Реклама притежава. Нужен е опит и специално отношение към всеки клиент, а това са водещи понятия, когато правим нашия бизнес.

Предимства

При използването на надписи за кола се постига не само рекламната цел на собственика, но могат да се прикрият леки дефекти, получени в резултат на употребата на автомобила, като например нарушения в лаковото покритие.

Уникалност

След нашата работа Вашето превозно средство ще бъде уникално.

Допълнително

За да бъдем напълно коректни, искаме да се знае, че при облепването не могат да бъдат скрити следи от удар или ръжда.

Професионализъм

Намесата ни във Вашата рекламна стратегия ще бъде деликатна и подкрепяща и след Вашето пълно одобрение.

Индивидуален проект

За всеки наш настоящ и бъдещ клиент ще изработим индивидуален работен проект с нужната информация, която ще се използва аз направата на Вашия надпис за кола. При всеки проект работим в пълно сътрудничество с нашия клиент, за да отговорим на всяко изискване, да постигнем максимален ефект. Вашият автомобил ще бъде Вашата най-добра реклама. Разгледайте галерията ни!

Сътрудничество

Максимален ефект

Надпис за Кола
Надпис за Кола

Според Вашите изисквания

Ние от ВИП Реклама сме готови да изработим надписи за коли според Вашите изисквания и за Вашите цели.

Изпъкнете над другите

Ще подберем за Вашия автомобил най-запомнящите се картинки, които онагледяват по подходящ начин Вашата дейност. Ще Ви помогнем да се отличавате на пътя. Да бъдете лидер още по пътя към Вашите фирмени клиенти. И нещо по-важно, ще направим така, че да бъдете предпочетени, защото сте различни и креативни.

Доверете се на нас

Дори в избора на надписи и облепване с картинки на фирменото превозно средство – ако ни дадете своето доверие, ще бъдем Вашия надежден партньор в това предизвикателството – да направите Вашата бизнес марка различна и  запомняща се. Защото знаем как се прави ВИП Реклама. Понякога рекламата може да започне с брандирането на автомобила и то да трасира пътя към успешната рекламна политика на Вашия бизнес.

Ние от ВИП Реклама ще ви помогнем да създадете Вашата уникална визитна картичка чрез служебния Ви автомобил, бус, автобус или камион.

Надпис за Кола

Ние ще бъдем Ваш партньор

Предлагаме Ви надпис за кола. Освен надпис, можете да изберете картинки, цветни преливащи се лога и много други материали, с които разполагаме. Надписите и облепването с картинки, или брандирането на служебното превозно средство, е необходим и важен елемент от авторекламата на всяка фирма. Не само прави името на фирмата известно и запомнящо се сред останалите участници в бизнеса, но и говори за отношение към собствената работа, към марката, която фирмата създава, налага и развива. Да се саморекламираш докато работиш, означава да затвърждаваш мястото на своя бизнес с всяко свое действие, всеки ден. ВИП Реклама ще бъде Ваш партньор в утвърждаването на фирмата Ви във Вашата бизнес среда.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас