Изберете страница

Неонови реклами

Неонови реклами – неонова реклама, изработка, дизайн, монтаж на надписи от неон.

Полезна информация

Чрез неоновите реклами могат да бъдат постигнати надписи, фигури, букви и светещи форми. Те са подходящи за поставяне зад витрини, на фасади, обкантване на линии на сгради и къщи.

Неонова реклама е единствената, която има ефект и през деня, и през нощта. Изработката на неонова реклама е изцяло ръчен труд, като огъването на стъклените тръби става чрез нагряване с газови горелки.

Видимост

Рекламата с неонови тръби е видима по всяко време.

Широко потребление

Лас Вегас има широко потребление на неонови реклами с динамика в различни цветове и форми в своите многобройни казина, което не е случайно.

Къде се използват?

Неслучайно неоновите реклами се използват за казина, барове, заведения – там, където трябва да бъдат привлечени клиенти.

Една от най-старите реклами

Това е една от най-старите видове реклами, където могат да бъдат постигнати всякакви форми и ефекти спрямо нуждите на рекламодателя.

Какво представляват?

Неоновите реклами представляват стъклена тръба, пълна с газ, като от състава на газа тръбата при захранване с високо напрежение се получава различният цвят на светене. 

Изработка и монтаж

Ние предлагаме изработка и монтаж на неонови реклами за вътрешни, външни и височинни монтажи. Разгледайте галерията ни!

Видове захранване

В зависимост от мястото на изпълнение има два вида захранване: електронно и електромагнитно.

Електронно захранване

Електронното се характеризира с по-слаби показатели относно дължина на трасето и по-малката си мощност.

Тези с електромагнитно захраване са с висока ефективност, като с едно електромагнитно захранване могат да бъдат захранени по-голяма дължина неонови тръби.

Ценообразуване

На тема ценообразуване можем да Ви кажем, че факторите, имащи голямо значение са много на брой, поради което ви съветваме да ни изпратите запитване за разумна оферта.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас