Изберете страница

Обемни букви

Обемни букви – цена, кант, цени, обемна буква – всичко, свързано с изработка на обемни букви.

Обемни букви
Обемни Букви

Интересна информация

Обемните букви са продукт и част от вътрешната и външната реклама. Те могат да бъдат светещи или несветещи. Избор на материал за изработката на обемни светещи букви е в зависимост от търсения ефект. Фактът, че обемната буква получава триизмерна визия я прави забележима както през деня, така и през нощта. По този начин рекламният надпис с обемни букви не остава незабелязан от широката аудитория. В този вид реклама всяка една обемна буква може да бъде със светещ кант, контражурна подсветка и са подходящи за всякакъв вид монтаж.

Какво предлагаме

Рекламна агенция Випреклама Ви предлага всякакви видове обемни букви за удовлетворяване на Вашите нужди.

Пластмасови букви и цифри

Хвърлете поглед върху страницата ни за пластмасови букви и цифри!

3D букви

Можете да погледнете нашата страница за 3d букви!

Галерия

Разгледайте реализираните от нас проекти!

Обемни Букви
Обемни Букви
Обемни Букви
Обемни Букви

Рекламния надпис със светещи обемни букви може да бъде както за вътрешни, така и за външни атмосферни условия. Качествето на вложените материали за външни условия трябва да се вземат предвид за водозащитеност и прахозащитеност на светещите елементи. Осветлението на външните светещи обемни букви винаги е с диодни модули, които са с влагозащита IP69. При рекламните обемни букви за интериорно ползване може да се премине и към по-нисък клас влагозащита на осветителните елементи.

Цена

При стандартна реализация на светещ рекламен надпис с 3д букви цените зависят от избраните материали, очакваната продължителност на живот, големина на обемната буква, сила на светене, гаранционен период за живота на рекламния надпис.

Обемни Букви
Обемни букви

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Обща информация за обемни букви

Те могат да бъдат открити ли и закрити, светещи или несветещи, от алуминий, неръждаема стомана, плексиглас ил и PVC. Осветяването бива Светещи с неон,светещи обемни букви с диоди или луминисцент ,осветени могат да бъдат и бордовете.Материалите,  технологията на изработка на обемни букви, които предлагаме са разнообразни, за да можем да отговорим на всяко Ваше изискване и  всяка Ваша представа за рекламата Ви. Обемни светещи букви могат да бъдат изработени с лице от плексиглас бял или цветен с осветяване с диоди или неон. Друг вид това е отворена обемна буква, като осветяването става само и единствено с неонови тръби, при които ефекта е не само през нощта но и през деня (рекламата с неон е единствената светеща реклама при която светенето се вижда и през деня). Друг вид обемни букви това са обемните букви с контражурно светене, при които се вижда светлина като ореол на всяка буква или лого. В повечето случай се изработва рекламния текст когато е с по-големи размери от алуминий с алуминиев борд на обемния елемент, но при по-малки елементи се прибягва до други материали за изяществото на рекламата Ви. Обемните букви са вид триизмерна реклама с която придавате стил за компанията, фирмата, заведението или магазина за скъпи стоки. Обемни букви без светене също са добро решение, но за да се подчертават през тъмната част от денонощието трябва да бъдат осветени със прожектори или спотове, където хвърлената сянка от осветителите изглежда като триизмерно изображение на рекламните елементи или букви.Обемните светещи букви са може би най-доброто решение за външна реклама, при тях няма светещ фон, който да размива надписа или обемното лого, в тъмното се виждат ясни и отчетливи текстове, които се виждат от големи разстояния. При рекламата с обемни букви и елементи се постига лека собствена маса, но достатъчно здрава за да се извърши монтаж на покрив, фасада или калкан. Дори и като интериорно решение също имат много добро приложение, но не трябва светлината да бъде прекалено силна за да не се постигне крещящ ефект. Чрез обемните светещи и не светещи елементи може да се постигнат форми и детайли с които да бъдете уникални за своя сектор. За създаването реклама с обемни букви може да се използват всякакви материали в зависимост от тяхното предназначение и функция.

Защо да изберете нас?

Ние от Випреклама знаем как да изпълним Вашите искания и сме на разположение да задоволим исканията и желанията Ви.

Атрактивност

Обемните букви са едни от най- разпостранените и атрактивни продукти за външна и интериорна реклама. Те представляват триизмерни графични елементи, изработени от широка гама материали. Тези рекламни елементи придават стил на презентацията, която се прави,и затова са предпочитани в широка гама от бизнеса.

Светещи и несветещи

По-атрактивни и по-търсени са светещите обемни букви, но и несветещите също са добре застъпени на рекламния пазар. Изработват се от почти всякакъв материал, но най-често са иноксови, от фибран или стиропор, както и плексигласови.

Инокс

Обемните несветещи букви от инокс са устойчиви на атмосферни условия и запазват актуалния си вид дори след 10-15 години употреба. На практика са вечни, защото материалът не корозира и издържа на натиск и въздействие на вятъра. Със своя стил и елегантност иноксовите несветещи обемни букви са отличен избор за имиджова реклама, която дискретно привлича вниманието на клиентите.

Фибран и стиропор

Обемни несветещи букви се изработват и от фибран и стиропор. Тези обемни букви са комплексни. При необходимост може да бъде заменена само една буква или детайл от логото на клиента. Рекламните надписи с обемни букви от стиропор или фибран се боядисват в един или няколко цвята по избор и боите удължават срока на тяхната експлоатация.

Рекламни надписи

Обемни несветещи букви от плексиглас се изработват за надписи, където се използват по-фини детайли.

Множество приложения

Освен за външна реклама, различните според материала обемни букви, намират приложение и във вътрешната реклама. Всяка елегантно изпълнена реклама се вписва идеално в модерния интериор на офиси и заведения, подкрепяйки дискретно реномето на компанията.

Техники за изработка на лого надпис

Има различни техники за изработка на лого и изпълнението му с обемни букви е една от възможностите, която допринася за отличното лице на фирмата, защото всяка обемна буква е изработена с голямо внимание към детайла.

Изработка на несветещи букви

Ние от ВИП Реклама изработваме несветещи обемни букви за екстериорна или интериорна реклама и лого за фирми. Нашия професионален екип ще помогне за Вашия рекламен успех като създадем за Вас най-добрата професионална реклама.

Според Вашите нужди и изисквания

Ние от ВИП реклама сме отворени към всяка Ваша идея и можем да реализираме вашата визия, като се съобразим с изискванията и нуждите на Вашата реклама с обемни несветещи букви.