Изберете страница

Огледално фолио за прозорци

Огледално фолио за прозорци – цена, фолио за прозорци огледално, самозалепващо, с огледален ефект.

Един от многобройните видове фолио представлява така нареченото огледално фолио за прозорци. Какви са ползите от него?

  • Поставено върху стъкло, това огледално фолио придава дискретност и уют в помещението.
  • При помещения с южно изложение, през лятото спира част от топлината и облекчава работата на климатика.
  • По този начин се спестява енергия за охлаждане на помещението.
  • През зимата връща част от топлината в помещението(около 16%) и също пести енергия за неговото затопляне.

Наричат огледалното фолио също и отразяващо, но основното е неговият огледален ефект заради дневната защита от нежелани погледи отвън навътре, като запазва видимостта отвътре навън. Към характеристиките му трябва да добавим и това ,че визуалната защита не е налична през нощта и при включено вътрешно осветление, но пък е устойчиво на надраскване и лесно за почистване. С огледално фолио за прозорци се създава приятен вътрешен микроклимат на уединение и комфорт.

Предлага се готов размер висококачествено самозалепващо огледално фолио за вътрешен монтаж подходящо за прозрачни и тонирани стъкла на прозорци, което е опция също за витрини, стъклопакети, стъкла на врати, остъклени тераси и други.

Огледалното фолио има лепящ слой на гърба. Това осигурява лесен монтаж в рамките на минути. Лепи се от вътрешната страна на прозореца , на принципа на тапета, от горе на долу, с помощта на вода и шпатула за избутване на водата до пълното залепване на лепящия слой върху стъклото.

При последващо премахване на огледалното фолио от стъклото, остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло. Това здраво фолио служи и като декорация на прозорци. Самозалепващото фолио може да се използва многократно в рамките на определен период от време.

Цена

Дълготрайното използване на огледално фолио за прозорци по цена се оказва изгодна инвестиция, тъй като замества щорите и завесите както на прозореца, така и на остъклената тераса или по-голямо помещение, за което е използвано стъкло. Фолио за прозорци с огледално отражение създава комфорт и уют, както и чувство за сигурност в дома. За да Ви дадем ценова оферта, свържете се с нас!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас