Изберете страница

Огледално фолио за стъкла

Огледално фолио за стъкла – огледално фолио за стъкло, отразяващо, за затъмнение.

Огледално фолио за стъкла е опция за брандиране на стъклените повърхности с фолио. Какво представлява това предложение?

Огледалното фолио се нарича още отразяващо. Поставено върху стъкло, фолиото придава дискретност и уют в помещението. При помещения с южно изложение, през лятото спира част от топлината и облекчава работата на климатика. През зимата връща част от топлината в помещението(около 16% от нея) и също пести енергия за неговото затопляне. Така се спестява енергия за поддържане на температурата в помещението. Основните му предимства са:

  • Намалява значително топлината, преминаваща през стъклата
  • Спира нежеланите погледи на съседи или минувачи отвън
  • Осигурява уединение и спокойствие
  • Успокоява зрението – намалява дразнещите отблясъци от слънцето
  • Спира вредните за кожата UV лъчи
  • Запазва цветовете на мебелировката красиви за по-дълго време като забавя процесите на избеляване от слънцето
  • Подсилва стъклата и ги прави по-устойчиви на счупване

С историята си от над 50 години на пазара, огледалното фолио за стъкло е продукт доказал своите предимства във времето. Този тип фолио е за вътрешен монтаж.  Осигурява кристалност на образа през стъклата и е подходящ вариант за прозорци, с което през деня може спокойно да се вижда  гледката навън, без опция да се вижда и навътре.

С огледално фолио за стъкла се осигурява много висока степен на слънцезащита и кристалност на образа.  Има различни видове огледално фолио. Сребристото, което е най-предпочитано, може да се постави от външната или от вътрешната страна.  То намалява притока на топлина, осигурява лично пространство, като прави прозорците огледални, и намалява разходите за охлаждане и отопление.

Всеки вид огледално фолио за стъкло е с лепящ слой на гърба. Това осигурява лесен монтаж в рамките на минути. Лепи се на прозореца, на принципа на тапета, от горе на долу, с помощта на вода и шпатула за избутване на водата до пълното залепване на лепящия слой върху стъклото.

Премахването на огледалното фолио от стъклото също е лесно и не изисква намеса на специалисти. Остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас