Изберете страница

Перфо фолио за прозорци

Перфо фолио за прозорци – перфо фолио за прозорци и витрини – цена, перфорирано.

Перфо фолиото е най- универсалният и използван материал за рекламни продукти. Горният слой на този вид фолио се състои от перфорирано PVC фолио и това създава променлив визуален ефект – отвътре навън видимостта е отлична, а отвън навътре видимост няма. Ето защо често се използва в практиката перфо фолио за прозорци както във фирмените сгради, така и в дома.

При намерение витрината на помещението, където се развива фирмена дейност, да бъде прозорец към целия бизнес, то тогава фолирането на представителното лице на помещението ще има огромен рекламен ефект, ако се използва перфо фолио за прозорци и витрини. Самият термин – брандиране на витрина с перфо фолио насочва към същността на рекламата – показване на визията на търговската марка или дейност на видно място.

Типът продукт – перфорирано фолио за прозорци, по своята същност е малко по-рехаво и ефектът на пропускане на светлината е почти 100%, с което перфо фолиото се различава от обикновеното PVC фолио.

Самото  апликиране на фолиото е добре да се извърши от специалист, за да се гарантира качествено изпълнение. Благодарение на възможностите на този вид брандиране, стъклената повърхност, облепена с печатано перфо фолио, може да се използва в много направления: като рекламна площ, за подобряване работната среда в помещението, за запазване на продукцията от избеляване през лятото, както и за подобряване на общата визия на сградата.

Ако се използва в дома, използването на перфо фолио за прозорци изпълнява защитна и декоративна функция.

Перфо фолиото за прозорци и витрини на цена, която го прави изключително бюджетна инвестиция с дълготраен живот, е възможност, предоставяна от фирмите за реклама. Продуктът се отличава с многообразие на цветове и възможности за креативно рекламно представяне. Ефектът от рекламата или запазването на дискретността в помещенията винаги е голям, а визията – отлична. Качествените материали, които са на достъпна цена, позволяват бърза и лесна изработка и липса на необходимост от специална поддръжка.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас