Изберете страница

Перфо фолио

Перфо фолио – перфорирано фолио, перфофолио, цена, черно, перфорирано, за стъкла.

Полезна информация

Ако искате да събудите интереса на Вашите клиенти и партньори със стилна и красива визия на офиса или търговския Ви обект, изборът на перфо фолио е един отличен съвременен начин за това. Перфо фолиото позволява отпечатването на наситени и ярки образи, а рекламите стават стилни и атрактивни със силен ефект върху потребителите на рекламния продукт.

Дизайнът на фолио е от ключово значение при рекламата с перфо фолио, а вариантите са многобройни. Рекламният проект може да съдържа снимки с висока и средна резолюция, графики, лога, текст и дори специални ефекти за постигане на максимална видимост на рекламното послание.

Какво представлява перфо фолиото?

Това е микропоресто или мрежесто фолио с множество симетрично разположени дупчици. Поставя се от външната страна на витрини, стъкла, прозорци и позволява отлична видимост отвътре навън и почти нулева отвън навътре. Това негово качество го прави подходящо за защита от пряка слънчева светлина през деня и в същото време осигурява комфорт на работещите в помещението, като не позволява видимост отвън.

Перфектен рекламен продукт

Рекламна агенция vipreklama.org знае как да създаде и изработи за Вас перфектен рекламен продукт с перфо фолио. Ще монтира и поддържа рекламното съоръжение и всичко това на конкурентна цена. Като наш клиент ще имате уникална реклама с перфо фолио, която привлича всеки минувач и го прави Ваш клиент.

Алтернатива

Перфорираното фолио е алтернатива на рекламната табела, но за разлика от нея може да обхване голяма площ, може да се брандира цялата витрина или голяма част от нея и да предостави максимално количество информация за бизнеса Ви, съчетана с удобство, дискретност, отлична видимост навън и атрактивност.

Цена

Този вид рекламно брандиране се отличава с ниска цена, тъй като върху материала всички картинки, надписи, преливащи нюанси или контури се отпечатват наведнъж. Заедно с това индивидуалният дизайн по желание на клиента, изпълнен с перфо фолио, е лесно изпълним.

Защо да изберете перфо фолио от всички възможности, които Ви предлага рекламният пазар?

Изборът се оправдава от неговите характеристики:

  • Рекламира фирмата Ви или Вашата дейност/продукт на максимална площ.
  • Има отлична видимост отвътре навън.
  • Спира потока на светлина в помещението и осигурява спокойствие и комфорт.
  • Не се нуждае от узаконяване и това го прави евтин начин за качествена реклама.

Професионален дизайн

Нашият професионално подготвен екип ще изработи дизайн, който отговаря на всички Ваши изисквания и желания.

Нощен ефект

При нощния ефект на рекламното изображение може да се получи обръщане на посоката на видимост, но това е неизбежно при осветяване на помещенията отвътре през нощта.

Атрактивна визия

Поставянето на перфо фолио не нарушава осветеността на помещението, а плюсовете са в атрактивната визия и ефикасността на рекламата.

Какво Ви предлагаме?

Нашата рекламна агенция Ви предлага безплатен лек индивидуален дизайн за Вашата реклама с перфо фолио за стъкла и витрини. Предлагаме и много възможности за рекламиране с всякакви видове фолио, матиращо и затъмняващо за Вашия офис, дом, конферентна зала и други. Ако искате да получите информация за цялостната ни рекламна дейност, можете да го направите по всяко време. Също така Ви предлагаме перфофолио, перфо фолио ден и нощ, всякакви цветове – черно перфо фолио, както и перфорирано фолио за стъкла.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас