Изберете страница

Печатна реклама

Печатна реклама – винилови реклами – печатна реклама, постигната чрез широкоформатен печат върху PVC фолио, перфорирано фолио, винил.

Какво предлагаме

Ние предлагаме широкоформатен печат, както и дигитален печат върху различни видове плоскости, фолиа, картон и хартия. Печатните материали трябва да излъчват своето послание. Тук голямо значение има дизайнът и към какво трябва да носочим нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Под печатна реклама разбираме думи като каталози, календарчета, флаери, плакати, визитки, менюта, брошури. Накъдето и да се обърнем виждаме печатна реклама – в заведения, автобуси, трамваи, тролеи, по улици и булеварди. Към печатната реклама може да се добави и сувенирната реклама, която представлява печат на рекламни сувенири, като химикалки, запалки и други.

Винилови реклами

Виниловите реклами са най-често срещаните рекламни материали. Винилът като материал представлява плат с промазка тип гума, която е издръжлива на външни атмосферни условия. Има добри показатели за широкоформатен печат, както и за довършителни дейности като шев, подгъв, капси. На пазара има различни видове винилова печатна реклама, като дебелината на самия материал е от основно значение.

Рекламни подаръци

Подаряването на рекламни подаръци е отличен и много приятен метод за подсилване на бизнес отношенията и много фирми разчитат на този метод. Популярно е да се раздават рекламни сувенири по време на кампании, изложения, бизнес конференции или големи празници.

Печатни рекламни материали

Печатните рекламни материали са фактор, който е от изключителна важност, при положение, че имате намерението да покажете на света кои сте, каква дейност развивате, с какво търгувате, какво произвеждате и предлагате.

Визитки и календари

Фирма ВИП Реклама се занимава и с печат на визитки и глави на календари, както и цялостно обслужване за новогодишни рекламни материали на фирми и лица.

Широкоформатен печат

При печата върху фолио обикновено става въпрос за широкоформатен печат, който е изпълнен на машина с мастила. При този вид печатна реклама няма граници за размери, защото могат да бъдат застъпвани различни ленти отпечатано фолио и с множество ленти да се постигне желана визия, като понякога рекламата достига до стотици метри. Широкоформатният печат е търсен ефект, тъй като големите рекламни приложения винаги са впечатляващи. Изготвеният от нас размер за Вашата реклама с печат върху фолио ще вдъхне доверие във Вашите клиенти и партньори. В зависимост от размера и рекламния носител се избира и вида на мастилото.

Печат на рекламни материали

Печатът на рекламни материали е широко понятие, което включва от печат на визитки, сувенири до широкоформатен печат върху фолио. Независимо от големината на рекламния продукт, това е инвестиция, неразделна част от всеки бизнес, който има за цел да се развива и печели нови клиенти.

Цена за печат

Цената за печат винаги е на база квадратен метър при този вид рекламен продукт. Обикновено се добавя прозрачен вид фолио, така наречения ламинат, който защитава изображението от механични въздействия и избледняване на цветовете от слънчевата светлина.

Ситопечат

Интересен раздел в печата е ситопечатът, при който със специално изработени сита се пренася желаното изображение, графика или текст с помощта на гума(ракел). Ситопечатът е с много широко приложение, тъй като се използва в рекламните новогодишни и фирмени кампании с цел реклама на фирма и марка чрез рекламни подаръци и сувенири.

Можете да разчитате на рекламна агенция ВИП Реклама за Вашите рекламни печатни материали – от идеята до създаването на краен продукт.

Траен отпечатък

Рекламна агенция ВИП Реклама ще Ви помогне да оставите траен отпечатък в съзнанието на клиенти и партньори чрез Вашите рекламни подаръци и сувенири, с календарите, които ще изработим по Ваша поръчка или с празничната рекламна украса, която ще подготвим за Вашата фирма. Свържете се с нас и ние ще бъдем Ваш надежден партньор в осъществяване на рекламната Ви кампания чрез печатна реклама!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Визитка

Визитката сама по себе си е парче картон с отпечатан текст. Но реално, тя е личната реклама, чрез която се осъществяват бизнес контакти. Чрез визитната си картичка, Вие може да разчитате във всеки момент на рекламата си. Ако придружавате всяка пратка до клиенти и партньори със своя визитка, това ще работи винаги във Ваш интерес. ВИП Реклама ще изработи Вашата визитна картичка. Нашето предложение е визитка от дебел картон с размери 9/5 см, а дизайнът е по Ваше желание.

Ваш партньор

Печатната реклама, от най-малката, до най-голямата като размер, е Вашият партньор, който говори, убеждава и продава вместо Вас. Печатните рекламни материали увеличават продажбите и печелят нови клиенти и това е факт, доказан многократно в практиката.