Печатна реклама

Контактна форма

  Печатна реклама

  Печатна реклама, изработка и печат на рекламни материали на ниска цена. Флаери, визитки, етикети, стикери, календари, каталози.

  Печат на рекламни материали е фактор, който е от изключителна важност, при положение, че имате намерението да покажете на света кои сте, каква дейност развивате, с какво търгувате, какво произвеждате и предлагате. Печатът на рекламни материали е широко понятие, което включва от печат на визитки и сувенири, до широкоформатен печат върху фолио. Независимо от големината на рекламния продукт, това е инвестиция, неразделна част от всеки бизнес, който има за цел да се развива и печели нови клиенти. Печатната реклама, от най-малката, до най-голямата като размер, е Вашият партньор, който говори, убеждава и продава вместо Вас. Печатните рекламни материали увеличават продажбите и печелят нови клиенти и това е факт, доказан многократно в практиката. Можете да разчитате на рекламна агенция ВИП Реклама за Вашите рекламни печатни материали – от идеята до създаването на краен продукт.
  Какви възможности предлага печатът за рекламиране на дейността на всяка фирма? Първата възможност е печат върху фолио.При този вид реклама върху материала фолио обикновено се прави широкоформатен печат, изпълнен на машина с мастила. При тази печатна реклама няма граници за размерите на рекламата, защото могат да бъдат застъпвани различни ленти отпечатано фолио и с множество ленти да се постигне желана визия, като понякога рекламата достига до стотици метри. Това са така наречените билбордове и мегабордове. Широкоформатният печат се прави на широкоформатни дигитални принтери, подходящи за различни видове медии – хартия, самозалепващо фолио, автомобилно каст фолио, винил и винилна мрежа, наричана още меш, платове за знамена и други. Този вид печатане е търсен ефект, тъй като големите рекламни приложения винаги са впечатляващи. Изготвеният от нас размер за Вашата реклама с печат върху фолио ще вдъхне доверие във Вашите клиенти и партньори. В зависимост от размера и рекламния носител се избира и вида на мастилото. Цената за печат винаги е на база квадратен метър при този вид рекламен продукт. Обикновено се добавя прозрачен вид фолио, така наречения ламинат, който защитава изображението от механични въздействия и избледняване на цветовете от слънчевата светлина.
  Офсетовият печат е друга технология на печатане, която се прави предимно върху хартия. Прави се ламиниране или гланциране за удължаване срока на годност на печата.
  Трансферният печат е технология, която ползва дигиталния, офсетовия или ситопечата за полагане на изображения върху сложни форми като кръгла или неправилна с помощта на междинен носител. Отпечатаното изображение върху трансферна хартия се прехвърля върху предмета, който се брандира, с висока температура и натиск. С помощта на този вид печат може да се получат печати до 360 градуса и тази технология се използва най-вече при сложен пълноцветен печат върху по-нестандартни медии като керамика, стъклени, метални или дървени изделия, а също и текстил. За да се създаде издръжливо изображение се използват специални полимерни покрития.С каруселни принтери пък се печата най-вече върху текстил.
  Тампонният печат е ефективен начин за печатане върху предмети, подготвени за сувенири и фирмени подаръци със сложна триизмерна форма и релеф. Това, което го отличава от ситопечата, е, че не може да се използва при големи изображения, а само при маломерни текстове, снимки и лога с дребен шрифт. Тъй като обгръща предмета и нанася изображението или текста по цялата му повърхност, резултатът е идеално качество и детайлност. Тампонният печат налага логото на фирмата във всички предмети, използвани в работното пространство и бита.
  Фирма ВИП Реклама се занимава и с печат на визитки и глави на календари, както и цялостно обслужване за новогодишни рекламни материали на фирми и лица. Визитката сама по себе си е парче картон с отпечатан текст. Но реално, тя е личната реклама, чрез която се осъществяват бизнес контакти. Чрез визитната си картичка, Вие може да разчитате във всеки момент на рекламата си. Ако придружавате всяка пратка до клиенти и партньори със своя визитка, това ще работи винаги във Ваш интерес. ВИП Реклама ще изработи Вашата визитна картичка. Нашето предложение е визитка от дебел картон с размери 9/5 см, а дизайнът е по Ваше желание.
  Интересен раздел в печата е ситопечатът, при който със специално изработени сита се пренася желаното изображение, графика или текст с помощта на гума(ракел). Използва се за нанасяне на изображения или текст върху предмети с неправилна форма.Материалите, от които те са изработени, са разнообразни – пластмаса, метал, хартия, дърво. При завъртането се събира по-голямо количество рекламна информация и това прави ситопечата техника с много широко приложение, тъй като се използва в рекламните новогодишни и фирмени кампании с цел реклама на фирма и марка чрез рекламни подаръци и сувенири. Подаряването на рекламни подаръци е отличен и много приятен метод за подсилване на бизнес отношенията и много фирми разчитат на този метод. Популярно е да се раздават рекламни сувенири по време на кампании, изложения, бизнес конференции или големи празници. Рекламна агенция ВИП Реклама ще Ви помогне да оставите траен отпечатък в съзнанието на клиенти и партньори чрез Вашите рекламни подаръци и сувенири, с календарите, които ще изработим по Ваша поръчка или с празничната рекламна украса, която ще подготвим за Вашата фирма. Свържете се с нас и ние ще бъдем Ваш надежден партньор в осъществяване на рекламната Ви кампания чрез печатни материали!

  Погледнете начините за връзка с нас и ги използвайте!