Изберете страница

Печат върху самозалепващо фолио

Печат върху самозалепващо фолио – широкоформатен печат върху PVC Фолио – мат, гланц и прозрачно.

Инвестиция

Печатът на рекламни материали е широко понятие, което включва опции от печат на визитки и сувенири до широкоформатен печат върху самозалепващо фолио. Независимо от големината на рекламния продукт, това е инвестиция, неразделна част от всеки бизнес, който има за цел да се развива и печели нови клиенти.

Работен процес

Но как се прави печат върху самозалепващо фолио? Това е работен процес, в който са заети екипи от професионално подготвени специалисти по реклама, които могат да изготвят цялостния проект по брандирането на витрина на търговски обект, офис, работно или сервизно помещение. Работата започва с идеята, която се превръща в проект. Той се изработва, доставя и монтира на избраното за целта място. На печат се подлагат всякакви видове самозалепващо фолио – прави се върху фолио за автомобили, върху перфо фолио, върху светлоотразително фолио, върху магнитно фолио и други.

Печатна реклама

При печата върху самозалепващо фолио обикновено става въпрос за широкоформатен печат, изпълнен на машина с мастила. При този вид печатна реклама няма граници за размери, защото могат да бъдат застъпвани различни ленти отпечатано фолио и с множество ленти да се постигне желана визия, като понякога рекламата достига до стотици метри. Широкоформатният печат е търсен ефект, тъй като големите рекламни приложения винаги са впечатляващи. Изготвеният от фирма ВИП Реклама размер за Вашата реклама с печат върху фолио ще вдъхне доверие във Вашите клиенти и партньори. В зависимост от размера и рекламния носител се избира и вида на мастилото.

За външна и интериорна реклама

Основното предимство на печата върху фолио е, че е подходящ както за външна, така и за интериорна реклама. Фолиата и мастилата са създадени така, че да издържат на всякакви външни неблагоприятни условия. Изображенията са с висока резолюция и запазват своята визия през целия период на експлоатация.

Цена

Цената за печат винаги е на база квадратен метър при този вид рекламен продукт. Обикновено накрая се добавя прозрачен вид фолио, така наречения ламинат, който защитава изображението от механични въздействия и избледняване на цветовете от слънчевата светлина. Така издръжливостта на печата се покачва многократно.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас