Изберете страница

Плексигласови прегради

Плексигласови прегради – плексигласова преграда за бюро, преграда от плексиглас – всичко за плексигласови и защитни прегради.

Плексигласови прегради
Плексигласови Прегради

Защитно решение

Защитните решения наложиха бързо на пазара плексигласови прегради – най-бързото и лесно средство за защита на работното място. Продуктът преграда от плексиглас е предназначен да бъде инсталиран в офиси, касови зони, катедри и други. Предимствата са, че не се нуждае от специален монтаж, може просто да се постави на работния плот.

Какво предлагаме

Обстановката, създадена от световната пандемия с корона вируса, показва ,че и в следващите месеци ще продължим да живеем с опасността за масовата зараза. Предпазването на служители, клиенти и партньори във всеки бизнес става основен приоритет пред ръководството на фирмата, независимо от естеството на нейната дейност.

Най-нови проекти

Разгледайте изпълнените от нас проекти!

Плексигласови Прегради
Плексигласови Прегради
Плексигласови Прегради
Плексигласови Прегради

Ние извършваме изработка и монтаж по най-бърз начин и консултираме клиентите си при избора им.

Какви са функциите на плексигласовата преграда?

Най-напред тя има възпиращ ефект и това е основното предназначение, заради което е създадена. Преградата от плексиглас спира аерозолите при кихане, кашляне или друг начин на предаване на секрети от болен към здрав човек.

Възпиращ ефект

Психологически ефект

Плексигласови Прегради
Плексигласови прегради

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Психологическа функция

Втората функция на предпазни прегради от плексиглас е психологическа и тя е не по-малко съществена. Нарасналата тревожност, изразяваща се в постоянен страх от заразяване, може да бъде успокоена с това просто, но ефикасно средство за защита. Успокояването на служителите и клиентите на всеки бизнес и дейност е важна предпоставка за запазване на работния ритъм.

Според Вашите изисквания

Заявките за плексигласова преграда за бюро са разнообразни и се определят от особеностите на работата във всеки офис или трудов колектив. Малки плексигласови прегради са подходящи за аптеки, квартални магазини и пространства с много стока около тях. Големите размери защитни прегради стават за каси, бюра, банки и места с разплащания. Затова фирма ВИП Реклама предлага изработка на плексигласови прегради по размери на клиента, с което удовлетворява всички належащи нужди в тази сфера. Какво още включва това?

Основна информация

Основното при поръчката на плексигласова преграда е размерът на отвора, през който се осъществява физическият контакт между клиента и служителя. Ако практиката не налага пространството да бъде по-широко, обикновено изискването е да се изработи максимално тесен отвор. При работа с POS терминал обаче се налага по-широк отвор. В аптеките пък той е най-голям, за да преминават пакети с лекарства и други обемни стоки.

Работим за Вас

Всяко изискване, подсигуряващо нормалната работа на фирмата може да бъде удовлетворено от ВИП Реклама. Фирмата ще консултира всеки клиент, желаещ да бъде подпомогнат в избора на подходящия вариант за неговата дейност.

Без недостатъци

Плексигласовата преграда няма минуси. Всяка преграда се изработва от плексиглас с нулева оптична плътност, за да се запази максимално зрителната и слуховата комуникация.Сглобяемата модулна конструкция е създадена така, че да заема минимум място, да не изисква преоборудване на работния плот и дава възможности за регулиране на височината на предпазната преграда. Отново възможност за избор на клиента е между подвижни и стационарни прегради, в зависимост от нуждите.

Допълнителна защита

Те действат и като защита срещу злонамерени действия и като гарант за спазване на нужната хигиена, без значение дали предпазват хора, или стоки, които се предлагат без опаковка.

Нашата фирмена политика

Фирмена политика е да се използват качествени материали, за да бъде изделието дълготрайно и да може да се използва както по време на кризата с ковид 19, така и след отминаването на опасността вече само като средство за хигиена.