Плотерно рязане на фолио

Плотерно рязане
на фолио

Плотерно рязане на фолио, изработка на надписи от фолио в град София на ниски цени.

Какво представлява плотерно рязане на фолио

Ние ви предлагаме плотерно рязане на фолио, както и рязане на фолио по контур на ниски и изгодни цени. По този начин Ви осигуряваме ефективен начин за създаване на добра, красива, дори фантастична реклама, която да привлича клиенти към Вашия бизнес.

Ако се нуждаете от цялостна услуга, изпълнена от професионалния ни екип, или искате само изрязване на предварително подготвен Ваш проект на плотер, свържете се с рекламна агенция vipreklama.org. Ние ще осъществим Вашите идеи или ще Ви помогнем да го направите сами.

Продукти

 • Брандиране на витрини и автомобили
 • Рекламни табели, пана, PVC и други специални фолиа с висока устойчивост
 • Перфориране
 • Декорация и рекламни ефекти

Какво представлява процесът и как се прави плотерно рязане на фолио?

Плотерното рязане е процес, при който режещият нож на плотера се движи по повърхността на материала, който е заложен за рязане – фолио, като пътят, който изминава е предварително заложен във векторен файл. Форматите ,които прилягат най-добре за плотерно рязане, са класически векторни формати. По този начин се постига прецизно рязане по контур и отлична детайлност при предварително начертаните форми, фигури и букви. Плотерното рязане се извършва само от готови материали, например цветни фолиа.  Машината реже само цветния слой самозалепващо фолио, като силиконовата хартия не се наранява и реално се използват само надписите или графиките в точни размери и точно зададени отстояния между детайлите.

Видове фолиа

Самозалепващи фолиа с много голяма цветова палитра:

 • Мономерно пвц фолио (за равни повърхности)
 • Полимерно пвц фолио (равни повърхности и леки кривини)
 • Висококачествено Каст фолио (графики и надписи на табели и автомобили)
 • Транслуцентни фолиа (светещи реклами)
 • Трансперантни фолиа (Цветно тониране на прозрачни повърхностиу)
 • Флуоросцентно фолио
 • Фофоросцентно фолио
 • Фотолуминисцентно фолио
 • Огледално фолио с гланцов ефект (за гладки повърхности)

Машина за рязане на фолио

Машината за рязане на фолио – плотер е специализирано изходно устройство за извеждане на векторна графика, свързано с компютъра.  Те са устройства за широкоформатен печат, използвани в различни области – технически дизайн, реклама, но също архитектура, картография, моделиране. Машината за рязане на фолио е цифрова и следи всеки контур с точност стотна от милиметъра.

Характеристики

При подготвяне на файл за рязане задължително трябва файлът да е във векторен формат (векторни криви). За подготвяне на такъв файл за работа се използват професионални програми като CorelDraw, Adobe Illustrator и други. Задължителен е контурът (stroke), както и да няма запълване (fill), тъй като може да създаде проблем при плотерното рязане на фолио.

Търсите ли надеждно, дългосрочно и рентабилно решение за рязане по контур с плотер на конкурентна цена?

Ние от ВИП Реклама Ви предоставяме услугата плотерно рязане на фолио. Работим с цветно ПВЦ фолио, изготвяме надписи с рекламно фолио, извършваме всякакви рекламни услуги, влючващи  плотерно рязане на фолио.

Плотерни характеристики

Използваме висококачествено оборудване. Прецизна машина за разкрой и рязане на цветно плотерно фолио. Нашият плотер работи с висока скорост и безупречна акуратност на рязане

b

Прецизност

Професионализъм

Универсалност

Ценообразуване

Ценообразуването на тази услуга се смята на база квадратен метър и излиза между 5 и 8 лв/кв. м. в зависимост от големината на детайлите за рязане от фолио.

Изображението

Може изображението ,което ще се реже с плотер да е предварително отпечатано върху ПВЦ фолио, обикновено бяло, прозрачно или металик и се предвижда за външна употреба. Тази технология се предпочита при брандиране на фирмени превозни средства или фасади на сгради.

Приложение

Фолиата, които се използват при плотерно рязане най-често са ПВЦ, но могат да бъдат и с друг химичен състав. Те са предвидени за външна употреба. Всяка серия се предлага в десетки различни цветове. Видовете фолиа и областите им на приложение са следните:

 • Универсално ПВЦ фолио(мат и гланц) за изработка на табели, брандиране на витрини, облепяне на плоскости, несветещи обемни букви, знци и маркировки и други.
 • Трансперентно или транслуцентно фолио, използвано за светещи реклами
 • Автомобилно фолио за брандиране на автомобили
 • Светлоотразително – за табели, знаци и надписи
 • Декоративни фолиа за витрини и интериорна реклама.

Ако търсите качествено плотерно рязане на фолио, извършено от професионалисти – то вие сте намерили точното място.

Защо да изберете нас за плотерно рязане на фолио

Рекламна агенция ВИП Реклама извършва рязане на цветно фолио с плотер, който може да се използва и за чертане на шаблони от хартия или тънък картон за лепене на детайли или боядисване на текст за фасада.

Плотерното рязане на фолио е услуга, която можем да извършим с фолио на клиента или на колега.

Проекти, осъществени чрез плотерно рязане на фолио

Погледнете най-новите ни професионално изготвени проекти, които не биха били възможни без качествено плотерно рязане на фолио.

Нека работата по вашия проект започне
Свържете се с нас!

Запитването ви ще получи своя отговор по максималнон бърз начин.