Изберете страница

Предпазни паравани от плексиглас

Предпазни паравани от плексиглас – предпазен параван, паравани от плексиглас, плексигласови, предпазен за магазин.

Полезна информация

Предпазни паравани от плексиглас са най-доброто, бързо и лесно средство за защита на работното място. Предпазен параван се слага като вид защитна преграда, която се прави от плексиглас. Той може да се инсталира в офиси, касови зони, катедри и други. Негови предимства са, че не се нуждае от специален монтаж, може просто да се постави на работния плот.

Паравани от плексиглас се монтират все по-често заради функциите, които изпълняват. Най-напред всички предпазни паравани имат възпиращ ефект и това е основното предназначение, заради което са създадени. Защитната преграда спира аерозолите при кихане, кашляне или друг начин на предаване на секрети от болен към здрав човек.

Психологическа функция

Предпазни паравани се поставят и заради психологическата им функция. Нарасналата тревожност, изразяваща се в постоянен страх от заразяване заради нестихналата още пандемия, може да бъде успокоена с това просто, но ефикасно средство за защита. Успокояването на служителите и клиентите на всеки бизнес и дейност е важна предпоставка за запазване на работния ритъм.

В различни размери

Малки предпазни паравани се слагат в аптеки, квартални магазини и пространства с много стока около тях. Параван от плексиглас в големи размери става за каси, бюра, банки и места с разплащания. Има опция и за параван от плексиглас по поръчка.

Как се конструира?

Параван от плексиглас се прави като сглобяемата модулна конструкция и е създаден така, че да заема минимум място, да не изисква ново оборудване на работния плот и да дава възможности за регулиране на височината на предпазния екран.

Не пречи на работния ритъм

Предпазни паравани от плексиглас са защита, която няма минуси. Всеки параван запазва максимално зрителната и слуховата комуникация и не пречи на работния ритъм.

Разгледайте галерията ни!

За работни места

Стационарен предпазен параван за бюро и предпазен параван за магазин са опции за хора, работещи с клиенти през целия ден. Изработката на защитен параван в такива работни места е добре да става по размери на клиента, за да се предвиди точно мястото, с което разполага обектът, за да постави защитното средство.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас