Защитни прегради

Контактна форма

  Предпазни паравани от плексиглас срещу COVID-19

  Предпазни паравани от плексиглас против COVID-19, предпазни екрани от плексиглас, защитни екрани за бюро и за магазин. Свържете се с нас!

  Живеем в безпрецедентни времена, когато на преден план излезе грижата за здравето и защитата на работници и служители на разнообразни работни места – офиси, банки, магазини, производствени фирми и всички обекти, където се наблюдава значителен поток от хора. Световната пандемия от Covid 19 създаде риск за всички работещ., Най-силно са застрашени тези, които постоянно са в открит контакт с клиенти. Наложителната социална дистанция, непрекъсната дезинфекция и личните предпазни средства не винаги са достатъчни. Това е защото предаването на вируса е по всички възможни начини – от високорисковия въздушно-капков път, до контактен чрез заразени повърхности. За всички, които днес продължават да работят в много рискова среда, най-важното е да опазят своите служители и клиенти от възможно предаване на заразата. Само с общи усилия и отговорност от цялото общество можем да излезем победители срещу този невидим, но особено коварен враг. Фирма ВИП Реклама участва във всеобщата инициатива чрез продукцията си.

  Изработка на паравани от плексиглас

  С нея компанията ни иска да бъде максимално полезна на всички свои клиенти. Изработваме и монтираме защитни плексигласови паравани срещу Covid 19. Те представляват уникални предпазни средства по индивидуални размери и в зависимост от нуждите на поръчителя. Изделията ни в максимална степен ще защитят клиенти и служители, независимо от естеството на работата и контактите им. Предпазните паравани от плексиглас дават допълнителна сигурност и са превантивна мярка срещу разпространението на епидемията. Плексигласовият параван напълно елиминира опасността заразен човек, с който служител или работник се сблъска в работния процес, да предаде вируса. Параванът действа като противовирусен и защитен екран, който изключва проникване на капки, въздушни струи или други заразни агенти. Но всеки бизнес, освен наложената от сегашните обстоятелства нужда от защита, има и други належащи потребности. Работният процес не бива да пострада заради необходимостта от премахване на прекия контакт между общуващите страни.

  Какво е нужно?

  Нужно е да се запази както визуалният контакт, така и гласовата комуникация, независимо че събеседника ни може потенциално да бъде вирусоносител. Затова фирма ВИП Реклама използва прозрачен плексиглас с нулева оптична плътност, за да осигури идеална видимост на своите изделия. Екраните са лазерно изрязани от плексигласови плочи, а размерите са по заявка на клиента. Сред функциите на преградата е и още една възможност- да не пречи на всички дейности, които компанията – ползвател извършва в дейността си. Затова конструкцията е създадена с изрязан отвор, за да може да се предават различни документи през преградата. Улеснението при ползване се създава от типа конструкция на преградата – тя е сглобяема и модулна. Това на практика значи, че предният предпазен екран и двете страници са отделни елементи, свързани чрез пластмасови винтове, включени в комплекта, който се изработва. Има възможност за добавяне на няколко прегради в една редица или под ъгъл.

  Защо нас?

  С какво нашите изделия печелят пред други предложения на пазара? Съществува широко предлагане на защитни предпазни прегради от плексиглас, но болшинството са серийна изработка и представляват свободно стоящи прегради с фиксиран размер. Ние решихме да вървим по вече утъпканата с други наши изделия пътека. Това е индивидуалният подход към нуждите на клиентите. Затова предлагаме изработка, доставка и монтаж на плексигласови екрани с индивидуални размери и визия по поръчка. Преградите са снабдени с две крачета – от ляво и от дясно, което позволява лесния им монтаж. Оразмеряването на местата за поставяне на преградите и прецизната калкулация на използваните материали са определящ фактор за реализиране на продукт с приемлива цена, което е в интерес на всеки клиент. Какви продукти предлагаме на нашите клиенти? Защитните екрани могат да бъдат изработени във вариант на свободно стоящи или фиксирани на работния плот с винтове или двойно лепящо фолио.

  Устойчивост на предпазните ни прегради

  Този вариант се прави с акрил с дебелина 6 милиметра и осигурява 90% защита при кашлица или кихане. Изключителната му устойчивост е неговото основно предимство. За клиентите ни – магазини, банки и хипермаркети с гише или каса сме предвидили вариант на продукта с отвор във форма на елипса. Той осигурява както надеждната защита поради малкото по размер отворено пространство, така и добра маневреност при боравене с пари. В условията на пандемия най-уязвими са фирмите с многоброен персонал. Масово заразяване или поставяне под карантина на големи звена във фирмата може да разстрои сериозно нейната дейност. Затова преграждането на работните места е правилният алгоритъм за оцеляване на всеки бизнес в толкова рисковата обстановка, сред която сме принудени да живеем и работим. Въпросът, който повечето си задаваме, е до кога ще продължи това положение? Категоричен отговор не може да се даде, а прогнозите не са оптимистични.

  Защитен параван за бюро

  Затова не по-малко важен е въпросът екраните от плексиглас да бъдат качествени и трайни изделия, които ще осигурят дълготрайна защита в неясно дългата пандемична обстановка. Фирма ВИП Реклама е доказала се във времето компания, която работи стриктно спазвайки всички изисквания за качество и надеждност на всеки свой продукт, зад който застава. За какво още може да се използват защитните прегради от плексиглас? Освен за предпазване на служители и посетители, плексигласовите паравани може да се използват за защита на определени стоки, които се предлагат неопаковани. Такива са плодовете, зеленчуците и някои други хранителни продукти. След отминаването на пандемията тази прегради няма да останат излишни. Те могат да продължат да се използват като уникално средство за предпазване от кражби и други злонамерени действия. Те са и гарант на добрата хигиена, което ще остане като изискване от всеки, загрижен за своето здраве.

  Наши препоръки

  Фирма ВИП Реклама излага своите препоръки за дезинфекция на преградите от плаксиглас, които изработва. За целта те трябва периодично да се пръскат с дезинфектант, препоръчително на спиртна основа и после екранът да се почиства с еднократна кърпа. Лицевата страна, обърната към клиенти и посетители, е по-рисковата и към нея вниманието е нужно да бъде по-заострено. Препоръчително е и по-честото обработването на работната площ около отвора на преградата. Предимствата на плексогласовите защитни прегради са в олекотената конструкция и стабилните крачета, които я правят устойчива на усукване или накланяне. Идеята е модулите да могат да варират като бройка и размер и така дължината на защитната стена да се променя според конкретните нужди, без това да влияе на нейната сигурност. В изпълнението на тази задача може да се увери всички настоящ и бъдещ клиент на фирмата.