Продукти

Предпазни паравани от плексиглас
Срещу COVID-19

Предпазни паравани от плексиглас против COVID-19, предпазни екрани от плексиглас, защитни екрани за бюро и за магазин. Свържете се с нас!

Какво представляват предпазните паравани от плексиглас

Живеем в безпрецедентни времена, когато на преден план излезе грижата за здравето и защитата на работници и служители на разнообразни работни места – офиси, банки, магазини, производствени фирми и всички обекти, където се наблюдава значителен поток от хора. Световната пандемия от Covid 19 създаде риск за всички работещ., Най-силно са застрашени тези, които постоянно са в открит контакт с клиенти.

Наложителната социална дистанция, непрекъсната дезинфекция и личните предпазни средства не винаги са достатъчни. Това е защото предаването на вируса е по всички възможни начини – от високорисковия въздушно-капков път, до контактен чрез заразени повърхности. За всички, които днес продължават да работят в много рискова среда, най-важното е да опазят своите служители и клиенти от възможно предаване на заразата. Само с общи усилия и отговорност от цялото общество можем да излезем победители срещу този невидим, но особено коварен враг. Фирма ВИП Реклама участва във всеобщата инициатива чрез продукцията си.

Какво е нужно?

Нужно е да се запази както визуалният контакт, така и гласовата комуникация, независимо че събеседника ни може потенциално да бъде вирусоносител. Затова фирма ВИП Реклама използва прозрачен плексиглас с нулева оптична плътност, за да осигури идеална видимост на своите изделия. Екраните са лазерно изрязани от плексигласови плочи, а размерите са по заявка на клиента. Сред функциите на преградата е и още една възможност- да не пречи на всички дейности, които компанията – ползвател извършва в дейността си. Затова конструкцията е създадена с изрязан отвор, за да може да се предават различни документи през преградата.

За бюро

Затова не по-малко важен е въпросът екраните от плексиглас да бъдат качествени и трайни изделия, които ще осигурят дълготрайна защита в неясно дългата пандемична обстановка. За какво още може да се използват защитните прегради от плексиглас? Освен за предпазване на служители и посетители, плексигласовите паравани може да се използват за защита на определени стоки, които се предлагат неопаковани. Такива са плодовете, зеленчуците и някои други хранителни продукти. След отминаването на пандемията тази прегради няма да останат излишни. Те могат да продължат да се използват като уникално средство за предпазване от кражби и други злонамерени действия. Те са и гарант на добрата хигиена, което ще остане като изискване от всеки, загрижен за своето здраве.

Улеснение при използване

Улеснението при ползване се създава от типа конструкция на преградата – тя е сглобяема и модулна. Това на практика значи, че предният предпазен екран и двете страници са отделни елементи, свързани чрез пластмасови винтове, включени в комплекта, който се изработва. Има възможност за добавяне на няколко прегради в една редица или под ъгъл.

Устойчивост

Този вариант се прави с акрил с дебелина 6 милиметра и осигурява 90% защита при кашлица или кихане. Изключителната му устойчивост е неговото основно предимство. За клиентите ни – магазини, банки и хипермаркети с гише или каса сме предвидили вариант на продукта с отвор във форма на елипса. Той осигурява както надеждната защита поради малкото по размер отворено пространство, така и добра маневреност при боравене с пари. В условията на пандемия най-уязвими са фирмите с многоброен персонал. Масово заразяване или поставяне под карантина на големи звена във фирмата може да разстрои сериозно нейната дейност. Затова преграждането на работните места е правилният алгоритъм за оцеляване на всеки бизнес в толкова рисковата обстановка, сред която сме принудени да живеем и работим. Въпросът, който повечето си задаваме, е до кога ще продължи това положение? Категоричен отговор не може да се даде, а прогнозите не са оптимистични.

Характеристики на нашите предпазни паравани

Най-важното за нас е да ви помогнем да осигурите безопасност за работниците на вашия бизнес.

b

Приложимост

Универсалност

Издръжливост

Наши препоръки

Фирма ВИП Реклама излага своите препоръки за дезинфекция на преградите от плаксиглас, които изработва. За целта те трябва периодично да се пръскат с дезинфектант, препоръчително на спиртна основа и после екранът да се почиства с еднократна кърпа. Лицевата страна, обърната към клиенти и посетители, е по-рисковата и към нея вниманието е нужно да бъде по-заострено. Препоръчително е и по-честото обработването на работната площ около отвора на преградата. 

Предимства

Предимствата на плексогласовите защитни прегради са в олекотената конструкция и стабилните крачета, които я правят устойчива на усукване или накланяне.

Универсалност и приложимост

Идеята е модулите да могат да варират като бройка и размер и така дължината на защитната стена да се променя според конкретните нужди, без това да влияе на нейната сигурност. В изпълнението на тази задача може да се увери всички настоящ и бъдещ клиент на фирмата.

Фирма ВИП Реклама е доказала се във времето компания, която работи стриктно спазвайки всички изисквания за качество и надеждност на всеки свой продукт, зад който застава.

Защо да изберете нас

С какво нашите изделия печелят пред други предложения на пазара? Съществува широко предлагане на защитни предпазни прегради от плексиглас, но болшинството са серийна изработка и представляват свободно стоящи прегради с фиксиран размер. Ние решихме да вървим по вече утъпканата с други наши изделия пътека. Това е индивидуалният подход към нуждите на клиентите. Затова предлагаме изработка, доставка и монтаж на плексигласови екрани с индивидуални размери и визия по поръчка. Преградите са снабдени с две крачета – от ляво и от дясно, което позволява лесния им монтаж. Оразмеряването на местата за поставяне на преградите и прецизната калкулация на използваните материали са определящ фактор за реализиране на продукт с приемлива цена, което е в интерес на всеки клиент. Какви продукти предлагаме на нашите клиенти? Защитните екрани могат да бъдат изработени във вариант на свободно стоящи или фиксирани на работния плот с винтове или двойно лепящо фолио.

Актуални проекти

Разгледайте скорошните ни завършени проекти, свързани с предпазни паравани от плексиглас против Ковид 19.

Нека вашия проект се реализира
Изпратете запитване!

Запитването ви ще получи отговор съвсем скоро.