Изберете страница

Прозрачно самозалепващо фолио

Прозрачно самозалепващо фолио – самозалепващо фолио прозрачно, трансперантно, транспарантно.

Под названието прозрачно самозалепващо фолио спадат широк кръг фолиа. Това са материали, с които се облепват прозорци, стъкла, витрини, паравани, фарове на автомобили и всякакви други стъклени повърхности. Самозалепващо фолио прозрачно намира приложение за различни практични и декоративни нужди, изпълнявайки слънцезащитна функция – да не пропуска преките слънчеви лъчи през лятото, темозащитна – за задържане на топлината в помещението, да не пропуска видимост отвън навътре, но запазвайки видимостта в обратна посока с цел запазване комфорта на хората вътре.Прозрачно самозалепващо фолио се поставя и за декорация, най-вече на витрини, витражи, представителни стъклени стени и други.

Прозрачно самозалепващо фолио се среща в различни видове, като най-използваното е матиращото фолио. Облепването на стъклените повърхности с прозрачно самозалепващо фолио може да бъде цялостно или частично  – на фигури, линии или други форми. По тази причина може да се възприеме като част от цялостния интериорен дизайн. Може да съдържа лого, надписи или графичен печат. Тъй като има различни нюанси,  този тип фолио е подходящо не само за реклама, но и за декорация. За реклама се поставят надписи, лого или букви с рекламно послание, както и с информационна цел.

Всяко прозрачно самозалепващо фолио има собствен лепилен слой, прилепен плътно за лицето и това го прави един от лесните и бързи начини за реклама или декорация, неизискващи специални умения. Препоръчително е почистване на стъклото преди самозалепващото фолио да бъде приложено върху него.  Този материал  е най-често използваният за украса на витрини, офиси, големи търговски обекти, както и в интериорната декорация на дома.

Изборът на прозрачно самозалепващо фолио е добра опция, защото то има UV защита и създава мека и приятна атмосфера в помещението, което се поставя. С фолирането на стъклата се осигурява комфорт, приятна атмосфера, обособяване на помещението, както и ярка индивидуалност и разпознаваемост на витрината или всяка друга представителната стъклена стена на сграда, когато облепянето е извършено с цел реклама.

Фирмите за реклама предлагат различни типове прозрачно самозалепващо фолио, задоволяващо всички нужди и осигуряващо всякаква визия.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас