Изберете страница

Прозрачно фолио за прозорци

Прозрачно фолио за прозорци – трансперантно фолио за прозорци, прозрачно, пропускаемо, цена.

Полезна информация

Един от най-използваните методи за брандиране на стъклени повърхности е чрез така нареченото прозрачно фолио за прозорци. Какво представлява то?

Става въпрос за един от най-използваните материали при интериорното брандиране, познат и като трансперантно фолио за прозорци и други стъклени повърхности. Това е светлопропусклив материал и се използва за декорация и уют в помещенията. Фолиата от този вид са прозрачни, цветни, гланцови и перфектно прилягат към стъклени и гладки повърхности. Самозалепващата ПВЦ медия има UV стабилизатори за защита, което я прави издръжлива на нагряване и студ. Материалът се характеризира и с абсорбция на вредните слънчеви лъчи, което е причина за лепене по прозорци в офиси, а понякога и у дома.

Преобразяване на интериора

С прозрачно фолио за прозорци в различни цветове офисът или стаята, които са облепени с него, засияват в цветовете на дъгата през топлите летни дни. През студената зима цветове от различна група и тоналност пренасят в друга реалност. Червените, зелени, сини и жълти тонове преобразяват в интериора и дават перфектна видимост навън. Когато различни по големина и форма парчета трансперантно фолио за прозорци се залепи на стъклен параван, преградата става произведение на изкуството. Арт дизайн може да се постигне с всеки детайл с трансперантно фолио. В някои случаи може да се приложи и към детайли от декоративни тотеми или обемни букви.

Допълнителна информация

Как се чисти и поддържа прозрачно фолио за прозорци? Отговорът е необичайно прост – само със сапунена вода. Нужно е да се изчака месец след поставяне на фолиото, за да се запази равномерното и гладко прилягане на материала към стъклото.

Детайли

Самозалепващата гланцова медия е подходяща както за сухо, така и за мокро залепване. Лепенето на прозрачно фолио на прозорци на сухо не подлежи на наместване, затова мократа техника е това, което се прилага при монтажа. Поръчката на прозрачно фолио за стъкла на цена, която е бюджетна, е добро решение при всяка идея за интериорно брандиране.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас