Изберете страница

Противоударно фолио за стъкла

Противоударно фолио за стъкла – цена, защитно, прозрачно – противоударно фолио за стъкла.

Сред защитните фолиа се откроява едно – противоударно фолио за стъкла. Става въпрос за серия от прозрачни устойчиви на климатичните условия полиестерни фолиа, които повишават сигурността.  Тези различни по дебелина фолиа осигуряват защита от нараняване на хора и щети причинени от летящи стъкла в следствие на взлом или бомбен взрив. Те са произведени с многослойната структура и по нанотехнология и са в пъти по-устойчиви на късане и на опън от обикновеното защитно фолио. С противоударно фолио за стъкла се осигурява висока степен на защита от взлом и бомбен взрив. В случай на счупване на стъклото, счупените парчета се държат едно за друго и няма опасност от нараняване на хората, които се намират в близост в момента. Всеки тип противоударно фолио за стъкла е произведено в съответствие с европейските стандарти.

Какви са предимствата на това фолио пред всички други защитни стъкла?

  • При възникване на пожар противоударното фолио ще понижи достъпа на кислород в помещението, и също така за дълго време ще предотврати счупването на стъклото. Дори след спукване на самото стъкло фолиото достатъчно добре го държи в рамката.
  • Това фолио не поддържа горенето, има свойството само да се топи.
  • При използване на оръжие стъклото, залепено с такъв вид фолио, намалява шансовете за успешно поразяване на целта, заради значителната промяна в полета на куршума и известно намаляване на скоростта му. Най-ефективно е при стрелба с пневматично и травматично оръжие.  Особено подходящо е използването му на стъкла в помещения, предназначени за дългосрочно пребиваване на деца. Филмът надеждно предпазва стъклото от случайно разрушаване, като по този начин предотвратява наранявания на децата.
  • Нанасянето на филмово покритие с фолиото увеличава устойчивостта на стъклото срещу инфрачервени лъчи многократно. Това позволява да се запази тази гаранция. Използването на този материал значително увеличава степента на икономия на топлина в помещението.
  • Колебанието на стъклото с филма намалява, което може да повлияе положително на защитата на помещението от шпионски софтуер, като работи за премахване на звуковата информация от повърхността на прозореца. Осигурява допълнителна защита при неочаквано затваряне на прозореца. Стъклото не се чупи. В случай на напукване, филмът твърдо задържа фрагментите.

Противоударно фолио за стъкла на цена напълно оптимална за предимствата, които притежава, е предложение на фирмите за реклама.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас