Изберете страница

Пясъкоструйно фолио

Пясъкоструйно фолио – цена на пясъкоструйно фолио за прозорци, изработка и монтаж.

За затъмняване на стъкла на прозорци, за брандиране на офиси, конферентни зали, фирмени помещения, в банки и други административни сгради се използва пясъкоструйно фолио. Известно е и с наименованието матиращо или фрост фолио. Названието пясъкоструйно идва от ефекта при залепване –  върху гладка повърхност  то наподобява бели ситни пясъчни частици, а ако се погледне от друг ъгъл имитира замръзнало заскрежено стъкло.

Поставянето на пясъкоструйно фолио за прозорци в служебните помещения се прави заради комфорта, дискретността и спокойствието на работното място и заради меката приглушена светлина, разсейвана от многобройните частици. Омекотената светлина не е дразнеща за очите и осигурява защита от UV лъчите на силното лятно слънце. Използва се и за ограничаване на видимостта в двете посоки, без това да пречи на осветеността на помещението.

Облепването на стъкла с матиращо пясъкоструйно фолио може да бъде цялостно или частично  – на фигури, линии или други форми. По тази причина може да се възприеме като част от цялостния интериорен дизайн. Може да съдържа лого, надписи или графичен печат.

Пясъкоструйното фолио се комбинира идеално с цветни, сиви или черни надписи. Най-ефектната визия се получава, когато материалът се използва като основа при широкоформатен печат. Отпечатаните изображения направо засияват на дневна светлина и създават усещане за лукс и комфорт.

Тъй като има няколко различни нюанса, пясъкоструйното фолио е подходящо не само за реклама, но и за декорация на витрини, прозорци, стъклени паравани или витражи. За реклама се поставят надписи, лого или букви с рекламно послание или с информационна цел.

В домашни условия, пясъкоструйно фолио се използва вместо щори или завеси за защита от силната слънчева светлина.

Матиращото пясъчно фолио е самозалепващо и има собствен лепилен слой, прилепен плътно за лицето и това го прави един от лесните начини за реклама или декорация. Препоръчително е почистване на стъклото преди  фолиото да бъде приложено върху него.

Пясъкоструйно фолио на цена, оптимална за възможностите, които предлага, е отлично решение за матиране на стъклата в офиси и домове. То  има UV защита и създава мека и приятна атмосфера в помещението.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас