Изберете страница

Реклама на хотел

Реклама на хотел – реклама за къща за гости – табелки с номера за хотел, светещи обемни букви.

За забележително представяне

За истинско блестящо представяне на даден обект е необходима подходяща, стилна и запомняща се реклама.  Градският хотел е олицетворение на финия начин на живот в урбанизирания град.

Каква реклама на хотел може да пресъздаде изтънчения усет за стил и класа, характерни за такъв тип обществено пространство? Само такава, която напомня с всеки елемент за симбиозата между лукс и градска среда и показва едно ново измерение на концепцията за изискан начин на живот.

Съвременен прочит

Една реклама на хотел не може да бъде просто надпис, рекламиращ сградата, а изражение на цялостното виждане на архитекти и проектанти за място, където класическите линии на строежа се преплитат с модерни акценти и предлагат съвременен прочит на познати архитектурни решения. В тази посока трябва да се обмисля визията на рекламния продукт – като допълнение на архитектурното решение.

Избор на материали

Изборът на материали за реклама на хотел е нужно да следва класическата линия на архитектурните форми и детайли в екстериора, както и интериора, в зависимост от приложението. Затова подборът на материали е важно да бъде в хармония с архитектурния замисъл на самия строеж.  Ако хотелът излъчва специален дух и атмосфера, луксозният иноксов материал е подходящо допълнение към цялостната визия. Простите решения при изчистена обща визия ще хармонират с представата за вътрешното пространство като място за непретенциозна почивка.

Хармония

Лукс

Интериорно приложение

Информация за екстериорно приложение

Устойчивост

Независимо какви материали ще се изберат, всяка реклама на хотел трябва да бъде устойчива на външни атмосферни влияния, в случай, че е за екстериорно приложение.

Различни функции

Дали рекламата ще бъде осветена и нощем ще грее в разноцветни светлини, приканвайки гостите да се отпуснат в релаксиращ изтънчен лукс, или ще изпълнява само основната си функция – да информира за наличие на хотел, е избор, който е нужно да бъде вплетен в цялостното решение за мястото за настаняване на гости.

Съответствие

Изборът на големина на надписа и шрифта на рекламното послание трябва да съответстват на представата за лукс и дискретност, какъвто има имиджът на всеки добър хотел.

Не се колебайте – свържете се с нас за реализация на Вашия замисъл!

Монтаж на реклама на хотел

Монтажът на повечето реклами на хотели се извършва с помощта на дистанционери за захващане към стени, конструкции или друга опора. Изискването е тя да бъде подчинена на нуждата от подходящ начин за позициониране на всяка реклама на хотел. Това спомага за уникалното излъчване на цялата сграда.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас