Изберете страница

Рекламен транспарант

Рекламен транспарант – цена, рекламни транспаранти за прозорци – печат на винили и транспаранти.

Полезна информация

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители с огромен имиджов ефект. Това е причината, поради която е широко застъпена в комуникационните канали на големите компании.

Рекламодателите използват билбордове, калкани, транспаранти и други мощни рекламни средства, за да разпостранят бързо нов продукт или услуга, да привлекат вниманието към нова промоция или да утвърдят бранд имиджа си.

Предимства

Предимствата на рекламните транспаранти се състоят в:

  • Ниската цена – за кратковременна реклама за предстоящо събитие. Най-доброто решение е ламиниран винил с печат.
  • Мобилност – могат да се ползват многократно, при периодични събития.
  • Бърз и лесен монтаж. Те са леки, могат да се навият на руло и така да се съхраняват или пренасят.
  • Широко приложение. С лекота се монтират на всякакви места, както и бързо и лесно се демонтират.

Примерен проект

За наш клиент, намиращ се на скоростна отсечка на столичен булевард, проектирахме и изработихме рекламна конструкция за опъване на рекламен транспарант с обща площ над 100 квадратни метра. Металната конструкция трябваше да бъде подсилена поради ветровитата площ, където трябваше да бъде опънат транспаранта. Скоростта на вятъра в случая беше с най-голяма роля за изчисляване параметрите на металната конструкция за рекламната площ. Материалът беше избран да бъде винилна мрежа, поради факта, че около обекта, производствено хале няма други сгради и постройки. За монтажа беше използвана автовишка поради факта, че това е височинен монтаж на реклама.

При голяма площ

Понякога рекламната кампания изисква да се покрие голяма рекламна площ с транспарант, качен на голяма височина. Тогава се налага да се монтират допълнителни съоръжения,  да се обмисли внимателно какви са възможностите на мястото за монтаж, времето на експлоатация и всички подробности, които могат да се окажат важни за безпроблемното използване на рекламния продукт.

Предимство на рекламодателя

Такова височинно рекламно съоръжение, разположено на голяма площ, дава предимство на рекламодателя, тъй като е видимо от големи разстояния и визуалната комуникация с настоящи и бъдещи клиенти е високоефективна.

Какво представлява?

Ще Ви презентираме предимствата на един от много използваните външни рекламни продукти – транспарантите. Рекламният транспарант представлява дълъг и тесен рекламен банер от винил с джобове в двата края. В джобовете се поставя тръба или летва и чрез въжета транспарантът се опъва хоризонтално над улица или друго място с интензивен трафик. Ако транспарантът е вертикален, той се нарича хоругва и се окачва и оставя свободно висящ с добавена тежест в долния край, а може да се прикрепи и към стена. За поставяне на надписи и изображения се използва техниката широкоформатен печат върху винил. Алтернативна технология е апликирането на плотерно изрязани надписи от ПВЦ фолио върху винил за тенти.

Транспаранти за прозорци

Предлагаме ви също така и транспаранти за прозорци.

Атрактивен имидж

Ще създадем за Вас атрактивно средство за имиджова реклама, за да се отличите с атрактивно представяне и да оптимизирате ценно пространство.

Височинен монтаж

Рекламна агенция ВИП реклама предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти опцията височинен монтаж на всякакви рекламни съоръжения посредством автовишка, стълби или или скеле.

Свържете се с нас на посочения телефон за контакт!

Материал за изработка

Материалът, от който се правят транспарантите – винил може да бъде обикновен ламиниран винил за реклами с предно осветяване. Той е устойчив на атмосферни влияния. Промазаният винил е с отлични качества за отпечатване, матова гладка повърхност, предназначен за дългосрочни реклами. Перфо винилът или винилната мрежа е с отлична устойчивост на вятър и затова се използва при големите транспаранти. Специализираният светещ винил е с отлични светещи характеристики и се използва за светещи трансперант над 3 метра.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас