Изберете страница

Реклами за магазин

Реклами за магазин – светещи реклами за магазин, външна реклама – надписи, фигури, обемни букви.

Полезна информация

Проучванията на пазара показват, че използването на външните и интериорни реклами за магазин увеличават приходите на търговските обекти, които са ги избрали за своя рекламна стратегия.

Те са един атрактивен начин за поява на магазина на светло, осветяват пътя към успеха.

Два вида

Външните реклами за магазини са представени в две модификации – светещи реклами за магазин и несветещи реклами.

Начин на изработка

Как се изработват светещи реклами за магазини? Всяка светеща реклама е едно инженерно творение и по тази причина не може да бъде създадено в масово производство, а се прави по индивидуален проект. Той се изработва според изискванията и визията на поръчителя за рекламния продукт, в зависимост от мястото, където ще се позиционира, планиран бюджет и цели и задачи на рекламната стратегия, на която ще служи. При конструирането на светещите реклами за магазини обикновено присъства метална конструкция – скелет от олекотени метални профили или дистанционер, на които се закрепват. Другият постоянен конструктивен елемент е електрическата инсталация, окабеляването, трансформаторите, които ще осигурят осветлението. Към тях се числят и осветителните тела, избрани от клиента – диоди, пури, крушки и други. Всички други конструктивни решения зависят от вида на светещата външна реклама за магазин, нужна на търговския обект, за който се изработва.

Несветещ вариант

Перфектен вариант за Вашия имидж

Всички реклами за магазин – най-вече светещите, но наред с тях и добре позиционирани несветещи реклами са перфектен вариант за имиджова реклама. Могат да се използват както за външната, така и за вътрешната рекламна стратегия на фирмите.

Необходимост

Търговският Ви обект не може да бъде забелязан без да се поставят реклами за магазин, които да направят магазина Ви запомнящ се.

Разгледайте нашата галерия!

Несветещ вариант

Вашият най-добър помощник

Кога е необходимо да се постави външна светеща реклама? Ако стартирате нов бизнес, или обновявате съществуващ вече и са ви необходими нови свежи идеи и вдъхновение, ефектните светещи реклами ще бъдат най-добрият помощник на бизнеса. Но дори впечатляващата реклама трябва да бъде добре обмислена, да се намери точният баланс, който е печелившата формула за момента. Светещата външна реклама за магазин привлича погледа към определения обект през нощта, както и на места, където е оживено откъм търговски обекти и поток от хора и е трудно да се възприеме многото информация на един път, за да се отсее необходимата. Има и случаи, в които без добре позиционирана реклама с достатъчно голям размер и добре изразени цветове е трудно обектът да бъде открит.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас