Продукти

Реклами
от винил

Реклами от винил, печат на винил на ниска цена, изработка и монтаж на рекламни пана на ниска цена.

Какво представляват рекламите от винил

Практиката на изработване на външни реклами показва, че най-масовите форми на този много популярен тип  реклама са винилните пана. Независимо дали става въпрос за рекламни бордове, нестандартни конструкции, покривни или фасадни реклами или обличане на сгради, изборът най-често се насочва към рекламите с винил.

Печатът на винилни пана стои в основата на рекламите с винил.Те са подходящи за организиране на имиджови рекламни кампании и успешно поставят Вашето послание на места, където то се наблюдава от много хора. Уникалният им вид, съчетан с големите им размери ги превръщат в изключително ефективни рекламни носители в градска среда. За атрактивната им визия допринасят често поставяни интересни акценти с изрязване на детайли от светлоотразително фолио или монтиране на допълнителни обемни елементи.

Масова медия

Печатът върху винил днес е от най-масовите медии в широкоформатния печат. Още с появата на първите големи принтери в България, печатът върху винилно платно стана търсена практика. Почти всички рекламни кампании се ориентираха към билбордове, калкани, транспаранти и други рекламни продукти с винил. След като печатът е положен върху  винила или винилната мрежа, те се ушиват според вида на конструкцията на рекламното съоръжение  – джобове или с капси.

Начини на монтаж

При билбордовете винилите се изпълняват с джобове и метални обтегачи, които ги изпъват максимално, за да стоят добре и да се виждат ясно. Друг начин е чрез алпийски въжета, които се вплитат между конструкцията и поставените предварително капси и изпъват платното или мрежата до постигане на желаната визия.

Възможности за винилно платно като реклама

От винилно платно се изработват и рекламни транспаранти, които са изключително атрактивно средства за реклама, поради това, че могат да се монтират на места, където не може да се постави рекламна табела – между сгради, между стени, между стълбове или на строителни скелета.

Какво се изисква при монтаж

Самото брандиране на фасадата или части от сградата представлява процес на опъване на винила върху съответната площ. Опъването на винила изисква екип от добре обучени специалисти – монтажисти, сертифицирани за работа по фасади на сгради, височинни монтажи и други специализирани дейности. Най-често монтажът се извършва на специално пригодени за това конструкции и самата технология на поставяне на винила зависи от конструкцията.

Характеристики на винилни реклами

Рекламите от винил обикновено са с голям размер, биват поставяни на видно място и са с уникален вид. Те са перфектен избор за маркетинг кампания.

b

Дизайн, който грабва окото

Монтират се на видно място

Голям размер

Качество

Качеството на изработка и монтаж на винилна реклама при нас е несравнимо. 

Точност

Гордеем се с големия брой удовлетворени клиенти от точността на реализация на вашите идеи.

Бързина

Всичко от начало до край в процеса на създаване на реклама от винил (в това число превръщане на вашата замисъл в нещо рално) се постига в кратък срок от време.

Рекламна агенция ВИП Реклама изработва и монтира винилни реклами според визията и изискванията на клиента. Създайте своята ВИП реклама с нас!

Защо да изберем винило пано за външна реклама?

Това е вариант на рекламиране с най-ниска цена и много предимства. Винилната реклама може да се постави върху почти всякаква повърхност или терен. Винилно пано може да се опъне върху рамка, винилът може да прикрие ограда с лош вид, така че той изпълнява и други функции освен рекламната. А ако е нужна видимост през паното, то плътният винил може да се замени с винилна мрежа(перфовинил). Бързото печатане върху платното и доброто качество и трайност на изображението при външни условия работят в полза на рекламата с винил.

Поради предимствата на фасадното брандиране с винил наш клиент от Перник избра за външна реклама на китайски магазин винилно платно. Фасадата на магазина почти цялостно е брандирана с винил, върху който са отпечатани различни изображения и надписи с  широкоформатен печат. Цялостната рекламна стратегия за този магазин включва и по-малки рекламни пана, поставени до обекта. Голямата площ, която заема цялостната реклама и ярките цветни изображения отличават магазина и го правят лесно забележим сред останалите сгради.

Проекти реклами от винил

Можете да разгледате завършените ни проекти.

Нека работата върху вашата винилна реклама започне
Изпратете ни запитване!

Ще получите отговор в кратък срок от време.