Контактна форма

  Реклами от винил

  Реклами от винил, печат на винил на ниска цена, изработка и монтаж на рекламни пана на ниска цена.

  Практиката на изработване на външни реклами показва, че най-масовите форми на този много популярен тип  реклама са винилните пана. Независимо дали става въпрос за рекламни бордове, нестандартни конструкции, покривни или фасадни реклами или обличане на сгради, изборът най-често се насочва към рекламите с винил.

  Печатът на винилни пана стои в основата на рекламите с винил.Те са подходящи за организиране на имиджови рекламни кампании и успешно поставят Вашето послание на места, където то се наблюдава от много хора. Уникалният им вид, съчетан с големите им размери ги превръщат в изключително ефективни рекламни носители в градска среда. За атрактивната им визия допринасят често поставяни интересни акценти с изрязване на детайли от светлоотразително фолио или монтиране на допълнителни обемни елементи.

  Печатът върху винил днес е от най-масовите медии в широкоформатния печат. Още с появата на първите големи принтери в България, печатът върху винилно платно стана търсена практика. Почти всички рекламни кампании се ориентираха към билбордове, калкани, транспаранти и други рекламни продукти с винил. След като печатът е положен върху  винила или винилната мрежа, те се ушиват според вида на конструкцията на рекламното съоръжение  – джобове или с капси.

  Самото брандиране на фасадата или части от сградата представлява процес на опъване на винила върху съответната площ. Опъването на винила изисква екип от добре обучени специалисти – монтажисти, сертифицирани за работа по фасади на сгради, височинни монтажи и други специализирани дейности. Най-често монтажът се извършва на специално пригодени за това конструкции и самата технология на поставяне на винила зависи от конструкцията. При билбордовете винилите се изпълняват с джобове и метални обтегачи, които ги изпъват максимално, за да стоят добре и да се виждат ясно. Друг начин е чрез алпийски въжета, които се вплитат между конструкцията и поставените предварително капси и изпъват платното или мрежата до постигане на желаната визия.

  От винилно платно се изработват и рекламни транспаранти, които са изключително атрактивно средства за реклама, поради това, че могат да се монтират на места, където не може да се постави рекламна табела – между сгради, между стени, между стълбове или на строителни скелета.

  Защо да изберем винилно пано за външна реклама?

  Това е вариант на рекламиране с най-ниска цена и много предимства. Винилната реклама може да се постави върху почти всякаква повърхност или терен. Винилно пано може да се опъне върху рамка, винилът може да прикрие ограда с лош вид, така че той изпълнява и други функции освен рекламната. А ако е нужна видимост през паното, то плътният винил може да се замени с винилна мрежа(перфовинил). Бързото печатане върху платното и доброто качество и трайност на изображението при външни условия работят в полза на рекламата с винил.

  Поради предимствата на фасадното брандиране с винил наш клиент от Перник избра за външна реклама на китайски магазин винилно платно. Фасадата на магазина почти цялостно е брандирана с винил, върху който са отпечатани различни изображения и надписи с  широкоформатен печат. Цялостната рекламна стратегия за този магазин включва и по-малки рекламни пана, поставени до обекта. Голямата площ, която заема цялостната реклама и ярките цветни изображения отличават магазина и го правят лесно забележим сред останалите сгради.

  Рекламна агенция ВИП Реклама изработва и монтира винилни реклами според визията и изискванията на клиента. Създайте своята ВИП реклама с нас!