Изберете страница

Рекламни надписи от фолио

Рекламни надписи от фолио – изработка на надписи от фолио, цени – изработка и монтаж.

С какво ще Ви помогнат?

Добрата реклама е важен момент в дейността на всяка фирма. Тя е Вашето послание към клиентите и партньорите Ви в бизнеса.

За да представите по най-добрия начин своята дейност пред партньорите си още при първото съприкосновение с Вашата фирма, ние от ВИП Реклама ви предлагаме като избор за Вашата витрина рекламни надписи от фолио. Нашата рекламна стратегия включва както изработка на надписи от фолио (както и монтаж), също така и матиране на стъкла и витрини. Те са отличен начин за брандиране и декоративно оформяне на панорамни стъкла, витрини и прозорци. Можете да украсите достъпно, елегантно и красиво не само Вашия търговски обект, но и служебния Ви автомобил.

Висококачествени фолиа

Ние от ВИП Реклама ще Ви осигурим висококачествени фолиа на световния лидер 3М.

Широк набор от фолиа

ВИП Реклама предоставя на клиентите си широк набор от фолиа: каст фолио за режещ плотер, специално транслуцентно фолио, светлоотразително, ламиниращо, трансперантно, фосфоресцентно, шаблонно, пясъкоструйно фолио, матиране на стъкла, перфофолио. За брандиране на витрини разполагаме с разнообразни витражни фолиа с широкоформатен дигитален печат. Друго приложение на фолиото е за светещи реклами, при което се използва транслуцентно фолио, което запазва цвета си при светене.

Рязане на фолио с плотер

В работата си използваме режещ плотер, с който можем да изработим прецизно, качествено и бързо Вашите рекламни надписи от фолио. Плотерното рязане на фолио е технология за изрязване на надписи за стъкла, която позволява да се правят апликации от няколко избрани цвята, като всеки отделен цвят се изрязва от отделен слой фолио. Надписите, получени чрез тази технология, са с голяма устойчивост при външни условия. Нашите клиенти ще получат компетентно съдействие при избора на вид фолио и шрифт за избрания надпис.

Атрактивно представяне

С нашето съдействие ще представите атрактивно и креативно различни промоции, вида на артикулите и услугите, които предлагате. Рекламните надписи от фолио с текст или фирмено лого, матирането на стъкла, витрини, прозорци или поставяне на фирмен знак, изпълнени от  ВИП Реклама, са гаранция за качество и оригиналност.

Защо Ви предлагаме рекламни надписи от фолио?

Фолиото е материал с достъпна цена, с висока трайност и здравина и лесен монтаж и демонтаж. В същото време е пълноценна рекламна стратегия, която не отстъпва по нищо на по-скъпи рекламни решения. Като Ваш партньор в начинанието да представите  запомнящо се  и оригинално своята фирмена дейност, ние от ВИП реклама ще направим така, че да привлечете и задържите вниманието.

Опит и професионализъм

Като опитни професионалисти, ние от ВИП Реклама ще изработим, монтираме и поддържаме Вашия рекламен надпис от фолио. Ще се съобразим с целите, които поставяте за Вашите рекламни послания. С добри идеи и оригинални решения, с прецизност и опит ще отговорим на Вашите очаквания.

Успешна реализация

Вашата идея ще бъде успешно реализирана от екипа ни от професионалисти, който ще предложи за Вас индивидуален дизайн за витрина, прозорец, матирано с фолио стъкло или брандиране на автомобил.

Цени

За да ви дадем конкретна оферта се нуждаем от детайлите на Вашата поръчка. Свържете се с нас!

Ще направим Вашето бизнес място широко известно, ако изберете нас за свой партньор в рекламната си кампания. Разгледайте галерията ни!

Решения за Вашия фирмен автомобил

Имаме отлични решения и за Вашия фирмен автомобил. Разполагаме с широка гама фолиа, специално предназначени за брандиране на автомобили. Този начин на реклама доби широка популярност сред фирми и компании, защото движещата се ярка реклама привлича  неизменно вниманието и се запомня лесно. Специалните автомобилни фолиа придават на фирменото превозно средство оригинален вид, отличават го от огромния поток движещи се автомобили, бусове, камиони поради голямото разнообразие от цветове и текстури, както и посланието, което носи този тип реклама. Все повече фирми разчитат на брандирането на служебните си автомобили с фолиа, за да наложат своята търговска марка. Наред с изтъкнатите предимства това е бързо осъществим и евтин вариант за реклама.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас