Продукти

Рекламни
Надписи

Рекламни надписи от фолио, изработка на надписи от фолио, рекламни пана от винил на ниска цена.

Какво представлява продуктът Рекламни надписи

Търсите ли високо ниво на креативност, новаторски рекламни похвати и решения, които да превърнат продуктите или услугите, които предлагате, в предпочитани на пазара?
Ние от ВИП Реклама ще придадем ново измерение на Вашата рекламна кампания. Ще направим за Вас различната реклама. Такава, каквато ще напомня непрекъснато за Вашето рекламно послание, за лицето на Вашия бранд. 

Нашата рекламна агенция не просто изработва рекламни продукти, които да ви представят, но ги превръща в марка, която заслужава да бъде избрана. С индивидуален подход към задачите, с високо качество на вложените материали, с безупречно изпълнение и конкурентни цени, ВИП Реклама може да бъде Ваш надежден партньор в изискания свят на рекламата. Има няколко основни варианта за изработка на рекламни надписи.

Надпис с фолио

Един от видовете е надпис с фолио, при който избраният текст се изразява от фолио с желаната големина, цвят и шрифт. С рязането на фолио могат да бъдат постигнати различни форми и цветове на зададения текст. Предимствата на тази технология са ниската цена и голямата трайност на надписите при атмосферни условия навън.

Гравиран надпис

 Изрязване на надписи с рутерЛазерно гравиране. С рутер фреза се режат надписи и лога от твърди материали -ПВЦ, плексиглас, еталбонд с дебелина до 30 мм. Лазерното рязане осигурява завършен вид на рекламното изделие без допълнителна обработка. Надпис от фолио за стена или фототапет.

Надпис изображение

Друг вид е печат на фолио, на който има изобразен текст, надпис, картинка, лого или послание. Предимството на графичния и пълноцветен печат е, че файлът може да съдържа разнообразни цветове, преливащи тонове, полутонове и ефекти, без да се оскъпява цената. Надписът може да бъде защитен допълнително чрез ламиниране.

Светещ или несветеш надпис

За да повишите ефективността и търсенето на продуктите си, едно от нашите предложения е рекламен надпис, светещ или несветещ, по Ваш избор.

Атрибути на рекламните надписи

Атрибутите на рекламните надписи са най-различни в зависимост от вида надпис (има голям брой разновидности). Общите качества за всички са: естетика, спомагат добавянето към имиджа на вашата фирма, указателна функция. Рекламните надписи с добър дизайн привличат потенциални клиенти към вашия бизнес.

b

Естетика

Указателна функция

Привличат потенциални клиенти

3D букви

Използва се при интериорните рекламни надписи, където видимите части от стените в помещението могат да бъдат използвани за отправяне на рекламни послания. Интересна реклама е за заведения с денонощен режим на работа, където клиантелата е постоянна и рекламните послания са атрактивен начин за комуникация с присъстващите. Най-внушителен е обемният надпис, при който може да се варира с дистанциране на текста от стена, фасада, основа или друга опора чрез помощни средства, с които се създава ефект на допълнителен обем на 3D буквите, логото и надписа. 3D надписите могат да се оформят чрез преливане на цветове и ефекти като това е най-добрата визия за интериорен надпис в хотел, офис, магазин или рецепция. Светещите рекламни надписи са основната сила в рекламните надписи. Те работят за клиентите 24 часа в денонощието с ефектна визия през деня и светещ образ през нощта.

Използване на метална конструкция

Много подходящи са за нощни заведения, както и за тези с непрекъснат режим на работа. Материалите, от които се изработват, са разнообразни, а възможностите за осветяване включват целия спектър от използвани светлинни ефекти. Най-често изработвани надписи са тези за магазини, офиси и ателиета от цветно, рязано на плотер фолио, с което се постигат отлични резултати и форми на избраните от Вас надписи и текстове по витрини и стъкла, стени и декоративни елементи и други възможности за креативно фирмено представяне. Към рекламните надписи се причисляват и тотемите, които се изработват както светещи, така и несветещи и главната им функция е да указват и привличат вниманието към даден обект. Задължителни са за бензиностанции, заведения, офис сгради или големи магазини. Изработват се от метална носеща конструкция, която е съобразена с това, че ще бъде изложена на сурови външни климатични условия и заради това се прави от качествени материали.

PVC фолио

Тези рекламни надписи са с голяма дълготрайност, до 5 години. Интересна подробност е, че рекламните тотеми се правят не само за външна, но и за вътрешна реклама. Винил, плексиглас, в комбинация с еталбонд и алуминиеви профили са материалите за изработка на тотемни надписи. На какви повърхности се поставят рекламни надписи? Отговорът на този въпрос е – практически на всякакви повърхности. Надписи с PVC фолио се лепят върху стъклени витрини, табели, прахово боядисани повърхности. Автомобилното фолио с надписи се изрязва и поставя върху повърхности с неправилна форма, каквито са автомобилните. Може да се поставят и върху подови покрития, като се избират материали с висока износоустойчивост, издържащи на стъпване върху надписа. По-неочаквани, но пък много бюджетни са текстилните реклами. Те са по-евтини от винилните реклами заради разликата в цената на плата и винила и се използват при по-кратки рекламни кампании.

Ако търсите рекламни надписи – тук е най-доброто място на което сте могли да попаднете.

Рекламни надписи с LED осветление

Те имат и предимството да се вграждат в ниши и да се осветяват с LED модули. Леката им конструкция ги прави удобни за използване. Бързо се изпъват върху конструкцията, лесно се преместват и позиционират на друго място. По-често се използват за изображения, но рекламните надписи върху текстил също са все по-добра и търсена опция за реклама. Рекламни пана, стъклени табели, месингови рекламни надписи, рекламни надписи от благородни метали, съчетаване на различни материали – опциите за рекламни надписи са безброй и удовлетворяват всякакви изисквания. Фирма ВИП Реклама изработва всички видове външни и вътрешни рекламни надписи. Агенцията ни предлага затворен цикъл на обслужване – проектиране, консултации, дизайн, конструктивни решения, изработка, монтаж и поддръжка. С ВИП Реклама ще работите на професионално ниво на обслужване и комуникация. Запознайте се с работата ни на нашия сайт.

Проекти, свързани с рекламни надписи

Хвърлете един поглед върху завършените ни с професионализъм проекти.

Нека реализацията на проекта ви започне
Свържете се с нас!

Ще получите отговор скоро.