Изберете страница

Рекламни надписи

Рекламни надписи – запалки, химикали, за фризьорски салон, надпис за кола – всичко за рекламни надписи.

Рекламни надписи
Рекламни Надписи

Какво предлагаме?

Ние от Випреклама предлагаме рекламни надписи с ПВЦ фолио, винилови рекламни надписи на добри цени с високо качество и бързина за производство на поръчката. Ние поставяме рекламни надписи за фризьорски салон, заведения, магазини. Рекламните надписи могат да бъдат изработени от фолиа, плоскости, с обем на букви, образуващи рекламен надпис. Изработката на рекламни надписи може да бъде съчетание от различни видове материали, като по този начин може да се постигне светещ ефект. Рекламните надписи тип несветещи обемни букви са подходящи за хотели, клиники, ресторанти, магазини, фризьорски салони и други обществени сгради.

Други видове надписи

Разгледайте другите ни страници!

Надпис за кола

Разгледайте страницата ни за надпис за кола!

Светещи надписи за стена

Хвърлете поглед върху нашата статия за светещи надписи за стена!

Галерия

Вижте нашата галерия!

Рекламни Надписи
Рекламни Надписи
Рекламни Надписи
Рекламни Надписи

С ВИП Реклама ще работите на професионално ниво на обслужване и комуникация.

За лицето на Вашия бранд

Ние от ВИП Реклама ще придадем ново измерение на Вашата рекламна кампания, ще направим за Вас различната реклама. Такава, каквато ще напомня непрекъснато за Вашето рекламно послание, за лицето на Вашия бранд. Нашата рекламна агенция не просто изработва рекламни продукти, които да ви представят, но ги превръща в марка, която заслужава да бъде избрана.

Уникална реклама

Отличаваща се марка

Рекламни Надписи
Рекламни надписи

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

За фирмите

По време на новогодишните празници всяка фирма иска да се покаже сред колеги и партньори като се използват запалки с надпис, химикалки, химикалки с надпис, ключодържатели и други рекламни материали с рекламни надписи. Те спадат към сувенирната реклама. Химикалката с надпис рекламира бранда на Вашата фирма и/или дейност.  Рекламни надписи можем да срещнем навсякъде около нас: в ежедневието, на работа и на почивка. Чрез рекламни надписи можем да привлечем вниманието на потенциални клиенти. Изработката им се изпълнява в сравнително кратки срокове. Едни от най-разпространените рекламни надписи са надписите от фолио по витрини, прозорци, стъкла. Този вид рекламни надписи се осъществяват с помощта на рязано цветно фолио или печатна медия.

Вътрешна или външна реклама

Рекламните надписи са вид външна или вътрешна реклама. С рекламните надписи давате душа на магазин, офис, студио или   офис. Рекламните надписи позволяват голям спектър за монтиране, като надписи на ламарина, надписи на ограда, надписи от фолио на стена, надписи на табела, табела за гараж, надписи на стъкла, витрини, надписи на огледала, надписване на хартиени торбички, както ние правим и надписване на фирмени и лични автомобили. Надписите дават възможност и предлагат информация на минаващите хора. Надпис за хотел  се осъществява чрез фолио на табела или директно самозалепващо фолио на стената. Надписи с пвц фолио на широчина над 122 см. Предлагаме на свои клиенти, колеги и партньори. Външна реклама с надписи от рязано фолио и външна реклама от печатано и ламинирано фолио, Плотерно рязане на символи, знаци, стрелки, лога, текстове и чертаене на шаблони върху хартия за шаблон. Изработка на транспортна реклама, като транспортната реклама е сигурен начин да покажеш с какво се занимаваш и какво предлагаш сред всички участници в движението по пътищата. Печатна реклама е рекламата с най-висок успех при рекламата за мол, магазин, ателие, фризьорски салон, реклама за магазин в мол се нуждае от изработка на визитки, флаери и брошури.рекламата за магазин, цех, ателие и фризьорски салон може единствено и само да докара клиенти. Рекламата като различни видове е ефектен начин да си докарате повече клиенти и успехи.

Новаторство

Търсите ли високо ниво на креативност, новаторски рекламни похвати и решения, които да превърнат продуктите или услугите, които предлагате, в предпочитани на пазара?

Индивидуален подход

С индивидуален подход към задачите, с високо качество на вложените материали, с безупречно изпълнение и конкурентни цени, ВИП Реклама може да бъде Ваш надежден партньор в изискания свят на рекламата.

Ефективност

За да повишите ефективността и търсенето на продуктите си, едно от нашите предложения е рекламен надпис, светещ или несветещ, по Ваш избор.

Видове

Има няколко основни варианта за изработка на рекламни надписи.

Надпис с фолио

Един от видовете е надпис с фолио, при който избраният текст се изразява от фолио с желаната големина, цвят и шрифт. С рязането на фолио могат да бъдат постигнати различни форми и цветове на зададения текст. Предимствата на тази технология са ниската цена и голямата трайност на надписите при атмосферни условия навън.

Печат на фолио

Друг вид е печат на фолио, на който има изобразен текст, надпис, картинка, лого или послание. Предимството на графичния и пълноцветен печат е, че файлът може да съдържа разнообразни цветове, преливащи тонове, полутонове и ефекти, без да се оскъпява цената. Надписът може да бъде защитен допълнително чрез ламиниране.

Лазерно гравиране. Изрязване на надписи с рутер

С рутер фреза се режат надписи и лога от твърди материали -ПВЦ, плексиглас, еталбонд с дебелина до 30 мм. Лазерното рязане осигурява завършен вид на рекламното изделие без допълнителна обработка.

Надпис от фолио за стена или фототапет

Използва се при интериорните рекламни надписи, където видимите части от стените в помещението могат да бъдат използвани за отправяне на рекламни послания.

Внушителен обемен надпис

Най-внушителен е обемният надпис, при който може да се варира с дистанциране на текста от стена, фасада, основа или друга опора чрез помощни средства, с които се създава ефект на допълнителен обем на 3D буквите, логото и надписа. 3D надписите могат да се оформят чрез преливане на цветове и ефекти като това е най-добрата визия за интериорен надпис в хотел, офис, магазин или рецепция.

Светещи рекламни надписи

Светещите рекламни надписи са основната сила в рекламните надписи. Те работят за клиентите 24 часа в денонощието с ефектна визия през деня и светещ образ през нощта. Много подходящи са за нощни заведения, както и за тези с непрекъснат режим на работа.

Креативно фирмено представяне

Най-често изработвани надписи са тези за магазини, офиси и ателиета от цветно, рязано на плотер фолио, с което се постигат отлични резултати и форми на избраните от Вас надписи и текстове по витрини и стъкла, стени и декоративни елементи и други възможности за креативно фирмено представяне.

Какво изработваме?

ВИП Реклама изработва всички видове външни и вътрешни рекламни надписи. Агенцията ни предлага затворен цикъл на обслужване – проектиране, консултации, дизайн, конструктивни решения, изработка, монтаж и поддръжка.