Изберете страница

Рекламни стикери

Рекламни стикери – стикер с име, стикер гараж не паркирай, стикери за кола, за стена, по поръчка, стъкло, мотор, врата, джипове.

Какво предлагаме

Разгледайте страниците ни на тема рекламни стикери!

Стикери за стена

Хвърлете поглед върху страницата ни за стикери за стена!

Стикери по поръчка

Разгледайте страницата ни за стикери по поръчка!

Ако се цели едновременно ефектна и бюджетна рекламна стратегия, най-подходяща е тази с рекламни стикери. Те не изискват специална поддръжка и се запомнят веднага.

Интересна и лесна за осъществяване реклама е със стикери, изработени от цветно фолио в два цвята, както и лого, които се апликират на витрината на даден обект. С помощта на стикери може да се създаде интересна, забавна и силно отличаваща се визия на обекта.

Устойчивост на УВ лъчи

Стикерите са устойчиви на UV лъчи, на температурни промени, на мокрене с вода и миещи препарати. Имат дълъг живот при експлоатация и са евтин вариант за рекламно послание. Рекламните стикери дават възможност за изработка на всякакви силуети за даден обект. Чрез подчертаването с контур в различни цветове се дава ясна представа за целта на рекламата чрез детайл на рекламното фолио. При добър подбор на цветовете на фолиото се придава индивидуален стил, който грабва интереса на всеки клиент. Има и стикери за лични цели и употреба.

Стикер с име

Как се прави стикер с име? Това е продукт за интериорна украса. Такъв продукт се изработва като върху ПВЦ самозалепващо фолио се отпечатват желаните букви, най-често с името на дете. Той се прави с висока резолюция на печат с екосолвентни мастила. След това буквите се изрязват по контур на режещата машина – плотер. Изрязването с плотер става много бързо и е изключително прецизно, тъй като процесът се управлява по компютърен път. Фолиата, върху които се печати, могат да бъдат бели, полупрозрачни, прозрачни, металикови, така че да отговорят на всякакви рекламни замисли. Надписът с името се поставя на желаната повърхност, най-често на стената над леглото. Може да се създаде цяла картина с изображение и име.

Стикер гараж не паркирай

Най-често се среща стикер гараж не паркирай, който е надпис за външна употреба. Такъв надпис е удачен избор за изпращане на послание, защото е устойчив на UV лъчи, на температурни промени, на мокрене с вода и миещи препарат. Има дълъг живот при експлоатация и е евтин вариант за посланието, което се забелязва лесно.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас