Изберете страница

Рекламни табели

Рекламни табели – цени за изработка, пловдив, варна, за заведения, рекламна табела цена, тротоар, софия, за магазин, на фасада.

Рекламни табели
Рекламни Табели

Видове

Видовете рекламни табели могат да бъдат: светещи, несветещи, информационни, указателни, забранителни, тротоарни и други.

Изработка

Спрямо вида рекламна табела може да бъде използван материал като алуминий, плексиглас, еталбонд, ламарина, дори и стъкло. При рекламните табели стандарт за размер в повечето случаи не се използва. Стандартните рекламни табели са силно ограничени откъм оригиналност на идеи. Ние от Випреклама предлагаме рекламна табела с нестандартен дизайн, била тя светеща или несветеща, за фасада, заведения или магазин. Друг вид рекламна табела е тротоарната табела. Тя спада към стандартните такива и няма впечатляващо въздействие, но за употреба с цел упътване или промоция е перфектния вариант.

Информационни табели

Предлагаме Ви рекламен продукт информационни табели.

Табели за КОВИД

Разгледайте страницата ни за табели за ковид!

Табела с надпис

Хвърлете поглед върху нашата страница за табела с надпис!

Табела за улица

Разгледайте страницата ни: табела за улица!

Табела за магазин

Разгледайте страницата ни за табела за магазин!

Табела с номер за къща

Можете да видите нашата страница за табела с номер за къща.

Влизането забранено табела

Имате възможността да разгледате страницата ни: „влизането забранено табела„.

Табела за офис

Предлагаме Ви изработка и монтаж на табела за офис.

Табели за сватба

Вижте изработената от нас страница за табели за сватба!

Светлоотразителни табели

Можете да разгледате нашата страница за изработка и монтаж на светлоотразителни табели.

Галерия

Разгледайте нашите проекти!

Рекламни Табели
Рекламни Табели
Рекламни Табели
Рекламни Табели

Ние предлагаме изработка и монтаж на рекламни табели както в територията на София, така и в голяма част от градовете в България – Пловдив, Варна, Русе, Бургас и пр.

Предназначение

Предназначението на всяка една табела е в няколко основни варианта: указателна, насочваща, светеща, тип борд, табела продава се, както и масивни табели с конструкция.

Рекламни Табели
Рекламни табели

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Цени

Поради вариращите местоположение, начин на изработка, материали, начини на захващане и местоположение на монтаж, както и начина на експлоатация, не можем да дадем точна цифра в случай, че не сме запознати с тънките детайли на Вашата идея.

Заявете Вашия бранд

Знаете ли, че думата „ реклама” произлиза от латински и означава „заявявам високо”?  Ако искате да заявите високо името на Вашата фирма, то начинът е чрез подходяща рекламна стратегия. Днешният рекламен пазар е изключително динамичен, непрекъснато се развива и дава все повече нови възможности за представяне на собствената марка. Трябва само да изберете най-подходящата за Вашето рекламно послание.

Най-бързата реклама

Най-бързата реклама е с помощта на табела.

Популярна реклама

Рекламата на брандове чрез табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост на рекламния пазар. Затова табелите са популярни рекламни средства, които намират изключително широко приложение практически навсякъде в интериора и екстериора. Това е първата стъпка, която предприема всеки прохождащ бизнес – да заяви своята поява чрез рекламна табела.

Видове табели според преносимост

Предлагат се табели, изработени по стандарт в няколко утвърдени размера, като предимството им е ниската цена и високото качество. Те биват стенни или преносими, обикновено с две лица и се поставят така, че да се виждат и от двете страни. Всички останали табели се произвеждат по индивидуален проект, с персонален дизайн и размери, зададени от клиента.

Видове табели според приложение

Според своето приложение рекламните табели се произвеждат от различни материали. Най-често използваните материали са:

  • Табели от ПВЦ

Подходящи са повече за интериора, или за места в екстериора без директна слънчева светлина поради спецификата на материала. Те са с добро качество и ниска себестойност и са водоустойчиви.

  • Табели от еталбонд

Устойчиви на всякакви външни условия, а дебелината на борда е по избор на клиента. Тези рекламни продукти имат луксозен вид поради дебелината на борда.

  • Табели от винил

Винилното пано може да бъде опънато върху рамка или директно монтиран върху фасада или решетка. Те са без ограничение в размера и на конкурентна цена.

Според избора на рекламно представяне табелите са светещи и несветещи.

  • Светещи табели

Това са реклами с вътрешно осветление(светодиоди, луминисцентно или LED осветление) Те са изключително ефектни, с висока рекламна стойност и са предпочитани в рекламната стратегия на фирмите.

  • Несветещи табели

Рекламни продукти, изработени от широка гама материали според мястото, където ще бъдат поставени и служат най-вече за информиране на клиентите за местонахождението и същността на работата в рекламирания обект. Те са непретенциозни, но с висока ефективност и ниска цена.

Успешност и популярност на рекламни табели

Рекламната табела е най-успешният и най-популярният вид реклама. Тя ще увеличи броя на клиентите чрез информацията за дейността на фирмата, за промоциите и намаленията, които се правят. Тя е първата стъпка към успеха на Вашия бизнес. Неслучайно се използва за цялостно брандиране на всякакви обекти. Възможностите пред този тип реклама са безбройни, границата е само Вашето въображение.

Ние работим за Вас

Рекламна агенция ВИП Реклама изработва всякакъв тип рекламни табели по индивидуална поръчка с визия по идея на клиента. Влагаме висококачествени материали по Ваш избор. Изработката е прецизна, както и монтажът, а гаранционното обслужване ще осигури Вашето спокойствие и сигурност в качеството на рекламните Ви продукти. Разгледайте сайта ни, запознайте се с реализираните ни проекти. Можете да представите своите идеи, които да реализираме, или да се доверите на нашето въображение. Ние работим за Вас!