Контактна форма

  Рекламни табели

  Рекламни табели, рекламни надписи на ниска цена. Изработка на забранителни знаци, указателни знаци, информационни и забранителни табели.

  Знаете ли, че думата „ реклама” произлиза от латински и означава „заявявам високо”? Ако искате да заявите високо името на Вашата фирма, то начинът е чрез подходяща рекламна стратегия. Днешният рекламен пазар е изключително динамичен, непрекъснато се развива и дава все повече нови възможности за представяне на собствената марка. Трябва само да изберете най-подходящата за Вашето рекламно послание.
  Най-бързата реклама е с помощта на табела. Рекламата на брандове чрез табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост на рекламния пазар. Затова табелите са популярни рекламни средства, които намират изключително широко приложение практически навсякъде в интериора и екстериора. Това е първата стъпка, която предприема всеки прохождащ бизнес – да заяви своята поява чрез рекламна табела. Предлагат се табели, изработени по стандарт в няколко утвърдени размера, като предимството им е ниската цена и високото качество.

  Материали, използвани при изработката на рекламна табела

  Те биват стенни или преносими, обикновено с две лица и се поставят така, че да се виждат и от двете страни. Всички останали табели се произвеждат по индивидуален проект, с персонален дизайн и размери, зададени от клиента. Материали. Според своето приложение рекламните табели се произвеждат от различни материали. Най-често използваните материали са:
  – Табели от ПВЦ. Подходящи са повече за интериора, или за места в екстериора без директна слънчева светлина поради спецификата на материала. Те са с добро качество и ниска себестойност и са водоустойчиви.
  – Табели от еталбонд. Устойчиви на всякакви външни условия, а дебелината на борда е по избор на клиента. Тези рекламни продукти имат луксозен вид поради дебелината на борда.
  – Табели от винил. Винилното пано може да бъде опънато върху рамка или директно монтиран върху фасада или решетка. Те са без ограничение в размера и на конкурентна цена.

  Видове рекламни табели – светещи, несветещи

  Според избора на рекламно представяне табелите са светещи и несветещи.
  – Светещи табели. Това са реклами с вътрешно осветление(светодиоди, луминисцентно или LED осветление) Те са изключително ефектни, с висока рекламна стойност и са предпочитани в рекламната стратегия на фирмите.
  – Несветещи табели. Рекламни продукти, изработени от широка гама материали според мястото, където ще бъдат поставени и служат най-вече за информиране на клиентите за местонахождението и същността на работата в рекламирания обект. Те са непретенциозни, но с висока ефективност и ниска цена.
  Рекламната табела е най-успешният и най-популярният вид реклама. Тя ще увеличи броя на клиентите чрез информацията за дейността на фирмата, за промоциите и намаленията, които се правят. Тя е първата стъпка към успеха на Вашия бизнес. Неслучайно се използва за цялостно брандиране на всякакви обекти. Възможностите пред този тип реклама са безбройни, границата е само Вашето въображение.
  Проектиране, изработка и монтаж

  Дизайн на табела

  Дизайнът на табелите се съобразява с вида на търговския обект, фасадата на сградата и изискването за ясна и точна информация, предоставяна чрез продукта. Изчистеният дизайн, ярките и контрастни цветове и интересните конструктивни решения са най-характерните моменти при изработката на табелите.
  При монтажа се съобразяват характера на сградата, възможностите за бърз, опростен, но качествен монтаж и безпроблемната експлоатация на светещата табела. Монтажът трябва да бъде съобразен с особености като хидроизолацията по покриви и фасади, електрически мощности, добър външен вид на конструкциите, конзолите и други елементи.
  При проектирането се взимат предвид всички допълнителни изисквания на поръчителите като датчици за светлина, часовници, микропроцесорни управления и други.
  Трайността на табелите зависи от качеството на вложените материали. Алуминиевите системи, които се използват, са защитени от корозия. Специалните канали и пера, с които се правят, не позволяват на влагата да влиза в табелите.

  Използване на винили и фолиа

  Елементите на електрическата инсталация при светещите модели са по стандарти за качество и безопасност. Винилите и фолиата са с голяма трайност и гарантират ярко и контрастно изображение.
  Системите алуминиеви профили, които се използват при изработката на много рекламни табели позволяват не само качествена, но и бърза изработка. Възможностите за грешки са сведени до минимум с този материал. В същото време видът е отличен. При използване на пълноцветен печат надписите не избеляват и не променят цвета си при нощен режим на работа, защото силата на осветяването им е съобразена с факта ,че рекламният надпис ще бъде използван и през нощта.

  Правилен избор на рекламна табела

  Как да изберем правилната рекламна табела? Изборът зависи от рекламната стратегия на фирмата или обекта, който ще се представя с табелата. Дизайнът, материалите, мястото на монтажа са предпоставките, които ще направят така ,че рекламният продукт да популяризира услугите или продукцията, която се предлага. За да бъде запомнена и разпознавана.
  Рекламна агенция ВИП Реклама изработва всякакъв тип рекламни табели по индивидуална поръчка с визия по идея на клиента. Влагаме висококачествени материали по Ваш избор. Изработката е прецизна, както и монтажът, а гаранционното обслужване ще осигури Вашето спокойствие и сигурност в качеството на рекламните Ви продукти. Разгледайте сайта ни, запознайте се с реализираните ни проекти. Можете да представите своите идеи, които да реализираме, или да се доверите на нашето въображение. Ние работим за Вас! Проверете другата ни страница!