Контактна форма

  Рекламни услуги софия – проектиране, изработка и монтаж на вътрешни и външни реклами. Задоволяване на потребностите на клиентите.

  Рекламни услуги

  Какво представлява понятието “Рекламни услуги”?

  Понятието Рекламни услуги включва редица дейности. Тези дейности биват извършени от фирмите за изработка на реклами. Най-общо това е проектиране, изработка и монтаж на вътрешни и външни рекламни продукти. Тук влизат обикновено и ремонтът на реклами в гаранционен срок. Също и поддръжка на рекламите в периода извън гаранцията. Ако трябва да посочим къде е началото на една рекламна услуга, то ще я открием още в концепцията. Във визията за постигане на целите. А това обикновено е задоволяване на потребностите на клиентите от всякакъв вид дейности от сектора на рекламите. Фирма Хорос 5 е млада, но придобива все по-голяма популярност в рекламния бранш. Това стана възможно, защото за нашата фирма професионалното отношение към всеки клиент е на първо място. Всеки клиент е важен, всяка поръчка е важна. В нашата работа клиентът е сътрудник на фирмата и неговите идеи се възприемат, обсъждат и реализират.

  Примери за рекламни услуги

  В термина рекламна услуга в рекламния бранш се включва: Оглед, вземане на размери, разработване на проект, избор на материали, производство, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Това е цялостна концепция, която осигурява надеждна и качествена реклама. Консултантските услуги преди реализиране на всеки проект са основата, върху която фирмата стъпва, за да започне производствен процес. Всичко в рекламата започва от дизайна.Визията е в основата на постигане на рекламните цели. Когато визията на продукта е привлекателна, това гарантира интерес и добра продажба, ако зад приятната визия стои истинско качество. Дизайнерски услуги предлага всяка фирма, изработваща реклами. Ако нямате своя идея как да изглежда Вашият рекламен продукт, обърнете се към производителя. В екипа има специалисти, които ще Ви предложат най-доброто решение. Към рекламните услуги обаче се включват и дейности, които не се отнасят основно към цялостно реализиране на рекламен проект. Те са отделни сами за себе си. Ще се спрем на тях.

  С какво разполагаме ние?

  За своята работа фирмите закупуват машинен парк и оборудване, които са ключът към високия стандарт в обслужването. Възможностите на професионалните машини позволяват да се предлагат различни услуги извън извършваните при производството на всяка поръчка. Фирма Хорос разполага с плотер за рязане от най-ново поколение, който може да реже фолио с широчина 126 см. Затова предлагаме услугата рязане на надписи с голяма широчина на материала. За тениски, шапки, работни облекла и други потребности. Същата машина може да чертае шаблони след смяна на резеца, който реже фолиото с химикал. Можете да поръчате при нас услугата разчертаване на шаблон на хартия или тънък картон с голяма ширина на листа. Имаме професионалните принтери, с които се правят различни видове печати и изображения за рекламните цели на всеки продукт. Те могат да се използват за печат.на визитки и флаери или на листовки от бяла и цветна хартия. Също на менюта или други печатни рекламни материали.

  Височинен монтаж

  Много често изработените реклами трябва да се монтират на високо. Тогава се извършва височинен монтаж, който може да стане със стълба или скеле при по-малка височина. Или с автовишка или с помощта на алпинисти, когато става въпрос за покривни или подпокривни реклами на високи сгради. Тези дейности спадат към рекламните услуги. Могат да бъдат поръчани на фирмите за изработка на реклами при нужда от демонтаж и ремонт. Също и преместване на готова реклама на друго място. Всяка фирма, специализирана в производство и монтаж на рекламни продукти, изработва и опъва реклами от винил. При нас може да се поръча услугата опъване на винил. Винилът не е изработен от нас, както и реклама с фолио, което е на клиента. При много рекламни продукти се налага изработка на метални конструкции или дистанционери за монтиране на рекламата според проекта. Фирмите за изработка на реклами могат да извършат услугата изработване на метална конструкция за реклама.

  Светещи кутии

  Също може да се извърши изработка на светещата кутия за светеща реклама. Красивите и стилни реклами, които изработва фирма Хорос, както и разнообразието от рекламни услуги, които предлагаме, са причина да спечелим клиенти и извън границите на страната. В Белгия, Англия, Унгария, Австрия, Германия нашите рекламни продукти се радват на успех.
  Нашата фирма не спира да се развива и обновява своя машинен парк, разширявайки услугите, които предлага. Нова услуга е машинното огъване на бордовете на светещи обемни букви. Това е високоефективно решение, с което се постига супер висока прецизност на изработваното изделие, без неточности, изразяващи се в луфтове. Машината, с която се извършва услугата, е с цифрово програмно управление и това изключва всякакви грешки, заради изключването на човешкия фактор в работата. След точното изрязване, машината прецизно огъва материала по зададената форма. Радиусът на огъване е впечатляващ, а пневматичното захващане повишава точността на процеса.

  Светещи обемни букви

  Благодарение на тази иновационна технология се повишава не само точността, но и производителността.Впечатляващото в тази услуга е възможността за изработка на малки лимитирани серии и така не само малките, но дори единичните тежки или сложни бройки са икономически изгодни. Освен това известно е, че обемните букви, които представляват най-атрактивният вид реклама, са впечатляващи именно с дълбочината, обема на буките, а новата технология постига точно това – работи с изключително широк диапазон на размерите на материала, което позволява да се изпълнят най-смелите дизайнерски замисли. Тази технология е налична във фирмата ни и ние предлагаме услугата машинно огъване на обемни букви, като гарантираме бързо, качествено и бюджетно изпълнение.