Изберете страница

Рекламни услуги

Рекламни услуги – брандиране на автомобили и витрини, широкоформатен печат, изработване на табели – всички видове рекламни услуги.

Рекламни услуги
Рекламни Услуги

Какво представляват рекламните услуги

Понятието рекламни услуги включва редица дейности. Тези дейности биват извършени от фирмите за изработка на реклами. Най-общо това е проектиране, изработка и монтаж на вътрешни и външни рекламни продукти. Тук влизат обикновено и ремонтът на реклами в гаранционен срок. Също и поддръжка на рекламите в периода извън гаранцията. Ако трябва да посочим къде е началото на една рекламна услуга, то ще я открием още в концепцията. Във визията за постигане на целите. А това обикновено е задоволяване на потребностите на клиентите от всякакъв вид дейности от сектора на рекламите. Фирма ВИП Реклама е млада, но придобива все по-голяма популярност в рекламния бранш. Това стана възможно, защото за нашата фирма професионалното отношение към всеки клиент е на първо място. Всеки клиент е важен, всяка поръчка е важна. В нашата работа клиентът е сътрудник на фирмата и неговите идеи се възприемат, обсъждат и реализират.

Какви рекламни услуги предлагаме

Рекламна агенция Vipreklama предлага всички видове рекламни услуги. Фундаменталната ни цел е всички нужди и искания на нашите клиенти в сферата на рекламата да бъдат удовлетворени максимално в най-кратък период от време.

Брандиране на автомобили

Ние ви предлагаме рекламна услуга брандиране на автомобили.

Брандиране на витрини

Ако търсите рекламна услуга брандиране на витрини за своя бизнес – то Вие сте улучили правилното място.

Сваляне на самозалепващо фолио

Ако търсите рекламната услуга сваляне на самозалепващо фолио, то Вие сте уцелили правилното място.

Изработка на ключодържатели по поръчка

В случай че се нуждаете от изработка на ключодържатели по поръчка – хвърлете поглед върху страницата ни.

Широкоформатен печат

Бизнесът ви има необходимост от рекламна услуга широкоформатен печат? Случили сте на най-доброто място в сферата на рекламата.

Продукти

Вижте най-актуалните ни рекламни продукти.

Рекламни Услуги
Рекламни Услуги
Рекламни Услуги
Рекламни Услуги

В термина рекламна услуга в рекламния бранш се включва: Оглед, вземане на размери, разработване на проект, избор на материали, производство, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Това е цялостна концепция, която осигурява надеждна и качествена реклама. Консултантските услуги преди реализиране на всеки проект са основата, върху която фирмата стъпва, за да започне производствен процес.

С какво разполагаме ние

За своята работа фирмите закупуват машинен парк и оборудване, които са ключът към високия стандарт в обслужването. Възможностите на професионалните машини позволяват да се предлагат различни услуги извън извършваните при производството на всяка поръчка. Фирма Випреклама разполага с плотер за рязане от най-ново поколение, който може да реже фолио с широчина 126 см. Затова предлагаме услугата рязане на надписи с голяма широчина на материала. За тениски, шапки, работни облекла и други потребности. Същата машина може да чертае шаблони след смяна на резеца, който реже фолиото с химикал. Можете да поръчате при нас услугата разчертаване на шаблон на хартия или тънък картон с голяма ширина на листа. Имаме професионалните принтери, с които се правят различни видове печати и изображения за рекламните цели на всеки продукт. Те могат да се използват за печат.на визитки и флаери или на листовки от бяла и цветна хартия. Също на менюта или други печатни рекламни материали.

b

Оборудване

Опит

Рекламни Услуги
Рекламни услуги

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас